Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste time
 2. Ørjan Pretorius

  Hva har du kjøpt i dag?

  Bestilte en bok på fredag som jeg lenge har leita etter. Liker hvordan han skriver samt enkelheten med naturlige og få materialer.
 3. vanntur

  Hva har du kjøpt i dag?

  Nesten 10 kilo ord og bilder på finn til en hyggelig pris! Gleder meg til å hente dem på posten!
 4. Ville prøve den som fulgte med. Ganske uvant utflyt på den, så jeg måtte ta meg god tid. Men den var veldig klar og fin, lett å blande. Kanskje noe tykk. Tynnet med litt rødsprit for å ha litt bedre tid på meg. Virker som en veldig god epoxy og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Kan absolutt tenke meg å bruke denne igjen.
 5. I dag
 6. Terje Bendiksby

  Truls sin stangbyggertråd

  Ser lekkert ut. Brukte du den epoxylakken som fulgte med og hvis ja,hvordan er den? Tekte jeg skulle bruke et mer saltvannsfsst innlegg på snellefeste på mitt sett?
 7. Tok ikke mange timene før denne stang ble ferdig. Den står nå til tørk med siste strøk epoxy, og nå er finishen bra også. Det blir en fin stang dette, og det blir gøy å prøve den når sola begynner å varme igjen. Tipper denne stanga kommer til å være med å kjempe om mye fisketid, så kvalitetsmessig så er den helt der oppe. Og det for 750,- inkl frakt. Synes ganske utrolig!
 8. Det er mange varianter av disse under forskjellige navn som jeg tror har samme opphav, og om mistankene mine er riktig så er de veldig alrighte, kanskje ørlitt litt mer topptunge, litt tregere recovery og litt mer merkbare overganger i bøyningskurven enn de aller beste. Men det blir gode stenger ut av de, bevares. Med forbrhold om at jeg har rett i mine antagelser om opphavet, så er disse et godt og prisgunstig alternativ.
 9. Terje Bendiksby

  Truls sin stangbyggertråd

  Har ikke prøvd de og har for mange prosjekter jeg må fullføre først. Men det ser ut som et alternativ.
 10. Terje Bendiksby

  Truls sin stangbyggertråd

  Nei, det har jeg ikke.Rett og slett for jeg har for mange prosjekter jeg må gjøre ferdig først før jeg tenker i de baner.
 11. I går
 12. Tørrflua

  Truls sin stangbyggertråd

  Så på linken du la ut Terje, har du prøvd klingene ?
 13. Tørrflua

  Tre Røye

  Aida, dreit meg litt ut. For mye bly i fisken. Har nå borra ut masse for å så helle nytt i etter prøving i kar med vann. Mere pussing og farge på buken, så da står ny lakkerings runde for tur.
 14. Terje Bendiksby

