Gå til innhold

Hmmm, skeptisk.


Anbefalte innlegg

1337 dette blir for dumt. Aurevilii har gjort seg til kjenne i denne tråden for lenge siden. Jeg har heller ikke signert alle mine innlegg med fullt navn men gjort det nok til at folk kan se at jeg ikke "skjuler" meg navnet OleKrS.

Sambygding brukte du jo selv når jeg nevnte navnet ditt så ikke ta den tonen der.

Hvilken forskjellsbehandling sikter du til? Jeg utdyper gjerne bare jeg vet hva du vil jeg skal utdype!!

Jeg er veldig åpen for kaffe og diskusjoner, men da må noen invitere! Jeg inviterer gjerne på kaffe og en god diskusjon, men da må jeg vite hvem som vil inviteres! :)

Endret av OleKrS
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvorfor skulle jeg det?

Og hvorfor skal jeg ikke kunne mene det?

Ta en titt på hvordan mennesket stort sett forvalter ressursene sine...

Nei du må gjerne mene det, for all del. Jeg, på min side, har forståelse for at noen tjener penger på en ressurs som de i dette tilfellet har liggende på sin eiendom.

Men jeg skal ikke trekke inn menneskehetens ressursbruk. Der kommer jeg nok til kort gitt.

Håvard

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1337 dette blir for dumt. Aurevilii har gjort seg til kjenne i denne tråden for lenge siden. Jeg har heller ikke signert alle mine innlegg med fullt navn men gjort det nok til at folk kan se at jeg ikke "skjuler" meg navnet OleKrS.

Sambygding brukte du jo selv når jeg nevnte navnet ditt så ikke ta den tonen der.

Hvilken forskjellsbehandling sikter du til? Jeg utdyper gjerne bare jeg vet hva du vil jeg skal utdype!!

Jeg er veldig åpen for kaffe og diskusjoner, men da må noen invitere! Jeg inviterer gjerne på kaffe og en god diskusjon, men da må jeg vite hvem som vil inviteres! :)

Nå skjønner jeg hvorfor du havner i harde diskusjoner. Du leser ikke hva som faktisk blir skrevet.

 

 

Kanskje du nå gjorde en sambygding forbanna ved å trekke hans navn inn i debatten ved å anta hvem jeg er herr Strøm?

Er det dette som sier deg at jeg kaller deg sambygding så leser du dårligere enn jeg trodde!

Og bare for å ha sagt det så er ikke jeg din fiende. Det burde du ha skjønt om du leser bedre. Jeg har kun interesse av at våre vann og elver blir ivaretatt og helst blir enda bedre i fremtiden.

Endret av 1337
  • Lik 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det opprinnelige innlegget for denne tråd. Greit å få det en gang til tror jeg.

Etter fjorårets tur for "Team Klodriks", satt minnene friskt i, da vi atter satt i bilen med fronten vendt nordover. Stemningen på topp, tross prognoser om enorme snøsmeltinger og risiko for utrygt vær. Humøret steg tilsvarende som vannet sank, underveis. Og forventningene var mildt sagt høye. 

Vel fremme, kunne vi konstantere at vannet var høyt, men synkende og det lå forventninger i luften. Den litt friske ungdommelige spenninga sitret i kroppen, og skuldrene satt nærmere ørefestet enn for bare en time siden. :-)

Ferdig pakket ut på hytte, og med Simms dressen på, bar det til elvs.. Ikke en bil å spore. Plassene lå tilgjengelige og vi valgte en "sikker" plass for grove brunprikkerter...

Dæven utbryter kompis på vår ferd gjennom viur og småkratt.Her har det vert trafikk i sommer. "Stien" ned, var bredere enn før... Vel fremme ved bredden, rigget vi oss til,med kaffe og en diger plate sjokolade. Kose oss kan vi :-) 

Etter et par timer i gresskanten, tok vi en annen bred sti ut fra plassen, som førte oss langs elva til en annen destinasjon. En plass som nok har bedre forutsetninger på høy vannstand.

Og ganske riktig. Det gikk noen fisker i ei bakevje og slurpet...

På med en mygg, et dypp i Dipp`. Ikke lange kastet, men fisken flyttet seg mye og fort. Merkelig fisk sier kompis. Han sitter slik til at han ser den til tider. Den har tydlige hvite markeringer på hodet....

