Gå til innhold

Forsøkt jaget bort fra fiskeplass


Nils Kvisgaard

Anbefalte innlegg

så lenge vi tar med oss ting tilbake , f.eks søppel( tomflasker , brukte pakninger osv). så er det bare å ferdes i utmark . jeg jobber i landbruket og har sett hvor mye folk kan legge igjen på privat grunn, ( ikke bra ). Jeg forstår at enkelte grunneiere fristes til stenge av områder, noe de ikke har lov til. fremmedlegemer  ute i utmark, kan medføre lidelse på husdyr og annet viltsom bruker området. det er  lettere å bære tomgods hjem igjen , enn å bæredet motsatte til plassen vi oppholder oss på  ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 år senere...

Snakket med saksbehandleren på telefon i dag. Er jo en del måneder siden de fikk e-posten min, og siden jeg ble forespeilet en behandlingstid på 8 uker synes jeg det var greit å purre litt.

Men...der var det visst en liten misforståelse. Det var bare byggesøknader som ble behandlet innen 8 uker. Andre saker, som stengsler i strandsonen tok visst litt lenger tid.

Fikk ikke presset ut noen dato, men ble fortalt at saken vil bli behandlet. Så da er det bare å smøre seg med litt mer tålmodighet... :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei jeg fisker ofte ute på snarøya og slik du beskriver plassen så fisker jeg der ofte. Har møtt han i det hvite huset ytterst huset flere ganger i høst og i vinter, da har han bare vært hyggelig og lurer på om jeg har fått noe. Så vidt jeg har hørt av en av naboene der ute at han kunne være vrien, men da jeg fortalte at han hadde vært høflig og grei så ble de forbausa. Så enten har du vært uheldig eller jeg heldig! Kanskje vi ses der ute en dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingen andre som har vært borti ulovlige stengsler på Snarøya eller Bærum kommune....?

Vet det er flere gjerder som burde vært fjernet, men hadde jo vært hyggelig hvis flere kunne sendt e-post til plan- og bygningsetaten.

Alltid hyggelig når vi er flere liksom....  ;)

Håper flere på forumet tar mot til seg og sender inn e-post om ulovligheter de vet om.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...
  • 4 uker senere...
  • 4 måneder senere...

Hei fisker en del på snarøya å har vært  på  plassen der en del. Har ikke møtt noen av de naboene ennå. Men møtt mange av de andre på naboene langs fjorden pleier ha med meg en pose til å plukke (litt) søppel langs standkanten der jeg fisker. Veldig fint å ha når det kommer en tulling, snur fort da jeg viser at jeg rydder litt langs stranda hans. pluss at det blir hyggeligere for oss! de pleier også bli imøtekommende da jeg sier jeg har forståelse at de vil sitte nedenfor huset sitt om sommern å at jeg bevist fisker andre steder på den tiden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 6 måneder senere...
×
×
  • Opprett ny...