Gå til innhold

Hva har du kjøpt i dag?


Victor P

Anbefalte innlegg

Takk for gode innspill karer @Håvard Åsbø og @Jan Ingvar ! Det har gått greit for meg foreløpig, og den har ikke nevneverdig skrudd seg opp. Men har tenkt på at det kan bli et problem, og har derfor passet på hvordan jeg holder trådholderen når jeg binder. Det var derfor jeg nevnte at man kan behøve noe tilvenning. Smart triks det der å legge litt ThreadLock på skruene! Skal vurdere det hvis utilsiktet slakking blir et problem for meg.

Jeg har en trådholder fra Stonfo som jeg synes er mye værre. Stonfo Elite Disc Drag Bobbin Holder heter den, og der er det ikke mye som skal til før strammemutteren løsner! Skal se etter noe som gjør skrumotstanden hardere (f.eks ThreadLock). Den ikke er balansert og egner seg derfor ikke til spinning av tråden. Likevel synes jeg den har noe for seg, da jeg liker justeringsmuligheten. Dersom det fungerer å få stramma opp strammemutteren kommer jeg nok til å bruke den mer framover. 

@Rolv Seehuus: TMC Adjustable Magnet Bobbin solgte jeg ganske riktig kort tid etter innkjøp. Det var fordi jeg synes det var vanskelig å få magnetjusteringen til å fungere skikkelig, samt at den ikke er balansert til spinning av tråden. Ellers er den et lekkert verktøy! Ganske fint å kunne justere lengden på det keramiske røret!

 

Kanskje en moderator/admin har mulighet til å løfte ut informasjonen som kommer frem her til en passende ny/eksisterende tråd om temaet?

Endret av Jarle TL
  • Lik 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 hours ago, Jarle TL said:

Det var fordi jeg synes det var vanskelig å få magnetjusteringen til å fungere skikkelig, samt at den ikke er balansert til spinning av tråden.

Samme. Opplever det dog som veldig avhengig av spolestørelse. UNI er fint, veevus-spolene har etter hva jeg erfarer litt for brede spoler - det er ingenting igjen å tilpasse på så det blir litt kilent. TMC’en har blitt «ikke til veevus-bobbin.» :)

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Dro til med ei fint brukt demo stang i helga. Ei GL RSI #5. Ei stang som det er lett å bli glad i og som kaster langt :)

Overraskelsen min var snøret jeg tok med. Et GL Xchange WF Tri Tip. Siden broren min har en RSI #5 fra før vet jeg at den takler #6 liner, så jeg tok med en slik i #6. Du verden så moro å kaste med. Bare en liten slang bak så føk det ut.. At man kan bytte fronten med synkegrader er jo også helt konge. Skal bli artig å fiske mere med dette oppsettet :)

 

Jan

  • Lik 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Øynene blir ikke noe bedre med årene, så til flue bindingen  og annet fin arbeid disse. Ser litt corny ut. Kapok fra Malaysia  til å lage dubbing og dertil egnede farger til hjemmefarging, soft heads og fish scull mask i diverse størrelser og selvsagt fornyet medlemskapet og dubbing børste dvs hårbørste til hunden.

briller.JPG

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
På 28.2.2018 den 0.55, Håvard Åsbø skrev:

Da var gavekortet jeg fikk av kona og unga til bursdagen svidd av. Et par Vision ikon 2.0 på vei i posten. Krysser fingra for at de holder ut kommende sesong. 

Akkurat fått i disse jeg også, virker solide.Spesielt der de har 6 lag med stoff (omtrent fra midja og ned) veldig fornøyd med passformen. Så får vi se hvor lenge de holder. Fått gode omtaler av det jeg har sett på nett.

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Klarte ikke å bestemme meg vdr snelle feste kork ol. Gikk da for denne løsningen.  Bestilte 2 st i klasse 4  7,6 fot grå.  Nå må jeg kun  finne tråd til ringene og ny line, tror kanskje det blir Bario smalstream.

$_57.jpeg

Endret av Tørrflua
  • Lik 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Et godt valg. Jeg har akkurat samme og brukte garnet tråd. Jeg har har prøvd  Airflo Dri-xceed klasse fem som virkelig utnytter potensialet i stanga, men jeg har virkelig tro på barrio smallstream klasse fire for stanga. Skal ta fram det snøret å prøve når temperaturen stiger.

  • Takk 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
×
×
  • Opprett ny...