Etter en liten time med mange kast og null respons, (slik det skal være), tar fisken den lille myggen.

Den er sterk. Kjemper slik vi er vandt til. Men så gir den etter. Brått og uten noen forvarsel, gir den bare opp og glir rett inn i håven. Fin fisk på kanskje gode 7 hekto....

Så får vi svaret på koløren over hodet. Sopp!!?! Men for svarte, hva er dette for drit! Fisken er tydelig anngrepet av noe. Vi tipper sopp. Ikke nok med det. Fisken hadde slitte finner, og minnet mer om en sliten settefisk, enn en fisk fra denne dalen. Fisken, blir den andre jeg slår ihjel i denne elva siden 92... Den andre,var en flott fisk på 2,8... som døde i håven grunnet uerfaring og flere feiltagelser av undertegnede...:-(

En dårlig start på ei etterlengtet uke.

Slik så den ut:11986077_10152995512411790_1001485798_o.

 

Halen så slik ut :11986140_10152995512421790_911418282_o.j

Følgelig gikk vannstanden videre ned, og flere fiskeplasser ble etterhvert tilgjengelige. Fisket var helt ok, og vi hadde noen dager som i allefall var fiskbare. 

Før jeg igjen,kroker og lander en fisk, som har synlige "sykdomstegn" En sprek krabat på ca. 7 hekto dette også. En fisk som har riktig farge, hele og fine finner, men med en blødende "byll" på ene siden av hodet. To rakse rapp og langt inn i småskauen med den... :-(

Ingen bilder på denne desverre...

 

Etter jojo vannstand, var den endelig nede på et nivå, som åpnet for fiske på en plass som ofte byr på fin fisk. 

Og vel fremme kan vi slå fast, at de står her i år også. Vi begynner fisket bakerst...

Jeg starter fisket og kroker ganske straks en helt ok fisk. I håven, ser vi at fisken blør, og frykter at kroken sitter forkjært. Men ikke.... Fisken har flere sår i munnen, og ett av de er virkelig ille. Den mangler hele underleppa på ene siden og et åpent sår i munnvika er blødende.. Vi ser en viss trend i dette. Kikker på hverandre og liker det ikke i det hele tatt.

Altså min tredje fisk som ser direkte dårlig ut.

Hva syntes dere?

11998382_10152995520441790_685687750_n.j

Et par dager senere, er vannstanden god og svært fiskbar. Og på en liten speidetur, finner vi noen flotte fisker som står og vaker, ganske så steady og fint. Vi ser at det tar lang tid før halen bryter i vaket. Derfor sjekker vi fortommer og utstyr generelt for svakheter. For dette er lange fisker. Vi fantaserer om 2 kilos grenser og er rimelig oppspilte da vi trer til verket. 

Den nederste fisken, fiskes rent oppstøms, men står vanskelig til. Vanskelige flyt og elendige prantasjoner... Forandrer litt på vinklene jeg fisker fra, og flytet gir plutselig håp. Fisken tar i et rolig head`n tail og tilslaget sitter. Plassen jeg fisker på, kan fort by på en skikkelig springmarsj, om en fisk av et slikt kaliber velger å gå ut av plassen. Det er sterk strøm rundt oss og dypt. Men den velger en helt annen og overraskende strategi. Den siger rett inn på grundt vann og steller seg der. Jeg formelig smyger meg i posisjon, og slipper den rolig i håven. Hele seansen, var over på kanskje snaue 2 minutter. Den er i håven. En lang og flott fisk, sett ovenfra og ned. Jeg er tilfreds, men det varer kort.

Fisken er 57 cm og veier 1,2 kilo....

En fisk som etter nøyere kalkuleringer, enkelt kunne veid nært 2 kilo..

Denne klarer jeg ikke å avlive, da den ser frisk ut forøvrig, så den får livet tilbake. Men jeg er fortsatt usikker på om det var klokt...

Slik så den ut. ( se spesielt på halefinnen`s størrelse og det enorme hodet)

11998274_10152995520511790_1279220833_n.

