Gå til innhold

Hvor får man kjøpt fluebindemateriale til Klassiske laksefluer?


Blue Charm

Anbefalte innlegg

I tillegg til de norske butikkene, enten fysiske butikker eller internet, så har jeg kjøpt noen fine fjær av karen bak denne siden:

http://www.cookshill-flytying.co.uk/

Nå binder jeg mest fluer til ørret og sjøørret, men kan tenke meg at han har litt av hvert til laksefluer også. Jeg har vært meget fornøyd med kvaliteten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig med Eide; snakker du med Steve så har han bra kunnskaper. Ikke la deg skremme av den litt loslitte nettbutikken. 

Det samme er det med http://lathkill.com/shop/ - flinke folk som svarer ordentlig på mail. Null hipsterfaktor, nettside med et design som minner om en god gammel stensil - for de som vet hva er stensil er.

Endret av Pål Hedenstad
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
På ‎09‎.‎11‎.‎2017 den 8.57, Jan Ingvar skrev:

OT, men hvordan er CDC'en fra Cookshill @Pål Hedenstad eller @Jarle TL, hvis dere har kjøpt herfra? (Lengde/fargekvalitet i posene hans?)

Standard lengde 4-5 cm, ikke sortert. De fargede er fine om du skal lage kropp av cdc (tynn stamme), men de er ikke jevne i tuppene. "Wild Mallard" er heller ikke sortert, men har mange fjær med jevne spisser - også her er midtstammen tynn. Fargekvaliteten er fin - oliven er veldig anvendelig på døgnfluekropper. I forhold til pris synes jeg dette er ok kvalitet. Men jeg hadde ikke klart meg med bare den kvaliteten Cookshill leverer. Må ha noen lengre fjær til enkelte fluer og flere farger.

  • Takk 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...