Gå til innhold

inspirasjonstråd: Sjøørretfluer, gjeddefluer, bonefishfluer etc


Tom Tomassen

Anbefalte innlegg

Reker liker jeg best på loffen med majones, men får gjøre et forsøk i bindestikka også. Har ingen fiskeerfaring med disse krapylene hverken i bindestikka eller på fortommen, men får gi begge deler et forsøk i vinter.

Forøvrig en enkel lubben sak dette her med litt craftfur lignende materiale fra han BramaBrama, litt spey hackel og ice-dub. Ryggen klassa inn med noe UV lim og sjøllaga øyer med glassperler fra Panduro. Trur kroken er noe A.Jensen str.6.

Kjellemann

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
  • 1 måned senere...

Kraftig inspirert av "Alley Shrimp".

Har brukt arctic fox i fronten, så litt silver tinsel, deretter noe customfarget fasantipp greier jeg ikke husker hva heter som attraktorøyne, og til slutt ei hel fjær med rusty/brown cdc spunnet i løkke som avslutning. Fanger ikke denne en sjøørret eller to så vet ikke jeg. Har ihf trua. :)

Alley shrimp har vel bucktail i fronten og bak, men jeg har valgt andre materialer i denne flua for den er liten og fordi disse materialene gir mere liv til flua. Ser for meg en bucktailvariant i stri elv etter laks, mens denne her skal gå i rolig sjø og pulserer mye mer for å lokke hugg. Teori teori teori.  :)

12370166473_565ecd4f81_z.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Takk, takk! Gøy med noe annerledes innimellom. Også er det ikke så ofte den rødfarga ekornhalen fra Hauk sport (som ble lagt ned for ca 15 år siden), sammen med gullfasan tippets får se dagens lys :)

den der fanger! ikke bare fordi det er en lekker flue, men også alt som er kjøpt på Hauk sport har en ubeskrivelig MOJO over seg ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...