Gå til innhold

Bildetråden 2017


Anbefalte innlegg

Dere så fornøyd og tilfreds ut, det er alltid hyggelig!

 

Og kule bilder fra svalbard, det var artig å se. Men det ser ut til at forholdene for fluefiske ikke er all verden. Flott natur da ☺

Endret av Truls H. Johnsen
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Jeg forventer ikke at noen skal ha empati for en liten valp inne her, men :-D Jeg synes det ble et fint bilde. Lille kompisen min, Sam, på 10 uker, ser ut i den store vide verden :-)Foreløpig har han nok med å orientere seg i den store hagen min, og noen turer langs Mjøsa. Snart er han med meg på fisketurer, og da må han lære seg å ligge i telt :-) Men Sam er som meg: Skal vedde på at han kommer til å digge å ligge i telt :-)

Det ligger mye morsom jobb bak det bildet her, og litt venting :-) Nikon d4, sb900 for å utligne motlyset, varmt polafilter selv i solnedgangen og lavt perspektiv. 

DSC_4043.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Langt i fra noe kvalitetsbilde, eller noen fotografisk kunst, men et urolig deilig øyeblikk på dagens tur. Hadde gått langt fra vann til vann, fant endelig litt fisk i aktivitet og fikk et par, mistet en større, og var egentlig bare kjempefornøyd. Det var et lite 'svaberg' med ryggstøtte midt i sola. Lå en liten stund og slumret og bare kjente sola tok, og hørte på fuglene, som var den eneste lyd man kunne høre. Plutselig var det et lite plopp like ved, så da var det opp i knestående, legge ut et kast, flua ble tatt pent og rolig, og etter en kort kamp kunne jeg gjenutsette en firehundregrammer og inta posisjon igjen.

Hard dag <<l

mms_img-938930000.jpg

  • Lik 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Et bilde av to ungfugler av arten stillits, en art som jeg begynte å kikke litt etter allerede i 1950, da jeg kjøpte min første fuglebok; "Hvilken fugl er det" av Fridtjof Økland, utgitt i 1948. Først i går, lørdag 1. juli 2017 fikk jeg se disse to ungfuglene sittende på gjerdet som går rundt DYNO. Ser at de ikke har rødfarge i pannen, derav går jeg ut fra at det er to av årets kull.

Magne Fjellstad.

042 copy.jpg

  • Lik 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg legger inn et bilde av sommerfuglen ADMIRAL, tatt i august 2011. Dette er en art som kommer fra sydlige områder på vårparten og formerer seg her den sørlige delen av landet, og en ny generasjon klekkes senere på sommeren. Men arten klarer ikke å overleve vinteren her i landet, men neste vår kommer det en ny invasjon fra syden.

 

Magne Fjellstad.59595fb69282f_ADMIRAL09_08.11BILDE007C(Small)-Kopi.jpg.826350dc6c60f55bc120c53a2f61989c.jpg

043-JPG - ADMIRAL.jpg

  • Lik 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...