Gå til innhold

Inspirasjonstråd: Klassiske ørretfluer


Gjest Lars M

Anbefalte innlegg

Veldig bra Dagfinn! Dette har du helt klart talent for!

Mulig det, men når ei flue koster det samme som statsbudsjettet i Uganda har jeg mine tvil  ;D

Du får kontakte Bjørn Rune Gjelsten, John Fredriksen eller andre kakser, og spørre om de trenger en personlig fluebinder.  8) Ja, må ikke glemme Kongen.  ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Veldig bra Dagfinn! Dette har du helt klart talent for!

Mulig det, men når ei flue koster det samme som statsbudsjettet i Uganda har jeg mine tvil  ;D

Skal man holde budsjettet nede må man tillate litt substitutt materialer. Men jeg må innrømme at jakten på de beste materialene kan bli en liten besettelse. Må vel ut med en tusenlapp for å komme i gang med substitutter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dagfinn var svært så iverig i dag, men for å ikke falle i fristelsen hadde han tatt med seg en boks med tørrfluer av det mindre slaget – ørretfluer. Han bandt på sin Baron, men kikket stadig bort til boksen med ørretfluene, sånn for å fortelle dem, eller seg selv, nei jeg er ikke en frafallen.

Vi fristet med røkelaks, fra Lågen, til lunch med eggerøre og det hele, da for å sette Dagfinn i den rette stemningen – laksefiskerstemningen. Men nei, hver gang vi følte han var på glid, kikket han bort på boksen sin - boksen med ørretfluene og gjentok – nei jeg skal ikke svikte dere. Slik gikk timene og vi avsluttet det hele med hver vår Baron – av beste kvalitet – til nybegynnere å være.

Long, vår instruktør, er en flott fyr, flink fluebinder og flink til å lære bort. Et par flotte dager i hyggelig selskap – også med flueboksen til Dagfinn, med de svært vakre fluene hans

roy  ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror du kommer til å fiske med 18fotern lenge før han du nevnte er gift i det store og hele...

Fine fluer, mistenker at du er på vei langt ut på skråplanet...

Her må man skille snørr og bart. Du vil aldrig, og jeg gjentar, aldrig se me med hverken 12-13-14-15-16-17 eller 18 foter i ei lakse elv. Har ikke annet en forakt for laksefiskere  ;D ;D ;D Jeg gjør et skarpt skille mellom det og det å binde laksefluer.

Kan forøvrig tilføye konkurransefiskere og konkurransekastere også  ;D ;D ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...