Gå til innhold

Invitasjon til fluebindehelg 17-19 mars 2023!


Eirik Rusten

Anbefalte innlegg

Eirik Rusten skrev (På 17.12.2022 den 20.35):

bindehelg_available12.jpg

Tid: Fredag 17 mars kl 1600 til søndag 19 mars 2023 kl 1200
Sted: Åstjern, Brandbu (80 km fra Oslo) - https://astjern.no/
Påmelding: Se lenke nederst
Ledige plasser: 12

Velkommen til en hel helg med fluebinding for alle medlemmer. Vi setter opp bindebord hvor du kan binde og vise frem dine favoritter. Vi har invitert flere til å holde foredrag for oss, og vi har sesjoner hvor noen spesifikke mønster vises i mer detalj. Her vil du finne inspirasjon og informasjon i tonnevis for å gjøre klar for 2023-sesongen som da er rett rundt hjørnet (kanskje tilogmed startet).

Du trenger ikke å være spesielt erfaren fluebinder for å være med, her er absolutt alle velkommen - også fullstendig nybegynnere! Trenger du hjelp til noe, så sitter det mange klar til å vise teknikker og mønster. Vil du bare se på, prate litt og drikke en øl eller fire, er du likevel velkommen. Det er selvfølgelig også mulig å låne utstyr.

Det er overnatting på stedet. Dersom sengene fylles opp, vil det være førstemann til mølla som gjelder. Blir det fullt, så er det jo mulig å ha med telt/lavvo som settes opp på egnet sted, så lenge det er fysisk plass i binde-rommene.

Da vi har leid stedet som selvhushold, har vi anledning til å nyte medbrakt 🍺🍷. Det vil bli servert felles middag lørdag.

NB: Husk lampe og skjøteledning!

Fredag
Kl 1600: Oppmøte kan begynne, innkvartering og klargjøring av bindestasjon
Kl 1955: Velkommen med Eirik Rusten (praktisk info, allsang, mimelek)
Kl 2000: Foredrag med Lars Nilssen
Kl 2100: Pål Hedenstad binder på storskjerm
Kl 2200: Rune Stokkebekk binder på storskjerm

Lørdag
Kl 1300: Pål Hedenstad binder på storskjerm
Kl 1400: Rune Stokkebekk binder på storskjerm
Kl 1600: Foredrag/fluebinding med Gisle Helgesen
Kl 1700: Foredrag med Svein Røbergshagen
Kl 1900: Middag serveres
Kl 2100: Foredrag med Tore Rydgren: Tørrfluefiske på mitt vis

Søndag
Kl 1200: Avreise

(Tidspunktene kan endres!)

Priser: Egenandel 250 kr dekker opphold, foredrag, middag lørdag - samt snacks gjennom helgen, og gjelder som påmelding. Arrangementet er kun for medlemmer, men medlemskontingent er usle 150 kr pr år som kan betales før påmelding.
Innkvartering: Det er 60 sengeplasser i 22 soverom. Ha med sovepose eller sengetøy (det er dyner og puter der). De som vil dele rom eller hytte sier fra, ellers blir man bare plassert rundt litt sånn vilkårlig (blir hengt opp oversikt). NB: Si fra om du ikke har behov for overnatting.
Veibeskrivelse: Se astjern.no for veibeskrivelse. Vi anbefaler at flere kjører sammen, så avtal med andre på forumet. Må du reise med tog, så er det togstasjon i nærheten som heter "Bleiken stasjon". Den ligger 15 minutter kjøring fra Åstjern, og det går helt sikkert fint å avtale at noen kommer og henter der.
Kjøkken: Vi har storkjøkken tilgjengelig så her kan man lage seg mat når man måtte ønske (bortsett fra middag lørdag, må du ordne mat selv). Vi rydder og vasker selvfølgelig skikkelig etter oss her 
Utvask: Vi trenger ikke å vaske, men som de voksne og flotte menneskene vi er forlater vi stedet så skinnende flott som mulig.
Dyr: Hund kan være med, men har ikke adgang til hovedhuset. Pass på at det er greit for de andre i hytte/rom (spør i tilfellet du må vite hvem du er på rom sammen med). Og at den ikke står og uler hele natta :)

Påmelding og betaling av egenandel gjøres her (lenken fungerer bare for medlemmer, du må melde deg inn først ved å betale medlemskontingenten her).

Merk! For de som må melde seg inn som medlem først: Dersom du der velger Vipps eller bankoverføring, må vi manuelt sjekke betalinger. Egenandel-linken vil ikke fungere før vi har klikket på "godkjent" i systemet vårt (tar litt tid). Så du må da vente til melding kommer om at betaling er godkjent før du klikker deg inn på egenandelen. Enkleste og raskeste er Paypal/kort :)

 

Hallo. Er det eventuelt fortsatt ledig plass? 
Mvh

Niclas Svedenvik

Lenke til kommentar
Del på andre sider

svein2.jpgSteder jeg liker å fiske og livet til ørreten som lever der

- av Svein Røbergshagen

Et foredrag der jeg frekt nok snakker om mine egne fiskeopplevelser og min egen altfor kompliserte jakt på ren uskyld i form av mer eller mindre vill ørret. Det blir mange skråblikk og skjellsettende høydepunkter fra inn- og utland, og med det allestedsnærværende spørsmålet rungende i bakgrunnen: hvor og hvordan finner jeg den beste fiskeopplevelsen.

  • Lik 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

haraldthi skrev (10 timer siden):

Det kan være en ide. Jeg har tenkt på det, men ble bare litt usikker på folk jeg ikke kjenner som bruker slike navn. Og så gikk tiden.

Jeg kjenner Karl. Og kan gå god for de fleste sider ved ham, med unntak av humoren ;)

Han er en ivrig familiefar og nerder hardt på fluefiske. Så ikke noe å være redd for. 

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Runar Dankel skrev (4 timer siden):

Jeg kjenner Karl. Og kan gå god for de fleste sider ved ham, med unntak av humoren ;)

Han er en ivrig familiefar og nerder hardt på fluefiske. Så ikke noe å være redd for. 

Ååh, han er nok ikke den eneste med litt tvilsom humor. Jeg ser ikke noen mening i å gå inn på detaljer, men det tror jeg nok skal gå bra. 😅

Jeg skrev en melding til ham i går, privat, og så får vi se hvordan det går.

Endret av haraldthi
Stavekontrollet
  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

-Lars- skrev (2 timer siden):

Usikker på om jeg kommer til å overnatte, siden jeg bor rett i nærheten, men ikke dermed sagt at arrangementet bør avlyses av den grunn.

Dere andre får bare gjøre det beste ut av det 😄

Så det du sier er at vi har sjåfør om vi vil nedom Brandbu downtown får å ta ei rånestripe midt på natta? Pærrfækkt. :)

 

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eirik Rusten skrev (1 time siden):

Så det du sier er at vi har sjåfør om vi vil nedom Brandbu downtown får å ta ei rånestripe midt på natta? Pærrfækkt. :)

 

På brandbu har de ikke noe regler rundt det å kjøre bil med promille, så der er alle velkommen til å ta seg en rånerunde i stupfylla 🤠

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...