Gå til innhold

VOEC ordningen og når det går feil-tips


Terje Bendiksby

Anbefalte innlegg

Personlig (beklager OT) har jeg utviklet en teknikk der jeg dytter voldsomt med ting inni handlevognen, men /aldri bestiller/ med engang. Bruker den mer som ønskeliste. Da kommer jeg dagen etter i moralsk bakrus og kaster unødvendige ting ut inntil jeg har det som synes nyttig og fornuftig. Har fungert gansk greit, får omtrent gleden av å samle alt mulig rart og har litt tid å vurdere hva som egentlig er behovet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Ting tar tid, nesten så en en angrer på at en satte igang. Så det prinsipper da. Purret opp: Det må et vedtak til fra skattetaten for refusjon av moms og gebyr derfor tar det tid.eSøknad er sendt Skatt for refusjon av utlagt mva på våre vegne. Du vil høre fra oss så snart saken er ferdig behandlet. Refusjon av gebyr vil bli utbetalt av oss etter godkjenning fra Skatt.

Vi beklager lang saksbehandlingstid.r sendt Skatt for refusjon av utlagt mva på våre vegne. Du vil høre fra oss så snart saken er ferdig behandlet. Refusjon av gebyr vil bli utbetalt av oss etter godkjenning fra Skatt.


Vi beklager lang saksbehandlingstid.

  • Lik 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, her er det prinsippet som gjelder synes jeg. Og om ingen hadde tatt den kampen, så hadde det neppe blitt forbedringer. Ofte så er det først når de oppdager hvor kostbart det er å gjøre opp for feil de selv har gjort at de reagerer og prøver å forhindre at det skjer igjen. 

Så du gjør helt rett i å stå på prinsippet synes jeg!

Det har forøvrig gått problemfritt de siste gangene jeg har bestilt!

Endret av Truls
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror du Truls er en optimist. Her er det akkurat motsatte som er problemet. Posten gjør en feil, og mottakeren samt Skatteetaten tar jobben å rydde opp. Blir aldri noen forbedring hvis ikke ryddejobben faller på synderen.

Endret av Bounce
  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
×
×
  • Opprett ny...