Gå til innhold

Videre drift av Fluefiskesiden, det er opp til deg.


En Fluefiskeside med medlemskontigent  

268 stemmer

  1. 1. Er du villig til å betale for å være medlem av FFS?



Anbefalte innlegg

Jeg synes det er kanllbra at noen bruker av sin tid til å være moderatorer.

Stå på gutter, i skoleuniform, sheriffuniform eller i vadere! Dere har meldt dere frivillig akkurat når forumet trenger det!

 

Jeg var selv moderator i 2008-2009 og det tar masse tid. Jeg var heldig og hadde god tid da. Den tiden har jeg ikke idag, så jeg er veldig takknemlig for at andre gjør jobben.

 

De som stikker ut nakken litt og gjør en innsats for fellesskapet (les: at vi skal få beholde vårt elskede forum) skal få lov til å sette premissene.

Hvis noen av moderatorene sletter noe jeg skriver så er det helt OK for meg. Da har jeg kanskje tråkket over en strek.

Hvis jeg i fremtiden synes moderatorene blir FOR ivrige og sletter FOR mye, ja da hører jeg kanskje ikke hjemme her lengre.

 

Så snart det er kommet nye regler, så spre dem ut for alle så alle kan lese dem.

Dersom jeg er uenig i reglene, finner jeg meg et annet sted å være.

 

Inntil da har Rune og teamet min fulle tillit.

  • Lik 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

DENNE ER MENT SOM ET SVAR PÅ KJELLEMANNS INNLEGG TIDLIGERE I TRÅDEN:

 

Jeg tror ganske så sikkert at de betalende medlemmene ikke kommer til å kverulere om det slettes ting og saker fra forumet som burde ha overlevd. Alternativet, at FFS legges ned og alt forsvinner, må det anses for å være en betydelig dårligere løsning.

 

Slett i vei Kjell og dere andre som gjør den prisverdige jobben med å oppgradere FFS. Jeg kommer til å betale kontigenten min med stor velvilje.

 

Hvis jeg kunne ønske meg noe, så var det om dere ser på en mulighet for å skape en skarpere skille mellom det faglige og "chattingen".

 

I gamle dager var det vanlig chat-forum, hvor ting som ble sagt ble slettet når chattene ble lukket for dagen/kvelden. Disse funket dårlig. Folk flyttet fra chat til diskusjonstråder. Tror dette også var tilfelle her på FFS.

 

Jeg synes å se et klart skille mellom de faglige trådene som handler om f.eks fluebinding (hvor det er forventet at folk faktisk viser hva de kan) og diskusjoner/meningsutveksling om fisketaktikk/teknikk/utstyr. Førstnevnte blir supergode tråder. Sistnevnte blir det de blir...

 

Gullet i FFS ligger for meg i hovedsak begravet i alle seksjoner fra og med "fluebinding". Noen unntak finnes.

Endret av KSR
  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette med bildeopplastning har vært tatt opp i gruppa og blir sett på.  Jeg kan ikke svare ordentlig på hvordan og sånn, men de som jobber med den tekniske plattformen ser på den saken.  

Ellers er det mange i sving som bruker all ledig tid disse dagene til langt på natt for å få dette opp og gå.

 

 

Moderator

Kjell Karlsen

  • Lik 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er egentlig et svar til et nå slettet innlegg.

Dette er en privat side. Å bestemme om det skal være fullt navn eller ikke bestemmes av de som drifter den. Ønskes det ikke å stille med navn det er de uinteressant. Det er bestemt  nå. Det er ingen gang vits i å diskutere det. Det har ingenting med kyllinger eller junglecocker å gjøre. Det får være opp til hver enkelt. Årsaken til dette er at ffs vil forandre klimaet innpå her. Håpet er å kunne løse tvister og ufinheter lettere når folk spiller med mer åpne kort. Det foregår en opprydning innpå her nå. Det er ingen sensurering. Ryddingen består mest i at det etterhvert er veeeeeeldig mye som bare er der uten å ha noen spesiell verdi lengre. Det blir vanskelig å lete seg fram i det som er nyttig. Dette arbeidet blir nødvendigvis ikke helt ferdig på så kort tid. Det ryddes også her og der i tråder som vil være av stor belastning for oppstarten. Det handler om å begynne med en stor frisk. Mange tråder blir behandlet i samarbeid med involverte.

