Gå til innhold

Hva har du kjøpt i dag?


Victor P

Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...

Røyk på en Hardy Ultralite DD 6000 i svart, som skal sitte på epic'en jeg bygger i farge salsa og svart, med karbonfiber håndtak.

Da kommer den til å sitte som et skudd!

Nissen er snill i år!

(Bildet er stjælt fra nett)

Endret av Truls H. Johnsen
  • Lik 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Masse snellefester, sorte recoil ringer og litt andre småting fra Tyskland som skal plukkes opp av meg i Allgäu i romjulen. Et snellefeste fra Sverige og emnene jeg får til jul er levert i Arizona og snart på vei hjemover. Ikke akkurat kortreiste produkter. Og vadesko på vei posten fra Molde. Nå klarer jeg meg bra i 2016. Kanskjee blir det en ørret eller to også?

Endret av Terje Bendiksby
  • Lik 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen har kjøpt noe for meg ;) ;)  (reff over ) + at jeg har kjøpt noe jeg trur blir en god sak i min rutine. Denne var fin, praktiskt, og nyttig trur jeg :)
Om det er godt å slippe å vandre frem og tilbake etter sekken som ligger på land  vet jeg ikke, for nå har jeg sekken på meg hele tiden , samt hippacken i en og samme greie. Har full tiltro til denne :) :) 
Alt på et sted 

Edit :  Ops Ops, jeg jobber i butikk, (reff avatar),  men etter klokken 1800 så har jeg lov å være litt privatperson også. Ingen erfaringer med dette produkt, og hvis noen ser på dette som reklame så sletter jeg. Null stress :) :)

post-925-0-49107800-1450905731_thumb.jpg


 

Endret av Robban
  • Lik 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...