Gå til innhold

Hva har du kjøpt i dag?


Victor P

Anbefalte innlegg

Var en tur på Angler, kjøpte noen nye fluer og en flueboks, meget fornøyd. Dro en tur til Lysaker, skulle trene litt på kastingen. Hadde man sett utstyret jeg hadde på, så skulle man tro jeg hadde relativ kontroll, vel, så feil kan man ta. Det føltes en del bedre enn tidligere, men allikevel. Jeg hadde funnet ett sted langs elven, var smilende fornøyd, det var helt til det kom en hyggelig herremann med ett kort rundt halsen. Jeg fisket nemlig ulovlig. På en laksestrekning. 

Jeg prøvde pent å unnskylde meg, men tror ikke det kom over hvor flau jeg var og hvor mye jeg ønsket å beklage, men jeg husker ikke engang navnet hans, fordi jeg svettet sidelengs og prøvde å holde fokus på å prate så normalt som mulig så ikke han skulle tro jeg var en KOMPLETT idiot. Så, uansett, hvem enn du var, tusen, tusen takk for at du lot meg få spare pengene til fiskekort fra 1. Juli istedenfor. Jeg har lært leksa. 

Og forresten, om det skulle finnes en, så trengte det ikke å være stor bekymring for at jeg skulle stikke av med noe fisk, hadde hendene fulle med å løsne snøret fra trær.

  • Lik 3
  • Haha 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg må slutte å ha rolige vakter på jobb, dette er helt krise.. 

Nye vadere, kjøpte en liten pakke med Guideline Laxa vadere og sko, også bestilte jeg meg ny hengekøye fra Ticket To The Moon, virket som solide og enkle greier, tenkte mest på for å ha noe å fete'n i når man venter på at forholdene skal dra seg til når man er på tur. Var ikke gal pris, totalt 650kr for køye og tau. 

 

  • Lik 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Roaas: nice! ^_^

Har TTTM twin version selv... bruker den mye på dagsturer med unga! De storkoser seg i den! Hender jeg tar meg en tur oppi selv også, og man blir raskt søvnig oppi der ja 

tttired:D

Endret av Jan Ingvar
Skrivefeil
  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Høres bra ut, og virket som du var fornøyd med den! Jeg tipper den vil komme godt til nytte uansett om jeg skal slappe av eller ikke, må si at det passer fint dersom fruen setter seg på bakbena på tur så kan hun alltids få slappe av i den med en god bok eller sove litt. 100% bruksgaranti vil jeg si. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ikke kjøpt, men fått. Svigerfar kom innom på besøk i dag, jeg har snart bursdag, fikk rett og slett en kniv som er håndlagd av han, materiale av ypperste sort. Også fikk jeg i tillegg en to-hånds laksestang fra Loop, 13'2 #9. Så, jeg antar vel at fra og med neste år så blir det å prøve to-hånds! Gurimalla

  • Lik 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjeddefiske er definitivt noe jeg skal fortsette med, og prioritere fremover, og jeg har kjøpt inn diverse snører og trimmet fluene så de er lette å kaste langt (relativt i hvert fall) med klasse 7.

Så jeg kom frem til at jeg trengte en snelle til, så jeg kan rigge to stenger med ulikt snøre. Litt mer praktisk sånn, så valget falt på en lamson liquid med to ekstraspoler, som kom i dag! Til å være en billigsnelle så virker den å være meget god. Virker som et godt kjøp, med veldig mye snelle for pengene.

mms_img8090882545821145760.jpg

Endret av Truls
  • Lik 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjøpt i dag; Guideline Drifter m/ svømmeføtter og pumpe + Vulgata duns og noen emergere, samt spinnere. Kan lure på hva jeg skal finne på...

Bestilte også en ny tursekk, Osprey Xenith 105L, var møkkete lei å ikke ha nok plass til alt.

  • Lik 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg klarte ikke dy meg, virkelig ikke... 

Hardy Ultralite 4000 med tilhørende Hardy Shadow 9ft #5. Liten kastetur i dag, må si det føltes veldig bra, og lett å kaste med. Leken lyd i snella er det å. Har på ett Guideline Fario WF #5 snøre, syntes klumpen satt litt langt bak, men samtidig funket det bra. Fornøyd, av typen meget! 

Endret av Roaas
  • Lik 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...