Gå til innhold

Fly Brigade Bindevideo


Kim W

Anbefalte innlegg

Hoi! :) Så tok jeg skrittet til slutt med å gjøre et forsøk på en bindevideo etter å ha lekt med tanken en rimelig god stund. Syntes det var artig å lage beskrivelse på film så kanalen vil etterhvert inneholde alt mulig mellom vått og tørt, ja, stort sett det meste vi knyter på fortommen gjennom sesongen. Først ut er fluer myntet på sjøørretfiske da det salte element er stedet å være i disse mørke tider. Skogsfluene jeg fisker mest med vil komme slag i slag utover vinteren. Hope you like. :)

Postet denne videoen i annen tråd tidligere, men oppretter egen tråd for å holde filmene samlet.

Først ut er en craftfur reke med litt bucktailfibre og icedubb kropp.

Endret av waffern
  • Lik 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fly Brigade er et pyramidespill. Et pyramidespill oppbygd på militære grunnpillarer. Vi driver mye med oppstilling, setter opp lagstelt, han går med vaktskilt med rødt bånd og vi feirer ikke jul, kun Santa Barbara. Jeg er i beste fall NK, men spiller for det meste rollen som feltmadrass.

Du kan melde deg inn, dog er det nok litt sent i gamet for utbytte. Vi som sitter øverst, eller i selve kjernen av boblearket om du vil, har en tendens til å holde de store summene for oss selv.

Mottatt? Slutt.

Endret av Elisabeth Sletten Berg
  • Lik 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

En brigade er en større militæravdeling, ofte bestående av flere bataljoner eller regimenter. Brigadene er ikke fastsatt i størrelse, men norsk standard tilsier gjerne rundt 3000-6000 soldater. Ordet kommer ifra det italienske ordet brigata (strid). En fluebrigade er en samling av en tørrfluetropp, nymfetropp, stivandrertropp osv. Disse fluene/fiskerne aka soldatene har alle ett, felles mål; å jakte fi - også kjent som Salmo trutta. ppcrazyeyes

 

Fluebrigadens artilleri består i dette tilfellet av pansret humor, med skarpe innslag fra Brigade Nord, og skarpladd sjølironi, samt et snev av ren fluefiskeglede bak stikke og ute i felt.

 

OaO. :ph34r:

Endret av waffern
  • Lik 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Dette er mitt hemmelige våpen! Denne flua her er den flua jeg bruker mest av alle tørrfluer gjennom hele sesongen. Paraloop klekkeren fisker utrolig godt under de fleste forhold og jeg har tatt mange ørret på denne her. Her har du en meget velprøvd klekker som funker!

  • Lik 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, den gjør jobben svært mye enklere! :)

Her er en annen effektiv sak jeg fisker mye med i marka, en type "once and away" myggklekker. Denne, og paraloopklekkeren, som er postet over her er de to fluene jeg knyter oftest på fortommen når set fiskes i skauen! Her er en bindevideo. :)

  • Lik 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
×
×
  • Opprett ny...