Gå til innhold

Østfold (vestfjella/Rakkestad, Aremark osv...)


Johnsen

Anbefalte innlegg

Min søken etter vakende vestlandsørret ble brått og brutalt avlyst av en syk toåring, bare timer før flyet gikk. Nå sitter jeg, lettere klaustrofobisk, i en liten leilighet i oslo å tørker spy og drømmer om isfrie vann og vakende ørret. Det finnes vel knapt ord for bitterheten jeg føler.

Uansett...

Jeg vurderer derfor sterkt å skippe jobb på torsdag/fredag for denge noen myggimitasjoner etc i et isfritt vann nede hos dere. Det bør være en rimelig kompensasjon. Er det noen som kan og vil ha meg med på tur så setter jeg stor pris på det. Send gjerne pm.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var første etappe av helgens fiskeeventyr unnagjort. Flott vær og perfekte forhold møtte oss igår. Men som fryktet så vaket fisken sparsomt og spredt. Men PålVD fikk en liten pinne ganske sent. Våknet opp lørdag morgen te kanon pent vær, litt kaldt men ok. Samme regla igjen med sparsommelig og spredt vaking. Så vi må nok ut igjen i morgen ;) Vil jo så gjerne ha igang morroa. Fortsatt god helg.....

Rolf

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vet ikke hvor flinke de er til å kultivere i Degernes, men det er uansett fin fisk i flere av vanna der.  I Vestfjella blir det stort sett kultivert hvert år, de flytter fisk mellom vanna og setter ut litt kjøpefisk i tillegg.  Jeg synes det er koseligst å fiske i relativt små vann og de er det flere av i Vestfjella.  Er relativt godt kjent der og vet stort sett hvilke vann de setter ut fisk i hvert år, allikevel er flesteparten av vanna uprøvde for min del.  Mange å ta av der...de fleste fisker i de som er lett tilgjengelige.  Vanna som ligger mer avsides blir kultivert i like stor grad.  Ulempen med Vestfjella er at det ikke er tillatt med flytering eller andre former for farkoster...de slet visst med ulovlig garnfiske før i tida ifølge en av grunneierne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fjella leverte tross vriene forhold. Fant en halv lun vik hvor 3 vak i løpet av en 20.min gjorde godt for sjelen. Jeg la ut linen der det midterste vaket hadde vært og ventet en god stund før en 8hg feit ørret fant veien frem til "godbitten".

Dro innom et annet lite vann for og sjekke forholdene og der rant det på en liten 3hg. Da er sesongen offisielt igang for mitt vedkommende.. Fæn og godt det var. Smiler godt i skrivende stund ;D

Har lagt ut et par bilder på den "super freshe" bloggen min.. Ironi btw.. 8) Men jobber med saken :P

http://tommy-trout.blogspot.com/

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...