Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Da har faktisk runde 3 blitt lagt ut! Vi ønsker lykke til.
 3. Last week
 4. Noen som har ei line i bra stand og selge?
 5. Må innrømme at jeg har en liten fetisj på små oliven døgnfluer. Nå kan sesongen begynne, jeg er klar..
 6. Snart så døgnfluene er på elva nå, så man må vel fylle boksene😀
 7. Dette var jo egentlig kjempekjekt. Er kanskje no bedre enn å bare feste i krokbøyen.
 8. Oi oi! Heftig bra orden i sysakene der. Imponerende jobb!
 9. Bare litt fin ryddig og noen små detaljer som å putte stenger i tomme stangrør og ut med noe småtteri : Endelig har hobbyrommet kommet på plass og jeg har oversikt. Det ble noen dubletter eller tripleter på ting og tang. Resten av vinteren kan endelig brukes til å binde fluer og bygge ferdig noen stenger . Utrolig hva en har samlet opp igjennom og glemt av.
 10. Surret litt diverse landinnsekter i det siste. Først ut her er en stimulator/steinflue sak. Den er for de som er glad i hackle og hjortehår. Bundet på Ahrex FW531 Segde dry strl 12. Så var det noen flyvemaur i dubbing med ett lite hotspot i strl 14. Her på Ahrex FW521. Og sistemann er dyret. Kan jo være alt mulig, men tenkte at den også kan funke på steinfluer i litt mindre skala. Strl 14 på Ahrex FW501. Farken nå nærmer det seg karer!!! Ouffff klør.
 11. Hei! Poden holder på å lære seg fluekasting. Noen som har Presentation eller noe som ligner. Må være kort klump. Mvh Joachim Strømsnes
 12. Marginatanymfer på TMC 100 #14. Oppskrift i artikkelen "Nette nymfer". Ufortynget og skal benyttes i skogsvann. Neste blir å binde lillebroren Vespertinanymfe
 13. Abstinenser , må si jeg lider av det . Gleder meg til sø, ørret på tørt, gjedde og annet i året som kommer. Ikke minst savner jeg mitt kjære Mexico. Måtte bare rope i skogen gjennom Whats app til min amerikanske kompis og spøke litt med med årets forberedelser, hvis restriksjone blir lettet da. Og svaret? Reiser på torsdag og det er mye yellowfin tuna action. Nå får jeg håpe at årets sesong blir bra og at koronarestriksjone forsvinner i år og ikke fisken. Og at vi alle får oppfylt noe av det måtte la ligge i bero i fjor.
 14. Ålreit. Anbefaler egentlig å bare bruke nettleser på mobil. Funker helt fint, og man får all info (artikler, baser etc).
 15. Får ikke logget inn på tapatalk, men denne så fin ut!👍
 16. Ja, jeg tror det. Har sluttet med tapatalk selv for lenge siden. Forumet funker jo flott i seg selv på mobil, og i tillegg finnes det en egen app for mobil. Fra annen tråd: Vi har også fått en mobil-app. Vel, kanskje ikke helt vår egen. Det er en app som er levert av selskapet som lager forum-softwaren. Det er en app som inneholder alle forum som bruker denne softwaren, og det er foreløpig i en test-fase. Installer appen på mobilen, og søk etter Fluefiskesiden. Dersom du prøver Tapatalk og det ikke funker, så si fra så kan jeg evt sjekke det ut.
 17. Godt skrevet Håper det kan ta retning av at man får en kunnskapsbasert debatt. Nå oppleves det litt sånn at ordvekslingen blir preget av at man skal klubbe ihjel hverandres argumenter heller enn å sette seg ned og finne gode løsninger.
 18. Hei! :-) Er vi å finne på Tapatalk fortsatt?
 19. Godt at betente temaer blir berørt, men oppgulpet til Solemskogen JFF tar jeg ikke så alt for alvorlig. Det er jo etter hva jeg har hørt folk i den foreninga som har leda styret i OFA de siste 16 åra. Uten å ha gjort en dritt med utsettingsproblematikken. Stort sett bare jegere i SJFF. Bra artikkel fra LN, men han har vel stort sett prata med den ene sida. Plenty av svin på skauen hos flere av de involverte på alle sider av saken. Nå må alt komme opp på bordet så får vi se hva resultatet blir. Masse bra folk i OFA så la oss ikke skjære alle over en kam. Problemet ligger nok der oppe på settefi
 20. Earlier
 21. Dette var morro! Takk for godt initiativ! Helt svett jeg, etter to intensive runder på rappen :-)
 22. Har sittet å laget meg litt fluer til dropperfiske, eller klink & dink om du vil. Disse har jeg laget på barbless (Fasna F100 #12) for å teste det litt og fordi disse fluene skal inn i sortimentet til Guideline etterhvert.. Her en maur som jeg kommer til å bruke ende i skauen også :-) Det er 2mm tippet ring i rompa på den og den er festet med 015 fireline og fått litt lim. Midtseksjonen er rød holo tinsel, fikk et lite lyst øyeblikk er når jeg funderte på å få inn litt attraksjon uten å måtte bytte tråd underveis..
 23. Årets første vårflueklekking. Var ikke så nøye med vingen på den nærmeste der, men bør være fiskbare disse. Enkle og effektive fluer, selv om dette faktisk er første gang jeg har Rakkelhanen i flueboksen. Gleder meg til å prøve litt "nytt". Blir å binde flere vårfluer etter hvert.
 24. Midi-zonkere på Ahrex NS110 størrelse 8 (tilsvarer TMC 777SP #10). Disse er 6cm og har en 3mm svart messingbead under øynene som eneste fortyngning. Holder på å bruker opp beholdningen av messingskaller, da tungsten stort sett er foretrukket, men akkurat her fyller messingbeaden sin funksjon. Vil ikke ha de for tunge i front. Krage av nat ekorn og en dæsj SSS i octopyssy red som gjeller: Hareline har zonkerstrips som passer perfekt i bredden for disse fluene. Mener de er 3mm ferdig kuttet og fås i flere spreke farger. Blir nette og fanger ikke altfor mye vann slik kanin kan gjø
 25. Vagwing-materialet er jo veldig mykt så vingen i seg selv skal nok ikke by på krokingsproblemer. Men bruker man lynlim for å forsterke eller dirigere hackle i front, så må man passe på å ikke søke slik at vingen blir stiv.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...