Vent med halshugging til dere får se hvordan ting ser ut når det åpnes. Dette er ikke dramatisk og intensjonene er 100% godartet. Jeg tror dette kan bli veldig bra.

  • Lik 14
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har alltid inbilt meg at fluefiskere ikke var så annerldes enn folk flest. Så skulle tro det gikk ann å drive et gratis og flott forum også for folk med lidenskapen for fluefiske?

Nøkkelen ligger kanskje i modereringen og kulturen dem legger opp til.

 

Og hvorfor ikke på sponsorer inn på banen? Skulle tro at dette var det perfekte sted for mange produsenter å møte sin målgruppe for sine produkter. Og ja; jeg vet mange forum som har sponsorer uten at det går utover brukeropplevelsen av den grunn.

 

Jeg kan betale gladelig 2-300.- for å være medlem her. Men kanskje ikke dette ikke er den ideelle løsningen for en fjortenåring som er nysgjerrig på hva vi driver med?

 

Uansett ingen tvil om at engasjementet er tilstede for at dette forumet kan leve videre i beste velgående <<l

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er egentlig et svar til et nå slettet innlegg.

Dette er en privat side. Å bestemme om det skal være fullt navn eller ikke bestemmes av de som drifter den. Ø

Dersom det skal gjennomføres med reellt fullt navn på innlogging så er det vel innlogging via Altinn eller BankID som er eneste løsning i dag? 

Hvordan ser dere for dere at det løses?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er stygt redd at et krav om fult navn vil bare føre til mer jobb for moderatorer og admins  :mellow:  I hovedsak på grunn av personvernloven. Dere kan tenke på hvor mye ekstra arbeid blant annet facebook og google har grunnet dette.

 

Man trenger hverken å være paranoid eller ha ymse hensikter for å ønske å være anonym på nett. Det er et åpent fora for hele verden. Og kriminelle kan misbruke din identitet, informasjon og opplysninger :wacko:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om man har en veldig god grunn som gjør at man ikke kan bruke fullt navn, så er jeg sikker på at admin kan kontaktes for å finne en løsning.

Jeg er positiv til fullt navn, og jeg tror også vi skal la eiere og administrasjon få sette forutsetningene for bruk.

  • Lik 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spiller det egentlig noen rolle Claus? Du står vel for det du sier uansett hvor det måtte være?

  

For min egen del synes jeg det er greit å vite hvem jeg snakker med.

Selvfølgelig står jeg for det jeg mener. Og hvis dette innføres så ser dere jo navnet mitt så jeg ser ikke problemet.

Men at hvem som helst som besøker ffs, eller googler kan se navnet mitt har jeg ikke behov for. Og det tror jeg heller ikke de har.

Jeje

  • Lik 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det gjøres en god jobb her inne nå. Føler meg trygg på at nye FFS kommer til å bli meget bra.

 

Et forslag for å få alle med: Når det innføres en ny modell for medlemsskap, kan det være en god ide å la de som ønsker få lov til å registrere helt nye og "rene" profiler og dermed også en "fresh" start.

  • Lik 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Admin: Er det tilstrekkelig med fullt navn i profilen, slik at de som er medlem på ffs.no kan trykke på brukerprofilen om de ønsker? :)

Jeg er nok ikke alene om å være skeptisk til at visningsnavn skal være fullt navn, siden hvem som helst kan se det/bruke det utenfor ffs.no.

Synes det bør være nok at denne infoen er tilgjengelig kun for medlemmer og ikke hele verden.

Jeg er verken kriminell, paranoid eller har noe å skjule. Men alikavel ønsker jeg selv å bestemme over hvem som skal ha tilgang til personopplysningene mine. :)

 

  • Lik 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...