Gå til innhold

Forskjellig epoxy lakk


Anbefalte innlegg

  • 1 år senere...

Ser at dette er en gammel tråd, men etter å ha lest i linken over blir jeg litt skeptisk til lakken jeg har. Det er Dura Gloss LS Supreme. Noen som har benyttet denne til gjennomsiktig ring surringer. Skal brukes på epic amber.

Endret av Tørrflua
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke prøvd den, men den får mye skryt av mange, og er en variant som ikke gulner. Tipper det ikke er noen grunn til bekymring.

Tynn første strøk, så tipper jeg det blir bra. Ta noen prøvesurringer det hvor håndtak og snellefeste kommer så ser du hvordan resultatet blir.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prøv en surring der korken kommer. Riktignok noen år siden, mulig jeg var unøyaktig med blandingen, men jeg fikk ikke noe dreis på den. Antagelig var det  en kjemisk reaksjon med color preserven jeg brukte.Nå er det ikke anbefalt  å tynne duragloss http://rodbuilding.org/read.php?2,59220,59259#msg-59259 . Vil du prøve så bruk aceton.  Flexcoat  kanskje er den beste beste til å tynnes, men har du epoxy er det ingen grunn til å kjøpe ny. I utgangspunktet er det ikke noe best før dato på epoxy.  http://u-40.com/lssupreme.html . Gleder meg til å se det ferdige resultatet. Lykke til.

Endret av Terje Bendiksby
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...