Gå til innhold

Kalkstrømfiske i Storbritannia vår 2019


Olav

Anbefalte innlegg

Ikke bare tenkt på kalkelver som stort sett er befengt med settefisk.. Sjekk ut nordvest, i cumbria, lake district. River Eden er bra og det selges kort til privatpersoner også på noen strekker. Fisket starter i Mars/April. Rhodani kan du regne med fra tidlig april. Tipper du kan finne litt her: http://www.visiteden.co.uk/outdoor-adventures/fishing

Jeg var der tidlig april i år på jobb og fikk anledning til å se og fiske noen få timer, det holdt. Jeg skal definitivt tilbake :-) Eden har også sideelver som kan være svært bra, bla Eamont hvis man slipper til der. Utrolig flott elv! Det er skikkelig hjemmekoselig i Cumbria med fjell som ruver i bakgrunn.

  • Lik 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

http://www.carlisleanglingassociation.org.uk/

Nedre deler over... Penrith Anglers har lengre opp:: http://www.penrithanglers.co.uk/visitor-tickets/

Sjekk foreningens kart nøye fordi mange strekker er kun for medlemmer.. Det behøver ikke å bety at de som er publi suger... Husk at 80% av medlemmene i disse klubbene er gæmliser som kun fisker laks i disse elvene. Det finnes ørret og harr i tillegg og det er villfisk.

Du finner sikkert mer med litt nysgjerrig googling :-) Eden er ganske lang elv og kortsalg er nok litt infløkt men det lar seg gjøre med litt planlegging.
Det er lett å komme seg dit også, bare ta fly til manchester 2t og et par timer på toget så er du framme i f.eks Penrith.

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er også elver sør i Irland som er meget bra hvis det kan friste. Suir og Tar er kalkelver, med masse insekter og klekkinger. Mye fisk og stor fisk, takket være et hardt regime med C&R gjennom flere år og kontrollert tilgang på fisket. Andrew Ryan driver den beste butikken på Irland for fluefiske og er svært dyktig fisker. https://www.flyfishingireland.com/pages/trout-fishing

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...