Gå til innhold

Nytt forum på plass


Anbefalte innlegg

Har nok aldri brukt dette forumet som en plass for å uttrykke meg så mye, eller å bidra dessverre, men har prøvd å være litt aktiv i diverse flueringer og inspirasjonstråder! :( har dog alltid blitt positivt overrasket over hvor mye nyttig og spennende materiell som dukket opp hver gang jeg tok en svipptur innom, nå er det mer som om forumets emner og innlegg er preget av færre medlemmer som deltar

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei, er det på gang med flytting av artikler?

Skulle gjerne hatt Buzzerartikkelen å lest litt bbboobies

Har konvertert over artiklene nå, så det drøyer ikke lenge før den nye forsiden er oppe. Eirik Rusten er også på ballen med fluebindebasen og klekkebasen!

 

Hei .

Jeg får desverre ikke lagt ut bilder lengre fra hardisken min, rett fra pc. Grunnen er sikkert at jeg har lagt ut ganske mange bilder, mest fluer, og mye annen dritt som bare er tøv i årenes løp.

Alle bilder som tidligere er lagt ut fra meg, og andre som har delt via egen pc (ikke flicker, eller annet) blir nå liggende som missing, og nede i innlegget. 

Jeg får beskjed om at min grense er nådd. Hva skal jeg gjøre når man tar fluedatabasen i minne også. Skal man slette alt av tidligere utlagte bilder, og la det gå tapt ? 

Jeg får desverre ikke lagt ut noe mere på noe jeg ofte gjør, ren spontanitet uten en plan. 

Det har nå gått en stund, og uten at noen skal tolke det feil, så  begynner siden for meg nå å miste litt av grunnen til at jeg sitter her å lirer av meg mye tullball. 

Å dele en flue bør nødvendigvis ikke inneholde en plan, det kan være for at dette binder jeg idag, det er det som er inspirasjonen, ikke mønsteret, men det å binde. 

Å lage en kort fiskerapport får man heller ikke gjort, stor fisk eller liten.

For min egen del så får jeg faktisk ikke gjort en dritt av det jeg gjorde før på siden. Dele litt i helgene når man har tid, nytte eller ikke. 

Dette er klaging , men ikke klaging. Det skulle vel bli enklere å dele bilder, men de som har syntes det har vært enkelt før, får nå ikke delta fordi vi har vært for ivrige før siden fikk ny vri.

Litt trist fordi denne siden for "meg" handlet om spontanitet,  og ikke bevisst handling for å fremme meg selv eller en flue eller noe som helst. 

Har allerede klaget litt i div tråder , men ingen plukker opp hint der heller. 

Hva skjer ? Er det et moderator team på plass ? Er det noen som bryr seg overhodet ? 

Spontaniteten har blitt borte for min del. 

Men det er min grunn for at jeg snart ikke logger inn mere . Sorry

Har justert MB begrensningen til 500MB (i forrige uke), og det burde holde for de aller fleste. Om det er noen som trenger enda mere plass, send meg et PM. 

Det burde altså ikke være noe problem å legge inn bilder fra turer, bindekvelder eller noe av inspirasjon som du skriver. Enten fra PC som vedlegg, eller lime inn fra Flickr, photobucket e.l.

Opplever du fortsatt problemer så ring meg bare.

 

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

 

Flickr skal ikke være noe problem Olav. Flickr har jo gjort noen dusteendringer som har gjort delingen vanskeligere, men der finnes en vei rundt.

 

- Klikk deg inn på bildet på flickr-kontoet ditt.

- Til høyre ser du tre runninger / prikker, klikk på dem og velg "Download all sizes".

- Velg "View all sizes". (ved siden av Download-knappen)

- Velg størrelse som du ønsker å lime inn, jeg pleier å velge 500 eller 640 beroende på kvalitet på bildet.

- Høyreklikk på bildet og velg "Vis bildeinfo", og kopier linken som ligger ved "Adresse".

- Gå til FFS og klikk på "Image" og lim inn linken, voila så er det fredag igjen.

 

Omstendlig, men det er en måte hvert fall.

Takk SwedeElvis  mmmakeout 

Nå blei det ordnings på  denne måten også <<l . 

13925533644_a0fdec66ee_b.jpg

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det bare hos meg (bruker Chrome...), eller har det skjedd noe rart med formatet her? Postene har blitt skviset sammen til venstre, og jeg har fått en god del dødt område til høyre på siden.

samme her(chrome) relativt plagsomt med ett forum som ikke sitter senter på skjermen :P 

kjenner OCD`n jobber på spreng for og ikke tilte helt:p

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Aner ikke om dette er rett tråd. Men jeg hadde kontroll på meldingsboksen min før "skiftet" men nå er den sprengt. Med tusevis av meldinger. Prøvde å slette for å få status slik at jeg kunne ta imot meldinger, men droppet det da jeg forsto det kom til å ta hele natta... hva har skjedd?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det bare hos meg (bruker Chrome...), eller har det skjedd noe rart med formatet her? Postene har blitt skviset sammen til venstre, og jeg har fått en god del dødt område til høyre på siden.

Syntes det ble veldig bra nå, jeg !

Ihvertfall ble det langt bedre på iPad'en, og nå mangler snart bare muligheten til å bruke smilyes her før jeg er helt fornøyd :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...
×
×
  • Opprett ny...