Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

  1. I går
  2. Siste uke
  3. Kult! Ta en tur til Lutvann i månedsskiftet mai/juni. Da får du god bruk for den.
  4. Klarer ikke å være der kl 16 må fikse bremser på bilen håper å være der rund 18-19 tia
  5. Ringerikes Sportsfiskere arrangerer foredrag med Erlend Vivelid Nilssen den 21. mars i klubbens lokaler Tyrimyrveien 2, Hønefoss. Se https://www.facebook.com/events/3612701889047014/ for mer informasjon!
  6. Da ble det endelig et flytende fremkomstmiddel på meg igjen. Mange år siden jeg hadde bellyboat, og har savnet å komme meg ut på vannet noen ganger. Eller bare kunne forflytte meg til andre siden av vannet eller elva. Nå kan vulgataklekkingene bare komme!
  7. Knytt fasan ser fint ut og er lett å jobbe med. Derimot er holdbarheten ganske dårlig. Faux bucktail er vanskeligere å jobbe med, og svært glatt ved innbinding. Men det går ikke i stykker selv ikke i tennene fra en grov ørret. Jeg har i hvertfall gått helt over på Faux B
  8. Tidligere
  9. Hurra! Nå er det like før. Alle har blitt fordelt rundt på rommene, og du vil få informasjon om hvor du skal ligge når du kommer til Åstjern. Har du glemt å be om å få sove på samme rom som BFF'en? Det kan fortsatt være mulighet, så send meg en melding. Oppmøtetid på Åstjern er mellom kl 16 og en stund før kl 20 (foredrag). Når du kommer dit finner du en i styret slik at du kan registreres, og få vite hvor du skal sove. Det er sikkert flere som har noen teknikker eller fluer som vises rundt omkring på bordene, så her er det bare å følge med, spørre og evt tilby å vise sidekompisen et triks eller to. Om du trenger hjelp til noen grunnleggende teknikker, er sikkert de fleste interessert i å hjelpe deg. Er bare å spørre! Hva bør du ta med deg? - Bindesaker (duh). Skulle du glemme noe, så får du sikkert låne noe. - Skjøteledning og lampe. Er du som meg så trenger du 89 millioner lumen for å klare å binde på krok 4, så medbrakt lys er lurt. - Sengetøy eller sovepose. Det er dyne og pute der, ta eventuelt ditt sengetøy over beskyttelsen som allerede er på. - Ta med egen mat til frokost, lunsj og kvelds. Det er kjøkken som vi kan lage mat på. På lørdag vil det bli servert middag: Pulled chicken burger med hjemmelagd brød (kommer også til å være noen glutenfri) og masse tilbehør. Er du veldig allergisk mot noe som kan bli servert, er det kanskje lurt med medbrakt middag. - Drikke. Vi har lov til å nyte medbrakt, så her kan du ha med dine favoritter. Er ikke langt til Brandbu, så er du tom for noe på lørdagen kan det vel svippes ned en tur dit for å fylle på. Antar at det finnes en plass der som i det minste selger en Ringnes eller to. - Godt humør og ørepropper Parkering. Det er en stor parkeringsplass utenfor tunet som brukes. Vi kan ikke parkere inne på tunet, da brannvesenet ønsker fri adkomst der. Det er forresten bomavgift på skogsveien - lurt med samkjøring.
  10. Oppfordrer alle som kjører etter gps om å bruke veien som går via Brandbu sentrum. Da er man trygg på å komme frem og ikke sitte fast på en dårlig brøytet skogsbilvei 👍👍
  11. Bor i Oslo og trenger skyss til Åstjern til helga! Noen som skal samme veien? Kan det passe med å passere Brandbu togstasjon fredag kl 14:38 og ta med én til? Jon
  12. Med flere stenger, blir den prosentvise økningen i stangsamlingen mindre. n/n + 1/n = n+1/n ~= n/n I mange sammenhenger er dette en god tilnærming til virkeligheten.
  13. Denne tråden fortjener et comeback. Kunne vi ydmykt få be om et gjensyn med Rune & Robban på Danicatur og fanger ørret med gulrotflua? Veldig feelgood-snutter som ga mye i en typisk mars-abstinens ☺️
  14. Man trenger alltid en ny steng! Problemet er ikke mengden utstyr, men tiden og muligheten til å bruke alt sammen 😉
  15. Så lenge det er hjerterom, er det plass til en ny stang.
  16. Det har jeg også 😁 Jeg lærte en slags matematisk formel for det der en gang, og den er noe sånt som Behovsprøvd antall = x+1 og x tilsvarer naturligvis alltid "dagens antall"
  17. Egenbygget teller ikke. De kan man ha sp mange man vil av
  18. Endelig: Scott Fibertouch 754/3.
  19. Sånn blir det ofte når man er fluefisker. Jeg har sett værre. 😅 Gi det et par år så ser det sånn ut...
  20. Men desto bedre blir det når den kommer! 👍
  21. Super flue! Faux mot fasanhale i beina, hva anbefales for binding og ikke minst hva funker best til å fiske med? har det noe å si? fordeler/ulemper?
  22. Fantastisk 😀😀✌️✌️
  23. Sykt dyrt å vente på våren
  24. Det var villmarksmessa som var poenget. Hva har skjedd med å engasjere folk i ting de synes kan være morsomt for å kunne inspirere til mer?
  25. Fantastisk teknikk! Det ska'n ha!
  1. Last inn mer aktivitet
×
×
  • Opprett ny...