Gå til innhold
RolvS

Body Quill fra Husfliden?

Anbefalte innlegg

Var innom husfliden i dag, og fant noe interessant i ei hylle. Materialet heter Metallic Madeira, kommer på spoler med en kilometer pr stk til 59,- og er for meg kliss likt Hends BodyQuills (som koster 29,- for ca 25m...)

 

Farvene de hadde på husfliden var kobber, gull, sort, sølv, lilla og rød. De fleste forholdsvis brukbare til noe - jeg kjøpte sporenstreks de jeg syntes virket mest nyttige: lilla og rød.

Strukturen er lik BQ - en plaststrimmel surret rundt to tynne tråder.

Det er fullt mulig å binde med; her en nymfe-sak jeg måtte surre sammen for å teste. Den ryker nok bitte litt lettere enn HBQ, så må binde litt mer forsiktig. Det gjør seff ingenting, for hele greia dekkes med UV-resin likevel. Tenker den blir en vinner etter harren i Rena på vårparten. (Den kommer til å få spilletid! Jeg lover!)

Moro med materialer fra uventede kilder.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Her er noen flere «Madeira Metallic» nymfer litt i perdigon stil. Jeg fant en butikk som hadde 200m til 10,- pr spole så det koster liksom ikke all verden å teste. Trådene er ikke alle helt like, men alt i alt syns jeg dette er ganske så snasne saker (for smykkeboksen jeg skal sjarmere «the lady of the stream» med neste sesong.)

Grønnfarven er ikke helt off for rachophyla-typ ting, den til venstre er «sort-blank» og en av de jeg ser for meg på en buzzer-kropp. Den i midten er alle mulige farver med et tungt innslag av favorittfargen til harr.) Jeg har noen farver til - men disse syns jeg ser ekstra hotte ut.

For the record går det helt sikkert å få ørret på disse tinga og, men sånn undervannsgreier føler jeg for min egen del helst funker for harr intill videre...

Endret av RolvS

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det er også en ide` å ta en tur til en broderiforretning. Her er noe jeg kjøpte i en forretning i Strandgata på Hamar siste del av nittitallet.

 

Magne Fjellstad.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

×