Gå til innhold

oslofjorden


vake

Anbefalte innlegg

  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...

Totalt isfritt fra Holmen og utover nå. Litt slush i Leangbukta var det eneste jeg så mellom Holmen og Elnestangen i dag.

Og ikke en fisk heller... :-\

Kanskje på grunn av en nysgjerrig sel, som holdt meg med selskap i et par timer...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kanskje samme selen jeg møtte i går?

Var ute på årets siste tur, møtte en svært pågående sel rett ved Vollen i Asker. Hadde vadet ut et stykke og hørte et voldsomt plask skrått bak meg. Håpet i det lengste på at lyden kom fra en monsterstor sjøørret - stemte ikke det...

Godt nyttår!!

Gard

Lenke til kommentar
Del på andre sider

brukte dagen langs askerkysten. Tross nice vær og nesten ikke is, var det ikke en eneste fisk å se eller kjenne. Trodde jeg skulle se både torsk langs med land, og noe sø i overflaten, men neida. Toppa seg da jeg sklei som bare faen ned en bakke inni skauen på den isete stien. Heldigvis var det bare leggen som gikk til helvete.  :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for gratulasjoner fra dere nestorer Pistus og Pættis <<l

Vil samtidig benytte anledningen til å takke dere og andre erfarne sjøørretfiskere for alle tips og erfaringer dere deler med oss her på forumet. Som relativt fersk fluefisker i sjøen er det mye å hente og lære fra dere, erfaringer som gjør at vi raskere får mye større utbytte og rikere oppleveles med vår suverene hobby.

Her er bilde av fisken ! K-faktor = 1,15.

Den hadde ca 40 lakselus, det likte jeg dårlig. Har ikke fått fisk før i Oslofjorden med lus, men kanskje en tilfeldighet.

Har du forresten testet Twisted leaderen Pættis med ekstra lengde som jeg sendte deg i våres ? Erfaring ??

post-4415-13949894153301_thumb.jpg

post-4415-13949894153656_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg leser det slik av denne tråden at det jevnt over er "svart hav" innerst i Oslofjorden om dagen.. trosser aller spådommer og drar ned på Fornebu i morgen tidlig, sjønner jo at jeg ikke trenger skru opp forventningene, men får trøste meg med at det blir litt frisk luft iallefall.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...