Gå til innhold

Tørrfluering


Rosinkongen

Anbefalte innlegg

  • Svar 143
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Trenger ikke være plagiat heller. Tror nok det er tilfeldig. Har ikke lest hva som står i artikkel, eller sett flua. Om flua ser stygg ut kan den fiske fortreffelig for det. Husker jeg fisket om natta med en våtflue som bare fisken var helt vill etter. Om morgenen, da jeg sjekket flua så den ikke ut, søndertyggd,  og var langt i fra det jeg startet å fiske med. Den var stygg den, men fisket som styggen sjøl  :) :)

 

bjorni

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om ikke direkte fin, så synes jeg den så mer enn fiskbar ut. Jeg hadde ikke nølt med å feste en slik en på fortommen under maursverming.

Fluer trenger ikke å se bra ut for å fange fisk. Ta for eksempel Staffan. Alle fluene han binder funker, og det er sjelden de er no særlig fancy(ikke ta det som kritikk Staffan, jeg mener det bare positivt ;))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest storfemti

Har ingenting med denne ringen å gjøre, men slenger et forslag ut i luften.. Hva om alle legger ved returporto når de sender fluene? Er jo bare snakk om et frimerke til 12-13kr :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Portoen er det samme for 1 og 8 fluer skulle man tro. Hvis man sender alle 8 fluene til mellommannen + frimerke som nevnes betaler man for 2 frimerker vs 8.

Mellomannen slipper porto men har litt logostikk arbeid. (kan velge og vrake blant de 8 alternativene også) :).

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå ble det litt surrete her

 

Det blir ikke dyrere for mellom mannen enn for de andre, eller tenkte jeg rart nå?!

 

Og hvis det ikke er noen forskjell, så kan vi sende med ett frimeke alikevell, og ei ekstra flue, slik at mellom mannen får litt igjen for "strevet"

 

Eller hva synest dere?!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi tar å gjør det på denne måten her:

Send en oppskrift og alle de 8 fluene dine til meg (husk å legge et extra frimerke i konvolutten). Jeg fordeler dem deretter og sender 5-6 (kommer ann på hvor mange vi blir)forskjellige fluer til de som har meldt seg på..

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...