På land etter seansen, sitter jeg og fiskekompis Roy å funderer litt over dette vi opplever. Og underveis, blandt mange teorier, hører vi et "godt klonk". Der er`n igjen. Den store som stod litt høyere. Roy er klar. Taktikk og teknikk er nøye planlagt, for denne er stor og vi er begge spente. Roy finner strømsømmen med den lille døgnflueimitasjonen,og fisken super den ned som om imitasjonen hadde puls. Null tegn om skepsis til den jernholdige kopien og det er fast fisk. I nøyaktig 2 minutter, før fisken viser slagside og formelig gir seg helt over. I håven, konstanterer vi en ordentlig lang fisk, som virkelig kunne strekt vektgrensa godt over 2 kilo... Den er 61 cm lang og veier prikk 1,5....

Igjen en mindre "pen" fisk.

Her er`n: https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/11705088_10152888853196790_192418084489113629_n.jpg?oh=4bca9de9e5fe57ada221453d99d57c99&oe=56589951

 

Så kan man undres. Var det slik ei hel uke? Neida! Vi fikk fisk som både var lange og tunge. En og annen over halvkiloen også, som holdt trinn og fin kondisjon.

 

Så hva er det man prøver å formidle? Aner egentlig ikke. Kanskje bare en frustrasjon over at i slik forfatning, har jeg aldrig sett fisken i  dette vassdraget før. (92-2015) Mye lang og slank fisk. Selv, fikk jeg tre fisker med sykdomstegn. Jeg hørte om flere. En kompis fikk også en i ei av bielvene til hovedelva i denne dalen. Hva det skyldes, hvorfor det blir slik, eller om det er noe å gjøre med,vet jeg ikke. Det eneste jeg vet, er at fiskepresset har vert enormt i år. At elva ligger sentralt på Østlandet, at det nok er ei av Norges mest markedsførte Ørretelver, samt at kortsalget er fritt bidrar naturlig til det.

Men kan det samtidig være en direkte årsak til at fiskens kvalitet er i slik forfatning?

Jeg har ikke svar, bare mange kritiske spørsmål. 

Denne elva er ikke unik i denne sammenhengen. Og vi ser en stadig utvikling, av interesseorganisasjoner, som kobler grep over stadig flere fiskeplasser. heldig eller uheldig? Neimen om jeg vet. Jeg kan bare mene noe utfra egne erfaringer. Jeg opplevde det bedre før....

Igjen stiller jeg meg selv kritiskt spørsmålet. "hva ønsker du og åppnå med dette?" Og igjen, må jeg svare meg selv, "jeg vet ikke".... Kanskje bare få ut litt av inntrykkene etter turen..

Kanskje få noen meninger, som kan bidra til å belyse flere synspunkter. 

 

Personlig, sitter jeg igjen med en følelse av at elva og fisken lider. Den ellers så vakre og nydelige elva har i mine øyne fått seg en bakside. En bakside jeg ikke liker utviklingen på. Da jeg begynte å fiske der, var det ett mål, blandt fiskerne. Bevare og ivareta denne perlen av ei elv og denns innbyggere ( Ørreten) Nå virker det som om det kan være andre motivasjoner som har tyngst prioritering. Resultatet? Jo, jeg har for siste gang, på lang tid, vært der for å kose meg. Sjarmen, hyggen og gleden er overskygget av forringet kvalitet. Det er ikke lenger ro og fred. Senkede skuldre og flotte opplevelser basert på natur, og vakende flott fisk under gode klekkinger. Snarere tvert om. Det oppleves stikk motsatt. Folk over alt, dårlige klekkinger og fisk som ikke bærer sunnhetstegn man liker.

Joda,man kan bare velge å ikke være der mer, å se seg ferdig med det. Noe vi også kommer til å gjøre, desverre. Men det føles bittert, å bryte opp med livets "store kjærlighet" på denne måten. Og jeg er oppriktig lei meg. På elvas vegne, fiskens vegne og på vegne av de som føler det på samme måte....:-(

  • Lik 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå skjønner jeg hvorfor du havner i harde diskusjoner. Du leser ikke hva som faktisk blir skrevet.

 

Er det dette som sier deg at jeg kaller deg sambygding så leser du dårligere enn jeg trodde!

