Gå til innhold

garston

Members
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av garston

  1. Tore, Flyttet til Kurefjorden i mars. Har fått et par små ved Danmark

    Ta vare på nybegynnerne. Det er bra det!  ;)

    Jeg var nybegynner i ca to uker. Kjøpte en Fenwick Royal, ABU snelle og et eller annet flytesnøre. Kompisen min var "ekspert" og brukte skyteklump. Byttet fra flyt til Int på ca 2 minutter maks. Så da ble det min første Sage (RPL 796) kjøpt, Danielsson (Loop Original 2'er) snelle, skyteline fra SA og ørten klumper. Etterhvert hadde jeg en cordura mappe med alle synkegrader, forskjellige lengder osv. Da hadde jeg vært fluefisker i ca en måned.

    Det var først i fjor at jeg brukte noe annet enn skytesnøre. Kjøpte et Rio Outbound hos M&M i Særp. Bra snøre, men ikke like bra tilpasset som klumpene mine. Så mitt "go-to" snøre er en int glassklump med coatet skyteline. Det er så lettfisket at det er nesten ikke sant. Dra flua inn til du ser den - rullekast - blindkast (kanskje 2) skyyyyyyyt!  :D

    Men nå vil jeg se bilder fra fisk og forhold fra Jeløya igjen i denn tråden!!! Jeg sjekker den hver gang det er nye innlegg i håp om at det er nye bilder her. må jo være veldig fint der ute nå!!?

    Noen som fisker i Kurefjorden forresten?

  2. Hei. Har brukt en #8 i Bahamas. Var veldig fornøyd. Absolutt ingen kaste kjepp. Morsom å kjøre fisk på. Meget lett og tåler vind.

     

    Men anbefaler på det varmeste å teste den før du kjøper... NB! Ikke prøv Sage Xi2 samtidig. Det kan bli veldig dyrt ;-)

  3. Hei. Foreslår at du tester Redington CPS

    http://shop.nfisk.no/index.php?main_page=product_info&cPath=17_70&products_id=335. Brukte #8 i Bahamas en ukes tid.. Flott stang. Lett og morsom å kjøre fisk med.

     

    Ellers er Shimanos XTA er bra stang. http://www.elbe.no/Produkter/Stenger/Fluestenger/9511. Bruker den i klasse 6 i sjøen når det er lite blåst.

     

     

    Ta deg en tur og prøvekast. Nordisk og Gero er to gode butikker i Oslo området.

×
×
  • Opprett ny...