Gå til innhold

Hva har du kjøpt i dag?


Victor P

Anbefalte innlegg

43 minutter siden, Rolv Seehuus skrev:

Crazy bra gave! Om det ikke blir gjeddepers nå vet ikke jeg! :) Grattis med gårsdagen?

Takk! Var dagen i går ja ;D

Hadde regnet med at tskjorta var i boks, men ble stor overraskelse med denne farkosten. Sprø gjeng rett og slett! De har sett litt lure ut de siste ukene. Og nå skjønner jeg hvorfor.

Skal mye til om jeg ikke klarer gjeddepers i år. På flue så har jeg hele 0 gjedder fra før, så om jeg unngår å blanke hele våren og forsommeren, så blir det pers! :91_thumbsup:

Er forsiktig optimist!

  • Lik 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 timer siden, Feskbaill skrev:

Grattis med dagen i går Truls. Sykt fet den båten der! Vurdert en sånn selv. Burde vel funke knall i sjøen også.

Du får komme med rapport på hvordan den er å fiske fra når du har fått sjøsatt den

Takk takk:12_slight_smile: 

Båten virker utrolig lovende. Solid, lett nok til å bære med seg, stabil og man sitter veldig godt i den.

Skal si noen ord om den nåe den er testet ut litt. Tar dessverre litt tid før tiden for prøvekjøring kommer... fortsatt snø og is i lange baner. Utålmodig nå!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var på Nordisk Fiskeutstyr i forgårs og kjøpte ny McLean håv. Den jeg har er helt fin og fjong og ikke ødelagt, men i størrelse Small. Den blir for liten for de større fiskene - slet skikkelig med den største fisken i fjor. Ikkje bra. Kjøpte derfor en Medium nå. Det betyr vel at jeg ikke får en eneste fisk over 400 gram denne sesongen. Jinx!

  • Lik 3
  • Haha 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Klasse 6 på kysten er helt passe. Unødvendig med grovt utstyr synes jeg så satser på at det blir en positiv opplevelse! Lette og litt kjappe stenger gjør livet på kysten behagelig, og gjør kjøring av fisk, kasting og det hele til en god opplevelse. Bruker også mye klasse fem men da bør det ikke blåse alt for mange sekundmeter. Grattis med god stang!

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

ehm.. var innom Sportsbutikken.no igår.

Fant et par småting jeg ikke visste at jeg absolutt trengte 100%. Egentlig litt rart at jeg har klart meg så lenge uten dette. Jeg brukte kona sine argumenter (JEG HAR INGENTING Å HA PÅ MEG...) Dvs etter en kjapp vurdering så hadde jeg INGEN liner som jeg kunne bruke i elva til NT8 stanga mi. (reelt sett har jeg 2 stk 40+ liner og en klump ++) Men siden jeg nå da ikke har NOEN liner som jeg kan bruke, måtte jeg kjøpe en ULS Multitip! Aner ikke hvordan jeg har klart meg uten... Så nå er problemet løst! MEN siden jeg IKKE har noen andre liner som jeg kan bruke måtte jeg ha en ekstra snelle til å ha de linene som jeg ikke kan bruke på! (for de som fremdeles er med) Det vil si at jeg MÅTTE kjøpe en ny snelle også. Hvordan har jeg klart meg uten ?? Forstår det ikke selv....

Men nå er altså livet verdt å leve, nok en gang.

Guideline ULS Multitip

Guideline FAVO 0810 (synes den var tøffere enne 79 )

Guideline TSL skyteline

Det gledes til ny sesong

 

Jan :) 

  • Lik 2
  • Haha 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

16 minutter siden, Terje Bendiksby skrev:

Takstativ , slik at jeg får pontongbåten på biltaket.  Lærte på søndag at det er ikke særlig lurt å prøve gjedda fra land når vannstanden er mer enn godt over normalnivå.

Godt kjøp. Det kommer du til å ha mye nytte av. Er mer enn vanskelig nok å finne plasser fra land selv ved normal vannstand i en del gjeddevann, og ikke minst får man fisket over strekninger mer fornuftig fra en farkost. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
×
×
  • Opprett ny...