Gå til innhold

Ikke på min fortom - 2019


RolvS

Anbefalte innlegg

Jarle TL: Du har samme holdning som fiskekompisen min! Haha! Du skulle bare sett hva jeg tryllet fram i elva oppi bygda (med et av Norges største alpinsteder) med denne flua! En liten lureflue er det, om en litt kjedelig, da den entomologisk ikke ligner grisen. Imiterer det meste som klekker på en utmerket måte, der den ligger dypt i vannfilmen.

 

vet jo at den fanger.. og den ser til og med ut som den fanger, selv om den ikke ligner på noe. Men hjelper desverre lite år den nekter å fange for meg ttongue

Endret av simen corneliussen
siterte feil innlegg
  • Lik 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 hours ago, simen corneliussen said:

10-12 mann som sitter å forteller om hvor selektiv fisken har vært

God humor det! Alle er skråsikre på at det var den riktige flua som gjorde utslaget. :8_laughing:

Deaddrifta dyret som baetis funker. Presentasjon er viktigst! 

  • Lik 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 måneder senere...

Jeg greide gi bort den ene Montana-nymph jeg hadde i boksen sist uke, og kom på denne tråden. Den kan selvsagt også føye seg inn i rekka på ting jeg ikke kommer til å knyte på fortommen i 2019. Den er jo bare en diger vannsuger som ikke ligner på noe her i Norge likevel. Noen vil kanskje si den kan tas for å være en libelle. Men det har vi jo bedre fluer for. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arti at folk hater mine favoritter :D

Shippmans, Streaking Caddis, Pattegrisen, Woolly Bugger, Elk Hair Caddis og LaFontaine pupper er blant fluene jeg bruker mest. På fjellet er i tillegg Muddler Minnow en sikker vinner (sikkert noen som hater den også).

Var mer opptatt av fluebinding før og da var Rackelhanen og Klinkhammer fy fy fy. Men nå har jeg mindre tid til fluebinding; så fluer som er kjappe og enkle å binde, fisker godt og er solide står høyt i kurs. Shippmans er i så måte bare fantastisk pppirat

Har fortsatt noen fluer som jeg på tross av at mange sverger til dem bare ikke får fisk på: er det noen som faktisk får fisk på Superpuppa og Jiggy?

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...