Og bare for å ha sagt det så er ikke jeg din fiende. Det burde du ha skjønt om du leser bedre. Jeg har kun interesse av at våre vann og elver blir ivaretatt og helst blir enda bedre i fremtiden.

Hvem som kaller hvem sambygding er vel egentlig totalt irrelevant da det uansett har samme betydning!

Det er mulig jeg er helt nedsnødd, men har ingen kjangs i havet til å skjønne hvor du vil eller hva du vil med dette? Hva leser jeg feil? Hvor er denne forskjellsbehandlingen du viser til osv?

Jeg må faktisk si at jeg er litt usikker på om jeg skal tolke deg som fiende eller venn ut i fra dine krasse utspill tidligere i tråden, men der kommer vel kanskje min dårlige evne til å tolke inn igjen...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ta deg en kaffe nå OleKrS. Bare aksepter at det for enkelte er vektige grunner til at nick brukes. Slett ikke fordi man har noen skjulte motiver, men fordi det kan ha store ringvirkninger å ikke bruke det. Det har man også rett til å gjøre. Derimot er det ingen som har hverken plikt eller rett til å forsøke å avsløre nick. Så selv om du tar feil så vil det kunne ha store ringvirkninger for den som nicket blir anslått å være.

Jeg er IKKE din fiende. Jeg er derimot kritisk til all bristende logikk uansett hvem eller hva det dreier seg om. Og særlig når det går på bekostning av vår natur.

Endret av 1337
  • Lik 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fiender?? Vi snakker da om fisking her. Håper da ikke noen klarer å se på hverandre som fiender pga ulike opplevelser i ei elv??? Så viktig er ikke fisk og fisking vel??

Men når man først snakker om nick. Hvis det kan gi så store ringvirkninger for noen?? Antar da at det også kan føre med seg noe mer innflytelse og slagkraft?? Skjønner egentlig ikke hva som er så farlig om personen bak et nick gjør deg til kjenne... ??!!

Håvard

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ta deg en kaffe nå OleKrS. Bare aksepter at det for enkelte er vektige grunner til at nick brukes. Slett ikke fordi man har noen skjulte motiver, men fordi det kan ha store ringvirkninger å ikke bruke det. Det har man også rett til å gjøre. Derimot er det ingen som har hverken plikt eller rett til å forsøke å avsløre nick. Så selv om du tar feil så vil det kunne ha store ringvirkninger for den som nicket blir anslått å være.

Jeg er IKKE din fiende. Jeg er derimot kritisk til all bristende logikk uansett hvem eller hva det dreier seg om. Og særlig når det går på bekostning av vår natur.

Kaffen skal fortæres da jeg er på nattevakt så velger å ta deg på ordet der!

Jeg klarer ikke å se noen grunn til å gjemme seg bak et nick! Har man kun gode intensjoner så kan det da ikke være så farlig å gi seg til kjenne som den man er?

Hvordan kan dette med ringvirkninger ha noe å si? Har disse som gjemmer seg bak nick en jobb en rolle som gjør at de ikke kan få navnet sitt offentlig forde de har tenkt å delta på et vis som kan tolkes negativt?

La oss si det er en erfaren og dyktig fisker som jobber i bransjen eller som ha fisket i et helt liv. Hva annet en positivt kan komme ut av at vedkommende står fram med navn? Det vil jeg hvertfall se på som troverdig og en som kan snakke om temaet med tyngde og erfaring vi andre bare kan drømme om å oppnå...

(Ser ut som at Håvard W og jeg har delt tanker her! )

Endret av OleKrS
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men når man først snakker om nick. Hvis det kan gi så store ringvirkninger for noen?? Antar da at det også kan føre med seg noe mer innflytelse og 

 

 

Jeg klarer ikke å se noen grunn til å gjemme seg bak et nick! Har man kun gode intensjoner så kan det da ikke være så farlig å gi seg til kjenne som den man er?

 

 

Dette er ingen hensikt å diskturere, forumets reglemang godkjenner bruk av nick, så det må dere bare godta dette. Dere godkjente vel retningslinjer etc når dere ble medlem her? ??? Meg bekjent OLEKRS <-- er vel nick godt som noe :) Nesten så jeg tror dere er høvdingen av FRP i hemsedal, sist gang han var her inne og diskuterte taklet han heller ikke folk som benyttet seg av nick. 

