Gå til innhold

Hva har du kjøpt i dag?


Victor P

Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...

Gjennom sesongen så hadde jeg sporadisk ett savn etter vest, til tross for at jeg har ganske fornøyd med hip-pack så var det noen ganger hvor jeg følte at vest hadde gjort en bedre jobb. Tittet lenge, kom over salg på Skitt Fiske og fikk vippet til meg en Simms Freestone Vest til den nette sum av 499,-. Så habil ut, men har aldri prøvd den. Noen erfaringer ute å går?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 hours ago, Jarle TL said:

Selv hadde jeg en Simms Guide for noen år siden. Hvis du behøver vest så er kanskje Simms sine noen av de beste. Smarte løsninger og gode å ha på. Grattis med ny vest da!

Takk for det! Blir spennende å teste vest. 

De virker ganske bra ifht prisen. Har sett på vest fra Filson også, så glitrende ut. Sjekket prislappen, og fikk det klassiske «hvem har sluppet en fis» trynet... lurer litt på hvor de henter prisene fra noen ganger. Tok naturlig nok litt tid å finne en så tilsynelatende habil vest til såpass rimelig sum. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter mye om og men, "skal - skal ikke" så har en loop cross s1 904 blitt bestilt. Den finnes jo ute nå til hyggelige priser, så det måtte bli nå eller aldri. Rent visuelt så tror jeg at sammen med backwinder trout så kommer dette til å se nydelig ut :-)

Noen som vet om snører som denne trives med? Overhodekast for det meste.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjøpte fiskesommer av Bjørnar Skjevdal for ett par måneder siden - klassebok!! Neste på lista er Fluefiskerens feltåndbok og Fluefiske fra a til x. 

Nylig kjøpte jeg meg også noen år med bevissthet og oppfrisket respekt for fartsgrenser i en fotoboks på Rena. Fikk en sen julegave da jeg fikk vite at ikke bare får jeg beholde lappen, jeg hadde også kjørt saktere enn jeg trodde. Null sarkasme nå; jeg er glad vi har de boksene. 

  • Lik 1
  • Haha 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...