Gå til innhold

Hva har du kjøpt i dag?


Victor P

Anbefalte innlegg

1 hour ago, Jarle TL said:

Petitjean sine klemmer fortsatt var de hotteste...

Jeg har petijean og stonfo. Trodde jeg var all set. En kjapp - nært verdensrekord i behandlingstid - behovsprøving slo ut alarmerende positivt etter å ha sett denne videoen:

 

  • Haha 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

Jeg har ikke kjøpt noe, men enda bedre fått en flott gave av en meget hyggelig leverandør som har tilgang til å plukke litt nakker selv på farmen borti US og denne kom fra hans private stasj sa han. Og siden det er cree så måtte jeg bare legge den ut fordi jeg vet de er skjeldne og folk digger dem. You know, erte litt.. Selv har jeg ingen fra før men ser jo litt skjønnheten i dem ;D Ble uansett meget imponert over mengden fjør og lengden, spinnvillt jeg har ikke sett maken. Snakker 18-20cm lange hackles til krok 16-18 her. Mulig det blir en mævver eller to her..

cree1.jpg

cree2.jpg

  • Lik 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
  • 2 uker senere...
21 minutes ago, RolvS said:

Har masa med meg selv om jeg skal kjøpe kano i tre år. I dag ble det en Ally 16.5! Omg stoked blir fett.

My god, jeg er jelly på deg nå!!

For min egen del røyk jeg på en Whiting Medium Barred Ginger i pro grade her om dagen. Jeg er fornøyd mtp hvor kløe de er å få tak i

Endret av Roaas
  • Lik 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er en super kano Rolv! Har hatt maken i ca 15 år..... Flott å fiske i fra! Tåler bra elvestryk! (Mer enn jeg tørr)... anbefaler at du lager deg en liten anker innretning foran og bak... (Blir tatt litt av vinden på vann) 

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

J.E.Hagen skrev (På 10.5.2020 den 11.40):

anbefaler at du lager deg en liten anker innretning

Vil det ikke være å foretrekke et drivanker istedet?

Jeg har anskaffet meg det... fant ut allerede første turen i kajakken min at drivanker er et must. Lett i vekt og lett i håndtering, samt at man kan veksle mellom montering i bak/front, eller sidebruk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kan nok fungere bra det!har ikke prøvd detMen liker å ha tauet bakover og rett ned foran når ligger rolig å kasterpå fisk og ved kjøring av fisk.... Mulig det bare er noe jeg har vent meg til.... Men trur nok allyen ikke er så stabil i vinden som en kajakk.... I elv er fast anker ett must for meg... 

Endret av J.E.Hagen
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Er en stund siden nå, men det er i ferd med å seile opp som ett av vårens bedre kjøp. Verkstedsmatte fra Biltema. Bruker den til litt forskjellig: skifte til vadere, tøyematte etter joggetur, og (sammenlagt) som midttoft å sitte på for en av unga i kanoen. Veldig anvendelig dings til en hundrelapp eller hva det var!

AD3FAB81-3271-440B-A7C6-BCDC14F65169.jpeg.20f9b238e58c7799f8776aa511b12905.jpeg

 

Endret av RolvS
  • Lik 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...