Gå til innhold

Klekkedatabase - Ønsker du å være med å bygge den?


Anbefalte innlegg

God freddas formiddag godtfolk!

Vår alles kjære og meget eminente Mr. Erik Rusten har gjort klar en helt ny klekkedatabase, jepp helt sant!
Tanken er bygget litt på dem gamle databasen med døgnfluer, utbredelse og klekketidspunkt.
Så har vi dratt den videre til å linke opp mot fluer i databasen og har også fått på supre søkemuligheter slik at brukerne kan få oversikt hva som er aktuelt å ha av imitasjoner for de ulike månedene eller deler av de. Dette kan bli et veldig bra verktøy for å planlegge fisket der du bor eller når du skal på ferie. Klekkedatabasen skal inneholde alt som er interssant av byttedyr for fisken.

For at databasen skal bli så god som mulig så trenger vi bistand og kunnskap fra flere enn de som sitter som admin/moderator på siden.
Sitter du på bilder, har kunnskap, og føler deg kallet? Ja, da er du hjertlig velkommen til å bli med å lage et fantastisk verktøy for de andre brukerne.
Klekkedatabasen er enkel og intuitiv å bruke, samme grensesnitt som på fluedatabasen. For at vi skal ha litt kontroll og jevn kvalitet på bidragene inn så er det ikke allmen tilgang til å legge opp saker der. Det vil bli gitt spesiell tilgang til de som er kvalifiserte. Her er det også mao. muligheter for å oppnå enn viss status angel

Fyr løs her eller send meg en PM hvis du heller ønsker det.

God Helg!

  • Lik 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...