Gå til innhold

Båtens Fluetråd


Morten D.

Anbefalte innlegg

Det er kun til uvanlig selektiv vestlandsørret som er blitt så vant og mistenksom til perfekte imitasjoner at de kun tar duns med små til marginale handicap. Viktig å variere type handicap så ikke bløffen blir gjennomskuet. I forrige uke bandt jeg en vespertina med bare et halefiber:)

  • Lik 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Viktor, jeg har meget begrenset erfaring med bibio, eneste gangen jeg har opplevd litt sverming, gjorde en superpuppe med rødt og svart susen. Bustefluen din funker helt sikkert. Tror man fort kan gjøre dette vanskeligere enn det egentlig trenger å være. Få med de mest karekteristiske trekkene til det man prøver å etterligne. La ut et bilde av en jeg har tenkt å teste neste gang jeg er så heldig å komme over en sverming, ligger sikkert en del sbs på youtube eller andre steder med forskjellige bibiomønstre. Jeg er for så vidt så pass fersk i gamet at jeg føler ikke at jeg er i noen posisjon til å gi mer spesifikke råd enn det:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 måneder senere...

Limmaur med og uten flygeegenskaper. Mulig gode synkeegenskaper...attachicon.gifWP_20150508_20_28_20_Pro.jpgattachicon.gifWP_20150508_19_43_22_Pro.jpg

Har du prøvd å handtwiste og nappe ekstremt forsiktig, i en blaut "rett under overflata-maur"... Rein gift. Og særlig når overflatefesten er over pga alt for mye av det kavende, naturlige.

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
×
×
  • Opprett ny...