Gå til innhold

DT liner


Kim W

Anbefalte innlegg

Kjøpt ei line via ebay type DT #4 for å prøve noe annet, bare kjipt at ikke fremtaperinga vistes i salgsannonsen, da blir det jo litt sjansespill på hva man får. Hvem selger DT liner her til lands? Ser at WF stort sett ruver over alt. Uannsett blir det kult å prøve denne kinalina, kan hende jeg blir overrasket. :)

post-3341-0-65680100-1472131190_thumb.jpeg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Håper du blir fornøyd med lina Waffern.

En ting som i allfall er sikkert er at å trene lengdekastning,holde mye utenfor,mending,i det hele tatt det å påvirke

lina med stangtuppen er mye lettere med en DT line enn en WF så fremt vi snakker om litt lengder her.

Hvis du ikke synes den er noe kul å fiske med,bruk den som treningsline,og utvid grensene dine etterhvert

som du synes det fungerer.

  • Lik 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du er spot on på grunnen til at jeg har valgt å kjøpe ei DT line, Tom, får å få/lære/ trene inn bedre linekontroll med mye line ute. Rio Gold lina mi som jeg bruker oftest til tørt er ei super WF line, hadde jeg hatt den fronttaperinga Gold har i ei DT line skulle jeg vært fornøyd!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hallo Kim. Hvis du ikke blir fornøyd med DT-lina, så er det et lite tips jeg fikk av en svenske for ca 15 år siden, og det var å dele lina i to like lange deler og bruke de som klumpsnøre. Utrolig hvor lenge du kan ha en sånn klump, det blir jo ikke stangslitasje på selve klumpen, bare skytelina. Glemte å rense min klump i fjor høst, derved krakkelasjon etter mer enn ti år. Nå fisker jeg ikke like mye som deg, men likevel, 10 år er meget bra.

 

Magne Fjellstad

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fisker mye med DT line. Synes den er fantastisk å presentere med, ruller ut snorrett og legger seg pent ned. Kaster greit ut hele snøret, så det er heller ikke noe problem med lengde. Har brukt Sa Trout DT, men har også kjøpt Cortland snøret. Det har jeg ikke forsøkt ennå. Det er DT som er klassisk fluefiske. Hadde ikke Wf i gamle dager.

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsatt noen som bruker dt-liner, men det virker som wf-liner mer eller mindre har tatt over.

Knapt å få kjøpt her til lands lengre, mens i usa virker det som det fortsatt selges endel dt-liner.

Kan jo være at de har sett nytteverdien av å bruke en DT line.

Endret av Tom Syversen
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tøft å si, har ikke vektet, men Mike synes å følge standarden med andre linene sine, og er tydelig når har tar friheter (smallstream linen muligens). Ta en kikk på nettesidene hans og spør han om usikker. Han er grei å eposte med.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grunnen til at jeg spør, er at den siste DT linen min var en Mastery fra SA. Den var altfor tung. Skal man ha glede av en DT line, så må den ikke være tung.

 

Jeg skal sende ham en e-post på senvinteren og sjekke. Så får vi se om det ikke blir en DT line i arsenalet i 2017. Prisene hans er jo absolutt overkommelige.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har nå fiska med denne ebaykjøpte DT lina i to dager, vært i Høkensås en tur. Likte lina jeg, det var enklere å holde mye line ute og jeg tenkte ikke noe over at det ikke var baktapering og skyteline. Eneste punktet jeg ville satt fingeren på på akkurat denne lina her er coatingen som kunne vært noe glattere/hardere på en måte. Absolutt værdt de 65kr jeg betalte for denne lina.

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...