Gå til innhold

oslofjorden


vake

Anbefalte innlegg

Takk for svar og info. Startet dagen med og laste inn fiskeutstyr og barnevogn i bilen. Fikk dock ikke med meg att stangtuben falt in under bilen. Så den kjørte jag over :( av noen merkelig grunn så skjønte jag att det var noe galt. Gikk ut og fant en most tube. Men bare en stang del som vart ødelagt. Ikke noe fisking på meg idag..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Utrolig kjip opplevelse :(

 

Fornebu fungerer fint å fiske over, det er dog lite fisk å få. 

Mine siste 4 dagsturer i området der har resultert i 0 fisk

 

Ja, det var noe dritt med stanga. Men en god grunn til og bygge ny! 

Hmm, Ja da høres det jo ut som Fornebu kan få vente litt. Får prøve med 5ern i nån bukt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det var noe dritt med stanga. Men en god grunn til og bygge ny! 

Hmm, Ja da høres det jo ut som Fornebu kan få vente litt. Får prøve med 5ern i nån bukt.

Min erfaring er at det er tettere med fisk jo lenger sør i fjorden du kommer. Er ikke mange minuttene nedover mot askerlandet, og her er det mange fine plasser. 

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

Hei, jeg er ikke så godt kjent i fjorden, noen som har tips til fine steder på denne tiden av året? har ikke så fryktelig mye erfaring å stille med, og klarer ikke helt å plukke ut områder hvor ørreten står.

 

Hei, i den andre tråden om sjøørret så er det beskrevet en god del om biotoper osv som fiskes, så du kan lese en del av de bakerste sidene for litt oppdatert stoff, og de første sidene for verdifull informasjon. Masse nyttig informasjon som deles der.

Vil anbefale deg å begynne der.

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
  • 8 måneder senere...
  • 4 uker senere...

I dag ble det en tur i fjæra med 4 barn fra 5 år og nedover. Tok med fluestanga, nærmest av gammel vane. Forventet ikke at det ble tid til fisking.

 

Det var blikk stille, strålende sol og fjære sjø. Perfekte vinterforhold i indre Oslofjord. Det tok bare noen minutter før første vak viste seg. Det var brisling inne, og sjøørreten beitet. Det ble ikke mye fisketid, men jeg fikk to blanke sjøørret på blå og hvit clouser. Brukte synk 5 og 6 meter lang fortom (inkludert polyleader). Begge tok dypt, tross overflate aktivitet. Det vaket hele dagen. Både av små og store fisk. Det blir ny tur i morgen, uten barn, med #5 stanga, flyt og streaking caddis.  

 

:)  :)

Bare av nysgjerrighet: er d noen spesiell grunn til at du velger seks meter fortom på en synk fem? Med en vekta clouser må d mildt sagt være utfordrende å kaste med?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Ble en liten tur ut til en ikke helt ukjent plass i Asker på dagen i dag.

 

post-2498-0-74634500-1453933649_thumb.jpg

 

Dette viser seg samtidig å være årets første fisketur, og i tillegg snakker vi første turen med en nybygget Epic 888.

 

post-2498-0-12460500-1453933768_thumb.jpg

 

post-2498-0-66105400-1453933782_thumb.jpg

 

Hadde ikke enorm tro på uttelling rent fiskemessig i dag, fokus var på testing av ny stang. Mildvær og tåke preget værsituasjonen, men det viste seg at fisken ikke brydde seg nevneverdig om kladdeføre......

 

post-2498-0-53536900-1453933939_thumb.jpg

 

Mistet en flott sjøørret, fanget en 4kg + torsk og så flere flotte ørreter rulle i overflaten - alt foregikk på rundt en halvtimes tid mens tidevannet laget en herlig strøm langs odden jeg fisket av.

 

Når det gjelder isforholdene langs Askerlandet ser det ut til at vind og mildvær har gjort underverk for vår del....... åpent hav flere plasser minus bukter som Leangbukta og lignende.....

 

Gard

 

 

 

 

  • Lik 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flott rapport!

Har ikke vært ute tre helger på rad, så nå ble jeg skikkelig fiskesugen!

Er meldt varmt og kuling til helgen, så det er kanskje ikke helt forhold for å fiske inn epic`en. Føler ikke jeg har fått fisket inn min 686 selv om det har blitt et par turer.

Det ser ikke ut til å bli samme silkeføret som på bildene dine til helgen.

Gøy å fiske inn nye stenger!

Jeg bygger en Winston B3X i klasse 6 også, som blir klar til helgen. Men med varslet kuling blir det kanskje til å bruke litt hardere skyts. vi får se. Tur må det nok bli.

 

Sto epic`en din til forventningene? Tipper en stor torsk, og et par solide ørreter gjør seg godt på den :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...