Gå til innhold

RETNINGSLINJER


Rune Stokkebekk

Anbefalte innlegg

Når du registrerer deg som medlem på dette forumet aksepterer du følgende erklæring:

 

LES NØYE GJENNOM DENNE BEKREFTELSEN FØR DU KLIKKER JEG AKSEPTERER

 

Du aksepterer ved å bruke dette Forumet at du ikke vil lage meldinger som er ukorrekte, støtende, seksuelt orientert, truende eller på andre måter negativt mot en person eller en persons omdømme, ellers alt annet som strider mot norsk lov. Dette er ikke tull, for rettslige straffer kan bli satt mot deg. Du vil også akseptere at du ikke har noe innhold i meldingene dine som er beskyttet av loven om opphavsrett, hvis da ikke innholdet har deg selv som eier eller du har fått lov av eieren å legge inn det innholdet i meldingen(e) dine. Reklame, flooding, kjedebrev og andre former for reklamering passer også heller ikke inn på Forumet.

 

Meldingene utrykker bare meningene til meldingskriveren og ikke nødvendigvis meningen til dette Forumet. De av dem som eventuelt måtte føle seg støtt eller på annen måte mener at meldingen ikke passer til forumet, bør da ta kontakt med en administrator øyeblikkelig. Vi har retten til å slette de meldingene vi mener ikke passer til Forumet, innenfor en viss tidsramme vil vi gi beskjed eller ta oss friheten til å slette, om sletting er nødvendig.

 

Du har det hele og fulle ansvaret for innholdet i meldingene dine, og du aksepterer at du ikke vil påføre Forumet eller andre nettsider tilhørende dette Forumet skade på noen måte.

 

Du har muligheten, ved å registrere, til å velge et brukernavn. Vi synes at du bør velge et passende navn, som ikke er uegnet for visning. Mange av våre medlemmer fremtrer i fullt navn helt uproblematisk.

 

Etter at du har registrert deg og logget inn på dette Forumet, kan du fylle ut en detaljert profil. Det er din oppgave å vise frem en profil som inneholder korrekt informasjon. Den informasjonen som eventuelt skulle være vulgær eller ukorrekt vil bli fjernet.

 

Når du er innlogget her på dette Forumet vil det lagres en informasjonskapsel (cookie) på din PC som en tekstfil hvor innholdet er i.

 

På Fluefiskesiden er det stor takhøyde, det skal mye til for at vi sletter innlegg. Det betyr at du må tåle litt hvis du er ”løsmunnet”. Formålet med forumet er at du skal få nyttig informasjon og dele den med andre. Minst like viktig er det at vi har det moro og kameratslig sammen.

 

Forumet skal ikke brukes til reklame. Hvis du jobber i fluefiskebransjen eller har interesser i et firma i bransjen, skal du registrere deg under fullt navn og informere om hvilket firma du er tilknyttet.

Det skal heller ikke linkes til kommersielle sider i signatur eller avatar.

 

Forumet er først og fremst et møtested for fluefiskere uten bransjetilknytning. Bransjefolk er selvfølgelig velkommen til

å dele kunnskap og glede. Det er også helt greit å komme med faktaopplysninger om produkter og tjenester. Forutsatt at du opplyser din egen tilknytning.

 

Den som sprer reklame i forumet kan bli utestengt og innleggene slettet. Kjøp og salg forumene er for privatpersoner.

Annonsører kan benytte seg annonsørforumet for å legge ut kampanjer, tilbud og aktiviteter. 

 

mvh

Fluefiskesiden.no

 

 

  • Lik 1
  • Takk 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...