Endret av Rampen
  • Lik 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er ingen hensikt å diskturere, forumets reglemang godkjenner bruk av nick, så det må dere bare godta dette. Dere godkjente vel retningslinjer etc når dere ble medlem her? ??? Meg bekjent OLEKRS <-- er vel nick godt som noe :) Nesten så jeg tror dere er høvdingen av FRP i hemsil, sist gang han var her inne og diskuterte taklet han heller ikke folk som benyttet seg av nick.

Har ingen problem med å gi meg til kjenne og du som har fulgt denne tråden fra starten bør også ha sett at jeg til stadighet signerer med fullt navn samt deler min åpne Instagram profil med fullt navn og bilder av meg... Om det er å skjule seg bak et nick vet jeg ikke, men jeg er jo relativt nedsnødd! Hvor vil du med dette??

Hvem er høvdingen av frp i Hemsil? Og hva har det med saken å gjøre? Det har vel også blitt ytret av flere tidligere i denne tråden at folk liker å vite hvem som gjemmer seg bak kallenavnene her inne.

Endret av OleKrS
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er ingen hensikt å diskturere, forumets reglemang godkjenner bruk av nick, så det må dere bare godta dette. Dere godkjente vel retningslinjer etc når dere ble medlem her? ??? Meg bekjent OLEKRS <-- er vel nick godt som noe :) Nesten så jeg tror dere er høvdingen av FRP i hemsil, sist gang han var her inne og diskuterte taklet han heller ikke folk som benyttet seg av nick.

Høvdingen av FRP i Hemsil???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hvem kongen av FRP i hemsil er har i utgangspunktet ikke en dritt med denne tråden å gjøre i utgangspunktet. Men sist gang hemsila ble diskturert poengterte vedkommende ca 100 ganger at folk som skrev med nick ikke hadde en ikke en dritt å si. Men så lenge forumet godkjenner nick så får man bare godta det, og overhode ikke noe å  diskutere. Ergo diskuter sak istedet for person, spiller det noen rolle hvem som mener hva? er det ikke saken som betyr noe eller betyr det noe om hvem som mener hva?

Endret av Rampen
  • Lik 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

hvem kongen av FRP i hemsil er har i utgangspunktet ikke en dritt med denne tråden å gjøre i utgangspunktet. Men sist gang hemsila ble diskturert poengterte vedkommende ca 100 ganger at folk som skrev med nick ikke hadde en dritt å si. Men så lenge forumet godkjenner nick så får man bare godta det, og overhode ikke diskutere det. Ergo diskuter sak istedet for person, spiller det noen rolle hvem som mener hva? er det ikke saken som betyr noe eller betyr det noe om hvem som mener hva?

Ja faktisk.... Når man skjuler seg bak et nick og uttaler seg om mine evner til å måle og veie fisk samt min erfaring har det veldig mye å si. Kan man ikke ytre sånne ting under eget navn bør man holde seg for god til å uttale seg på den måten.

Skal man uttale seg positiv eller negativt i en sak så mener jeg det også har en del å si hvem denne personen er. Bak et skjult navn kan man opptre på måter man kanskje ikke ville framstått med eget navn enten det er positivt eller negativt. Når det dukker opp et navn jeg kjenner til som feks en profilert fisker med stor tyngde, erfaring og kunnskap så vil det veie mere en om en annen person med samme tyngde sitter bak et nick å kommer med sleivspark! Vi får håpe og tro at de fleste spiller med åpne kort og står fram som den de er og står for det de sier i dette plenumet. Jeg kan ikke annet en å feie for egen dør og det velger jeg å gjøre med eget navn og person så alle ser hvem det er som hyler, hvisker, og snakker!

Ole-Kristian Strøm

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men OLEKRS, aka Ole-Kristian Strøm, ingen ting av dette sier meg noen ting, jeg personlig har aldri hørt de navnene noen gang. Jeg kan godt kalle meg Frank Johansen om jeg vil, det er vel ikke noe bevis på om jeg er Frank Johansen og tilfører verken diskusjonen noe positivt eller negativt. Du må bare godta at på dette forumet er det åpnet for bruk av nick, og folk velger selv om de vil benytte seg av nick eller fult navn. 

