Gå til innhold

Skagit


Atle L

Anbefalte innlegg

skagit liner kan kastes både  med "skagit" stil og vanlig scandi stil. Vi har mer og mer godt over på lettere skagit liner og disse står ikke igjen noe når det kommer til presentasjon og linebukter mot vanlige scandi liner. Prøv :) Det anbefales fra leverandør på #10/11 stenger og kjøre 660 om du kaster skagit stil type oppankret kast og 600gr om du vil kaste vanlig moderne speykasting. Men vi kjører mye 550gr på de tyngste #10/11 stengern og kaster disse linene akkurat slik vi kaster lettere scandi liner. Prøv om du føler det tyngre skagit presentere for dårlig. Jeg er blitt så fan av skagit liner at jeg har tilpasset div skagit oppsett til enhandsstanga å endte opp med å fiske hele før sankthansfiske i Altaelva i år med #8er enhands skagit :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som nevnt over, hvis du bare går ned litt på vekt så går dette både pent og laaangt. Bruk gjerne en 15 fots tip foran så ruller det ende bedre over.

Testet nettopp det på en 12 fots kl 7 med 480grain å 15' tip i Bjerk. Går som ei kule, å ikke noe å utsette på presentasjonen!
  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...