Gå til innhold
  • Kunngjøringer

    • Eirik Rusten

      FFS høstreff 2017   13. juli 2017

      FFS arrangerer høsttreff i Trysilelven 13 - 15 oktober. For 500 kroner får man overnatting 2 netter, frokost 2 dager, middag lørdag og foredrag fredag. Dette blir årets happening, alle medlemmer er velkommen! Følg tråden for oppdatert informasjon og annet viktig:  
Terje Bendiksby

Ny stang ferdig.

Anbefalte innlegg

Ikke den rette tiden og bygge på, men verker etter å prøve den. Emnet er Beulah platinium 8 feet. Ringene er Snake brand Eco en 4, en i 2 og resten 1. Den keramiske er størrelse 12. Spanderte en ekstra snake ring da jeg følte det passet kurven på stanga. Epoxyen er rod bond som jeg limte korken og korkringene med og threadmaster lite med Prowrap 558 olive uten fargebeskytter og kobber pyntesurring. Snellefeste kommer fra tyske TAC og innlegget er dreid og farvet ask, selvgjort. Grepet er selvdreid portugisk flor kork og vekten på stanga ble 62,2 gram. Nå er det bare å prøve den som gjenstår. Har to emner til som har fått dreid og limt snellefeste og korken, så mer kommer.

Endret av Terje Bendiksby

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Brenner etter å teste den, må bare la epoxyen få herde litt til. Får prøve den ute med andres treere i nærområdet : Så lett utstyr er upløyd mark. Har en femmer switch stang som skal få siste lag epoxy i morgen. Heldigvis masse ferie i august.

 

Endret av Terje Bendiksby

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

×