Gå til innhold

Morsomme og ikke fullt så morsomme bifangster.


Ruffen

Anbefalte innlegg

Flaggermus, for øvrig ikkje noko særleg kjekt å få på nattfiske uten lys når eg trudde det var gras inntil eg kjent noko varmt..Ga meg etter eg oppdaga kva det var. Øyret mitt, dessverre før mothakelause krokar var in.. Endte opp med å gå gjennom Trondheim sentrum med ein daddy-longlegs i øyret og inn på legevakten, kjedet på sykkelen rauk på samme turen. Ei padde, ikkje catch and release på den.. Ei and, heldigvis er nebbet hardt og den løsna av seg sjølv.

Gås, har ikkje fanga gås, men blitt angrepen 2 gangar av kanadagås. Eine gangen var Rodswinger med, og hans raske reaksjon med ein kopp varm kaffi i retning gåsa fekk den til å endre kurs.. Den andre gangen var det gåsa som fanga meg, sette seg på ryggen min og prøvde å bite. Heldigvis smakte ikkje gore-tex hetta så godt, og i kombinasjon med fektande armar og bein fekk eg "nøytralisert" den. Gås i mai månad er ikkje å spøke med

I fjor haust kroka eg ein båt som kom i altfor stor hastigheit under ei bru. Brølte etter båtføraren, og heldigvis løsna snøret når han slepte opp gassen. For øvrig ein veldig vellykka tur som endte opp med at eg sklei på ein stein, moste leggen inni og fekk eit sår som ikkje grodde før ca 1,5 mnd og x-antall rensingar. Klarte i tillegg å knekke stanga på denne turen også, då eg hekta fluga i eit tre og røska til.. Smart!

  • Lik 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flaggermus! Ganske imponerende å se hvordan den fanget flua i lufta, men ikke så hyggelig å høre fresinga når den lå på bakken.

 

Ellers så har jeg tatt  overarmen, nybegynner og t-skjorte var en dårlig kombinasjon. Kompisen min som måtte hjelpe meg med å få den ut, vi tredde den videre og klippet av mot-hake, ( før jeg lærte uttrekks metoden)  holdt på å besvime.

Har også tatt bakhodet, etter dette har jeg ALLTID på caps. Da måtte jeg til legevakten å få den ut. Var alene, og flua satt godt i huden under alt håret.

Har aldre vært så lenge inne hos en lege for så kort behandlingstid, da legen var mest opptatt av flueboksen.

  • Lik 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...