Gå til innhold

oslofjorden


vake

Anbefalte innlegg

Hadde en vrien tur ut på kveldingen i dag. En del jaging av fin fisk midtfjords i godværet. Er fortsatt vanvittige mengder med sild/brisling i oslofjorden, men langt mindre jaging i disse stimene en man skulle forventet...

 

Fisket fra 17-20 i håpet at større fisk skulle trekke inn mot land når mørket kom sigende. Desverre ganske så dødt i dag, fikk en liten SØ, ellers så var torsken skikkelig i hugget i kveld, ble fire stk.

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde en fin tur i går. Startet ved 07 tiden og ga oss ved 19 tiden. Vi lette en del, men fant til slutt fisk i noen bukter. Ble 7 sei og en lyr. Så en del annen fisk, vi mistet noen fisk. Vi var vitne til fisk som jagde helt inne på sandstranden. Vi så også mye småfisk som var presset sammen i små flak, som kokte, men vi fikk ikke og så ingen fisk som jaget de.  En flott dag som startet i pøsende regn og som ble avsluttet i solskinn. 

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

En veldig fin dag, med mye kastetrening for undertegnede! Sliten korsrygg etter et halvt døgn med stang i hånd, noe banning, mest glede over mange timer med sårt tiltrengt trening!

Var det #8 stanga som fikk svingt seg eller kan vi gratulere med ny SØ stang?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var det noen str på torsken Frode? Kanskje fisken er møkklei den ensidige kosten den har hatt siden begynnelsen av Mai... :)

hehe du sier noe der Øivind  mmmoose De jeg fikk var fra 700gr til overkant av kiloen. Mistet en jeg tror var ganske grov, toget ned på dypet før flua løsnet.

  • Lik 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vært en tur ute å svingt litt i dag! Først mistet jeg en på rundt kiloen, så fikk jeg en på 2-300, så var det en som stakk seg på flua! Hmm..

Satt meg i vannkanten å spiste laksemiddagen jeg hadde disket opp med pga mangel på trua om å fyre primusen de fersk fisk! post-5946-14142593169182_thumb.jpg

Så satte jeg på en flue stygg som fy, mye hvitt i den, men ble giftig lilla aktig så fort den kom 10-15cm under overflaten!

På 3-4 kastet så satt den.. Endelig..

post-5946-14142593941601_thumb.jpg 41,5cm..

Min første SØ, mistet 2, fikk totalt 4!

God helg[emoji41]

  • Lik 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag var det som mange ande har kommentert mye vind. Jeg har et område et godt stykke ute i indre fjorden, som pleier å være bra. De vandte stedene stod det ingen fisk. For anledningen prøvde jeg også nytt snørre i dag, et glass snørre fra flue.no. Godt fornøyd med det, og spesielt til prisen etter kastegenskapene ( i vindstille bukter). Startet ca kl 09:30 og holdt på til kl 16. Det anderledes enn det pleier. Det var flere sore følgetorsk og det ble fast fisk på en meget sprek sjøørret på 600g. Den ble også middag i dag, smakte fantastisk.

 

Utrolig deilig etter lang tørke å endelig ta en sjøørret. Den gulpet sild og tok en Deciver i fargene pink/sølv.

post-4182-0-90115500-1414357416_thumb.jpg

Endret av lhegdal
  • Lik 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...

Spennende det du sier om tørrfluefiske, har tatt noen sjøørreter på tørt. veldig artig det.

Hadde en kompis som gikk helt over til å fiske stripende/hoppende småfluer hele året og han dro veldig bra med fisk på det.

Kanskje noe man burde prøvd ut oftere når forholdene tillater det.

faktisk ikke tenkt på det på flere år, så takk for at du minnet meg på dette.

  • Lik 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kompisen min fisket med noen små sorte fluer med skum som hoppet og danset bortover ved inntrekk.

Mener å huske at de hadde noen gummiben eller lignende. Ganske så små fluer. Kunne vært veldig artig å prøve.

Tror nok ørreten godt kan stå dypt, men det tar et lite øyeblikk for den å gå opp.

Spennende tema, burde laget en egen tråd om dette...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...