Gå til innhold

Bohuslan


pistus

Anbefalte innlegg

Noen som skal nedover på åpninga idag? Mye aktivitet siste uka ifølge loalbefolkningen ;) Drar ikke nedover før første helga i påska,men kjenner flere som drar allerede idag...artig om folk kunne lagt ut rapporter her! Øivind

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fisken traff jeg over alt i går mudder som utaskjærs. Så fra i fjor var det nesten for lett i går;) helt til kvelden kom, da ble dem atale;) ser ut på langtidsvarselet at tempen skal ligge lavt en stund. Det synes jeg er bare bra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjemme med høy feber og går glipp av fine fiske dager. Var en tur ute kl 0600 i morges men måtte dra hjem med engang jeg kom til vannet. Det er fortsatt frost på natten, så tempen i vannet er ikke høy. Så å finne bukter som ligger fint i solen gull.

Sitter å ser litt på kartet å planlegger neste feberfrie fiske dag.Titter på området rundt Rossö. Er det noen som vet om noen fine fiske plasser her. 

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var veldig korte huggperioder i går ja. Forsvant like fort som dem kom. Selvom om tre stykk fikk 25stk på hele dagen var det sjukt mange fisk som bare nøp i flua. Enorme mengder fisk inne. Noe jeg så mot kvelden. Vaket helt vilt inni ei bukt. Da var dem ikke lette å få til å ta;)

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skitt fiske nedover Knut! Drar på lavvotur nedover Fredag den 12,vi blir en liten gjeng-tror jeg...Anders og Amund blir vel med ++? Blir nok lettere å få de til å ta bare månen drar sjøen litt høyere ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stikker nedover på Lavvotur i morgen , ser vinden skal komme fra sør så det kan bli greit fiske. Blir rundt Grebbestad. Noen som har noen hotspot og dele ?

Har med oppblåsbar kajakk så man kan komme seg litt ut i skjærgården

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Øyvind, ja jeg er kampklar så det holder. Drar allerede nedover i natt for å forske ut steder mellom Grebbestad og Uddevalla. Har ikke vært i de områdene før slik at vi fisker oss nedover til Tom i Ljungkile.

Ser at du Dingle-Petter er kjent i dette området. Har du noen steder som du anbefaller? Send gjerne PM. Værskifte i helga med innslag av regn håper jeg kan gi noe mer farget vann og også noe høyere vann.

Blir nok ødelagt både i arm og skulder etter denne helga med ørten kast. Herlig årstid vi er inne i nå og ute.temp passer meg perfekt. Håper vi får fortsatt en lang vår.

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blir i Fjallbackaområdet! Fant noen flotte plasser der nede i fjor...har med pontongen for å komme litt ut i øysystemet ;) Lei av og se alle de flotte klnallplassene utenfor kastehold! Fant en finfin liten campingplass utenfor Grebbestad,rett ved sjøen i et sund med mange øyer utenfor ;) Veit bare ikke hva den plassen heter?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...