Gå til innhold

Videre drift av Fluefiskesiden, det er opp til deg.


En Fluefiskeside med medlemskontigent  

268 stemmer

  1. 1. Er du villig til å betale for å være medlem av FFS?



Anbefalte innlegg

Har veldig trua på denne løsningen :-) og gleder meg allerede til nye artikler og bindefilmer fra skikkelige fluebindere igjen, akkuratt som vi vil ha det. Rune, You are my (ninja) man. Eller var det skotsk folkedanser? ;-)

Edit: nå mente jeg ikke alle de gode og fantastiske fluebindetrådene her inne, som er kjempebra. Mente mot forsiden og artikler slik det var før :-)

Endret av Ørreten
  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk skal du ha Rune. Jeg er med,blir vel mest som passiv  leser,men hvis det godtas innlegg med andre temaer,(må ha interesse for den gemene hop)kan det kanskje dumpe ned et og annet fra min PC også. Regner med at det blir oppgitt et kidnr. for betaling.

 

Håper at dette går i orden på denne siden av jul, ellers får jeg ikke meldt meg inn før etter påske, tar min ferietur første uken i 16, tilbake i påskeuka. bruk av rette navn er ikke noe problem, mitt døpenavn er Harald Magne Fjellstad, men for lettvinthets skyld er det jeg bruker :

 

Magne Fjellstad.

 

post-1668-0-85778400-1448229801_thumb.jpg

 

 

  • Lik 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Thumbs up, for det initiativet, og jeg betaler gjerne en kontingent for å holde liv i denne WEB siden! Ønsker meg mer vann- og fiske forvaltningstoff. Vi fiskere bør bidra til å være elvenes "vaktmestre". Det begynner å bevege seg, men det går fremdeles fryktelig treigt.


:)
Bjorni

  • Lik 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Unknown User

Blir Lillevann med gjør jeg det også……har lurt på hvem han er i sikkert 10 år nå )))))

Når du sier det så kan det være en god nok anledning to hang in there ...

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette her er jeg med på og skal bidra så godt jeg kan i fortsettelsen.

 

Noe av det som er mest gledelig i denne tråden og alle andre tråder som har eksplodert de siste dagene er at mange gamle ringrever og andre relativt anonyme brukere har meldt seg på i både debatter og nå i en "dugnad" for Rune sitt initiativ til å få dette på beina igjen. Dette må og skal igjen bli den beste møteplassen på nett for fluefiskere. 

 

Dette har jeg trua på, men forstår at det er en stor jobb som må gjøres på flere måter. 

 

Kjellemann

  • Lik 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oops! Something went wrong!

 

[#10354]

Du har allerede stemt i denne avstemningen.

Nei, det har jeg ikke gjort... Så enten har noen stemt på mine vegne eller så er det en bug i systemet...

Har ellers lite til overs for betalt forumbruk da det stort sett er medlemsgenerert innhold. Og dersom forumet skal over til betalingsløsning vil jeg anbefale å starte med blanke ark da det alltid er en solid bunke personer som ikke ønsker at noen plutselig skal ta betalt for innholdet de har vært med å generere over flere år fordi det var gratis for alle å slå opp...

Ellers så er det alltid kvalitet og kvantitet av innhold man får tilgang til av artikler osv som vil avgjøre om folk vil betale for innholdet på en nettside. 

Ellers så kan man jo gjøre noen regnestykker. 

Dersom man tar i litt solid og antar at man bør ha skrevet minst 5 innlegg her gjennom alle tider for å være interessert i å betale og så antar at alle med 5 eller flere innlegg vil betale 300,- i året for tilgang så sitter du med 606.000 som skal dekke servere og tjenester og bidrag til de som ønsker å levere artikler og stoff og at man i tillegg skal sitte igjen med litt for bryet så tror jeg ikke man skal kaste annonseinntekter helt på båten sånn med en gang... ;-)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg betaler gjerne en slant for at FFS skal bestå, og håper med det også at sidene kan få en liten revival hva gjelder aktivitet på annet enn kjøp og salg sidene. Banken med fluer på inspirasjonssidene er så gull verdt, og burde vært publisert i bokform.

 

Jeg er altså med!

 

Kjetil

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis dette oppretter slik som du beskriver. Med fullt navn på deltagere. Støtter jeg dette 100 prosent. Ffs var i sin tid et meget vitig nettsted for meg. Jeg tror det er fullt mulig å komme tilbake til de tider med en "fresh" start, der man bygger det opp slik at mye av skrammel og problemer kan fjernes fra begynnelsen av. Stå på!

  • Lik 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...