Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Craft mates lockables 14 compartments
 3. Ja, de så veldig fine ut, så finn frem navnet
 4. Jeg er veldig fornøyd med disse. Individuelle rom som er tette og har en sikring i siden man må holde inn for å vippe opp lokket. Har bestått rett i gulvet - testen blandt annet. Skal se om jeg klarer å finne navnet på de. Anbefales!
 5. Har fire krokbokser fra C&F som jeg i utgangspunktet synes er flotte. Har merket hvert rom med kroktype, og alt er hunky dory. MEN lokket er ikke tett nok. Kroker havner i andre rom enn de skal være hvis det ristes på. Og mister jeg boksen i gulvet og lokket går opp, ja da er alle krokene på gulvet (been there, done that). Så når jeg tar frem en krok, så må jeg trippelsjekke mot andre kroker at det faktisk er #15 jeg holder feks. Så de har gått fra hunky dory, til egentlig et lite irritasjonsmoment. Jeg klarer ikke å ha de i single esker, jeg må ha alt foran meg. Gidder ikke lete når jeg b
 6. Yesterday
 7. Den er sett, men brukeren som selger er ikke ofte innom forumet.. Ikke fått noe svar på meldinger...
 8. Endelig er den i hus, vil tro Sage SP+ 490 vil trives i lag med Ross´n! Noen som har erfaring om hvilke lineklasse som passer best til stanga? har hørt noen har nevnt at den trives med en lineklasse opp..
 9. En flue til som må prøvekjøres, når sjøen faller mot 0 grader og det er krystallklart vann.
 10. Last week
 11. Det ligger en Winston Pure 905 til salgs på forumet.
 12. Den var fryktelig vanskelig! Men valget blir nok tørt...
 13. ørret på 3 kg tatt på #8r setup, streamer og synkesnøre under gjeddefiske - eller ørret på 1 kg på #4, tørt?
 14. Når jeg leser hva folk er på utkikk etter her... Har vært en artig reise fra det å ikke binde fluer til å digge det. Tror det er noen som har begynt å tvile på meg på Jessheim storsenter. Vært innom der og handlet neglelakk og nylonstrømper på HM, garn i garnbutikk, har spurt om balsatre på Panduro. Hvis alle som jobber på disse stedene plutselig finner på å prate sammen så tipper jeg at jeg kommer dårlig ut av det. Bildet de maler blir en skjeggete kar med nylonstrømper, neglelakk, ett hendig strikket blad som henger over de edle deler i fargen olivengrønn. Den balsapinnen jeg leiter ett
 15. Håper å få se bilder snart da! Kan nok øke flyteegenskapene med den dubbingmiksen! Hvor får du tak i rådyrøre? Må man kjenne en jeger kanskje?
 16. Her er det mye snadder gutter, takk for gode innspill til hva som skal bindes utover vinteren!
 17. Det som er kjekt med nye fluer i databasen, er at vi får ut teaser til fluene på Facebook og Instagram også. Blir litt mer aktivitet, so keep up the good work! Og selvfølgelig er det inspirasjon også.
 18. Takk takk! Det gjøres mye bra av flere her for å holde forumet og sidene i gang, så tenkte at dette er en ålreit måte å bidra litt tilbake. Dette er lettversjonen. Selv om epoxyfarger eller andre typer maling vil gi en jevnere farge, så er ikke disse noe dårligere etter det jeg erfarer. Tar fortsatt litt tid å lage, men betydelig mindre klin og søl. Så håper det er til nytte for noen!
 19. Sweet de der, jeg skal lage meg en bøling men skal ha thorax av hareørehår og rådyrørehår, som skal kjøres i kaffekvern. Det funker visst bra. Her går det i sulfurvillii, nettopp gjort ferdig 3 rader i boksen 18stk, det bør holde ei uke eller to :-)
 20. Dette var helt suverent Håvard! Har planlagt å prøve meg på litt spikking i vinter :-)
 21. Det pusles videre med de små døgnfluer. Her et knippe CDC Double Wing NoHackle på TMC 102y #17 med biotkropp. Gjenstår å se om de flyter greit uten dubbing i kroppen, men det blir jo lekkert med segmentering da:
 22. Kan nevne at jeg ringte Vak forrige uke, og de sa at for eventuelle utbedringer på allerede kjøpte G Loomis stenger, så kan de være behjelpelige med dette! Så da kan vi med G Loomis fortsatt fiske (relativt) trygt! 🙂
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...