Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Hei. Bly og UV-lim. Lagde noen først hvor jeg brukte keramikk lakk men det er en vanvittig lang tørkeprosess pluss "baking" i ovn men syntes det hele tok alt for lang tid. På disse har jeg først brukt hvit uv-lim deretter farget uv-lim. For å gjøre det enda enklere så kan en hoppe over hvit uv-lim for heller å gå rett på farget.
 3. For all del, «fiske mer» er jo et konstruktivt forslag det
 4. Last week
 5. Har jaggu blitt noen til også:D Major GH på Yasuhiro-krok Butcher på liten M2 #2 JS JS variant på 6/0 Dobbel og litt emballering av gamle fluer
 6. I en ideell verden hadde man fått fisket så mye at man hadde brukt dem opp lenge før det ble et problem. Jeg har den jeg bruker mest av i 200 m spole, og et par småruller med en str opp og en ned, disse ligger i topplokket på sekken og slites ikke før de er brukt opp. Den store spolen blir etiketten slitt av, men den vet jeg uansett hva er. Ikke mye hjelp dette da...
 7. Also. Stroft-etikettene går i oppløsning før de er tomme. Jeg har de heldigvis i en meningsfylt rekkefølge på holderen, men det er pes likevel. Hva gjør dere andre? Sitter inne når det regner?
 8. Glømte og sjekke, den var ikkje på lager.
 9. Men er den å få noen steder lengre da ?? Skulle gjerne hatt ett pat ekstra jeg også
 10. Takk, vart ikkje bestilt på ebay når eg såg frakten var på 250 kroner. Men skal sende epost og sjekke, takk
 11. @Ruben Petterson - jeg har kjøpt mine hos . Nettbutikken hans er under oppussing, men send en epost! Han er og lett å finne på face.
 12. Monomaster er et alternativ, har meg to...
 13. Eneste jeg har funnet, litt kjei shipping pris.
 14. Mulig og få tak i denne i ein nettbutikk? Pleier fylle lommene men de er ikkje optimalt.
 15. Selger noen bøker. Er det noe interessant så gi et bud. Vi blir nok enige. Kjøper dekker porto.
 16. Du får en enda drøyere jiggende effekt uten hackle. Et par krokstørrelser opp også, så blir det sjøørret på deg!
 17. Dette må vel være eksempler på de mest provoserende skapningene som kan tenkes for tørrfluepurister? Streamere laget for å fiskes med nymferigg på jigg-krok...
 18. Én gang er lov. Helt sannt.
 19. Har egentlig verdt fristet av engelske kalk elver, men prisen har holdt meg unna.Men etter dagens gåtur langs en elv i Gloucestershire så er nok spørsmålet om jeg må åpne lommeboka? Å spotte mengder av ørret på opptil 50 cm og noen småharr som stiger til overflata og tar insekter i krystallklar vann t ble nok for meget. Må være utrolig spennende å fiske på.
 20. Jeg har aldri sett noen fordel med lang stang fra bellyen, før var det et salgsargument. Nå sitter man ikke så lavt at det gjør noe heller vs. de gamle "bilringene". Er jo bare så stoppe slik at bukten går høyt. Jada, noen ganger går de ruta flere ganger. Men det er jammen skjelden når det gjelder stor fisk synes jeg. Skjelden det er forhold til det. Det gjelder å være på plass når de tar kveldens lille runde er min erfaring. Men, klart.. treffer man på skikkelig klekking eller sverming så gir de seg ikke så fort. Lage lite bølger er lurt ja, greit å venne seg til å kaste med armene og ikke hele kroppen :-) Og ikke kaste mer enn man må. Nesten dumt å kaste i det hele tatt når du ikke vet hvilken vei den tok. Den fisken så pen ut du!!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...