Gå til innhold

Bonito på flue?


Knut Adolfsen

Anbefalte innlegg

På fiskersiden.no kan man lese om endel fangster av "nykommeren" Bonito. Alle tatt innerst i fjorden. Såvidt jeg vet er alle tatt med wobbler el lignende under trolling/dorging. Noen er tatt nær land så da burde det være mulighet også med flue men lett blir det sikkert ikke for dette er fisk som forflytter seg fort. 

Når kommer den første fangstrapporten??

Friluftsfjorden!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har lest innleggene der, og det virker som folk går bananas for å få en på kroken.

Folk drar langt for å få en, og det ser ut til at alt kakkes (?)

Om det er slik når det kommer en 'ny' fisk inn så ser det ut som sjansene til at noe skal klare å etablere seg er mildt sagt små.

Dessverre!

  • Lik 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mange blir satt ut igjen men får man den på en wobbler med opptil flere treblerkroker og har dratt den etter båten en tid er utsetting noe man skal vurdere før man gjør det. I tillegg er det jo spennende å kjenne smaken av noe nytt. Ser at man anbefaler badeplasser og navngir et par. Endel av havabboren som ble tatt for noen år siden ble også tatt på badeplasser. Teorien om at de badende hadde skapt uorden hos bunnfisken i løpet av dagen og at de ble jaktet på når de prøvde å reorganisere seg troverdig. Hvorvidt Bonito vil etablere seg i fjorden er et spennende spørsmål. De få som har kommet har trolig generert mer penger i løpet av de to siste ukene enn det yrkesfiskerne i Friluftsfjorden har gjort på samme tid. 

Friluftsfjorden!

  • Lik 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...