Gå til innhold

Indikator tippet


abelsnes

Anbefalte innlegg

Jeg har en slik liggende, uten at jeg kan si noe om hvor bra den er: https://www.stonefly.no/produkt/fortom-og-lokker/taperte-fortommer/soldarini-czech-drop-indicator

Selv har jeg eksprimentert litt med gul backing som sighter. Tvinn en meter backing (med gul farve fx) rundt tjukk blyant, og farv ene siden med sort tusj. Da har du en sighter som alternerer mellom gul og sort - en tydelig og billig sighter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På ‎06‎.‎01‎.‎2018 den 10.50, abelsnes skrev:

Hei

Har tenkt å prøve litt nymfe fiske kommende sesong. Og i denne sammenheng er jeg på utkikk etter en indikator tippet. Men finner ingen butikker som selger slikt. Noen som vet hvor jeg kan få tak i et slikt produkt?

Du tenker her på å fiske tsjekkisk / polsk?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Finnes ein del forskjellig på markedet, f eks http://www.taimen.com/en/no/product/floating-strike-indicator_99930385/102898

Men det er veldig lett å lage noko slikt sjølv, så dersom du har noko gul mono eller farga backing så kan du jo berre lage noko, sjekk ulike metodar f eks her:

https://troutbitten.com/2016/02/11/sighters-seven-separate-tools/

Eg har heilt gått over til https://troutbitten.com/2014/11/05/the-backing-barrel/ fordi denne er enkel, lett å kaste med , godt synleg OG ikkje minst så kan den enkelt justerast på djupne. Bruker 2-3 slike på fortom. Min bruk er i bekk/halvstore elver med rask straum med djupen inn til 1,5 m. 

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...