 

Om du syns dine fisker postet i denne tråden er feite og i godt hold, da skal du få et godt tips av meg, prøv å fisk i andre elver så du får et sammenligningsgrunnlag, så ser du fort at de ikke fremstår i spesielt godt hold :) 

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja faktisk.... Når man skjuler seg bak et nick og uttaler seg om mine evner til å måle og veie fisk samt min erfaring har det veldig mye å si. Kan man ikke ytre sånne ting under eget navn bør man holde seg for god til å uttale seg på den måten.

Det står du i din fulle rett til å mene, på lik linje med at det er frivillig å delta på dette forum. Utloggingsknappen er oppe i høyre hjørnet hvis dette blir for problematisk for deg, at noen mener at noen fisker du har fått er slanke, og at du av den grunn må bruke mange sider på å ødelegge en viktig diskusjon. Endret av Ørreten
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men OLEKRS, aka Ole-Kristian Strøm, ingen ting av dette sier meg noen ting, jeg personlig har aldri hørt de navnene noen gang. Jeg kan godt kalle meg Frank Johansen om jeg vil, det er vel ikke noe bevis på om jeg er Frank Johansen og tilfører verken diskusjonen noe positivt eller negativt. Du må bare godta at på dette forumet er det åpnet for bruk av nick, og folk velger selv om de vil benytte seg av nick eller fult navn. 

 

Om du syns dine fisker postet i denne tråden er feite og i godt hold, da skal du få et godt tips av meg, prøv å fisk i andre elver så du får et sammenligningsgrunnlag, så ser du fort at de ikke fremstår i spesielt godt hold :)

Deg om det, men med litt research så er det ikke så vanskelig å få en knagg å henge de forskjellige navnene på og det blir da lettere å forholde seg til en person som diskuterer en et nick navn som diskuterer. Får nok ikke gjort noe med at nick er akseptert nei, men jeg kan fortsatt syntes det er feigt å skjule seg bak et nick å sitte å slenge dritt til folk over nett...

Så lenge jeg kan vite med meg selv at fiskene som er lagt ut her har enK-Faktor innenfor normalen så holder det og jeg er ikke nødt til å måtte forsvare min fangst oven for deg eller andre.

Du vet svært lite om hvor jeg fisker bortsett fra elva her. Du vet svært lite om mitt grunnlag for å sammenligne. Selv om jeg er en relativt aktiv type i sosiale medier så betyr ikke det at jeg deler hvert ett skritt jeg går eller hver en elv jeg fisker i og det er jo bra om alle tror jeg bare er i elva her... Da kan jeg fortsette å fiske mange andre plasser så og si alene! ;)

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må være noe med drikkevannet oppi dalen. De forskjellige ambassadørene for elva har mer og mer lik retorikk. Blitt litt dårlig med ledige knagger?

Jeg fatter ikke hva man har å tape på å være litt rundere i kantene og innrømme at ikke alt er like perfekt. Ingenting er perfekt og blir det heller aldri. Men man kan tilstrebe å få det så bra som mulig. Med mest fokus på naturen selv og ikke økonomi. De to siste trenger ikke være motstridende, men kan lett bli det om man glemmer å ta vare på det man faktisk tar betalt for. Noe jeg ikke sier det er blitt gjort her. Man gjør nok så godt man kan i dalen også. Men det kan garantert fortsatt bli bedre.

Alle elver har både slank og feit fisk. Noen fisk med skader og andre ikke. Ikke noe nytt i det. Det som er viktig er å se på andelen av uønsket fisk og gjøre noe med det. Se om noe kan tas bedre vare på og om det er noe som kan gjøre situasjonen bedre for både fisk og fisker. Jeg tror man alltid har noe å gå på uansett hvor bra det er. Derfor blir jeg litt småprovosert når det påstås at alt er i skjønneste orden og pøser på.

En gang til: Ingenting er perfekt. Så alt kan gjøres enda bedre.

Er det noe å krangle om? Alle vil vel det beste for Hemsil også?

Ps. Guiding er også opplæring slik at fisk og natur blir best mulig ivaretatt. Så det er slettes ikke dumt.

(Om den ene sinnaknaggen skulle tro jeg er motstander av det.)

Endret av 1337
  • Lik 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...