  Truls sin stangbyggertråd

  Må si meg helt enig i og med at jeg kjøpte den samme i sjuer. Jeg har samme snellefeste fra tidligere kjøp og da ute innlegg kostet 100kr, ringene koster 12-15 kr pr stk kjøpt løst. Syr du ikke selv så får du en stangpose til 120kr+ frakt på alt i tillegg. Så var tråden og lakken med så absolutt et bra kjøp for den vil bygge selv. Nå så jeg det var et firma i Norge som også er kommet håp banen, uten at jeg har prøvd de: Så rimelige sett er blitt lettere å få tak i.
 15. Jeg så for en tid tilbake at det var lagt ut noen byggesett fra bloke, hvor man får med klinge, snellefeste, kork, ringer, tråd, epoxy og pensel. Alt sammen til den nette sum av rundt 750,- ferdig levert. Jeg vet at bloke selger klinger av høy kvalitet til en billig penge, men for så lite penger, hva kan man egentlig forvente for så lite penger..? Jeg måtte nesten prøve, og her forrige dagen så dukket det opp en melding om at det var kommet en pakke. Litt spent åpnet jeg opp, og hva kan man si, dette virker ved første sjekk som en veldig god deal. Snellefestet er bra i sort alu av en tilsvarende kvalitet jeg bruker selv på enkelte bygg, innlegget kanskje ikke et jeg selv hadde valgt, men jevnt fint og sitter godt i metallet uten noen glipper eller noe. Ringene er sorte minima med gull innlegg og disse er billige, men ringene gjør absolutt jobben, og det eneste jeg kan utsette er at de kan bøye seg litt og bør slipes før surring. Men de er langt bedre enn hva jeg hadde forventet. Korken er ferdig dreid, en del korkfiller men mindre enn jeg hadde fryktet. Formen på håndtaket var veldig god, etter min smak. Selv bruker jeg alltid kork av flor kvalitet så her er det naturligvis forskjeller, men jeg har sett mye værre kork på fabrikkbygde stenger til 10 ganger prisen Klingen er den store overraskelsen oppi dette. Den er satin sort, dønn rett, helt jevn om man kikker i holkene og med veldig lite markert rygg. Aksjonen er jevn og det bøyer seg nesten helt ned. Stanga oppleves langt fra stiv, og mange liker kanskje at den er litt stivere i bunnen, og den er nok riktig klassifisert. Jeg synes den er virker helt nydelig og finish, jevnhet osv er bedre enn mange klinger jeg har betalt 3-4 ganger mer for. Rett og slett imponerende. Kult at bra utstyr til fluefiske ikke trenger å koste, slik at ungdom, studenter og alle og enhver kan få prøvd dette om de skulle ha lyst. Gleder meg til å få bygget denne. Har allerede limt kork og snellefeste, plassert ringer, surret og hatt på et lag epoxy (derfor er ikke finishen fin enda...)
 16. RolvS

  Når tar sesongen til i år?

  I dag er sola oppe sju timer eller mer (sør for Oslo.) Når det passerer åtte, begynner det å monne...
 17. Ole Sørensen

  Fluefiske i Rena juni

  Hej Kjell og Simen Mange tak for Jeres fine svar, det er jeg meget glad for. Jeg regner med at tage til Rena i uge 24 og igen i juli.. så skal jeg i gang med at binde fluer til Rena. / Ole
 18. Siste uke
 19. Jan Ingvar

  Vedlikehold av bindestikke TMC solid vise

  Dyna-King har en ganske god instruksjonsvideo for deres stikker - sikkert overførbart til andre stikker også mtp valg av smøre- og rensemiddel:
 20. Terje Bendiksby

  Vedlikehold av bindestikke TMC solid vise

  Har ikke TMC, men Dynaking Barracuda stikke, en liten dasj med WD-40 på alt metall som tørkes av og deretter tynn olje beregnet på multiplikator sneller på alle bevegelige og roterende deler gjør underverker på min stikke.
 21. Terje Bendiksby

  Hva har du kjøpt i dag?

  Kan ikke si meg anet enn enig.Fikk en sjuer og en firer klinge i posten på onsdag. Masse Steve Farrer materiale bestilt, som skal brukes til sø, gjedde og tropisk
 22. Synes bindestikka mi er begynt og bli litt tung og treg, kjøpte den brukt og fulgte ikkje med bruksanvisning elle nåke slikt. Nåken som har ei slik som kan dele erfaringer av vedlikehold? Eventuelt korleis type feitt eller olje ein kan bruke?
 23. Ørjan Pretorius

  Hva har du kjøpt i dag?

  Lastet ned filmer på tirsdag før jeg dro på konferanse.
 24. RolvS

  Flexi floss?

  Vinylribb er vel noe annet... Her er noe som er samme type materiale som uniflexx/flexifloss fra panduro. Angrer på at jeg ikke kjøpte med det samme jeg var der. Mulig farvene hadde noe med saken å gjøre? Må stikke innom i morgen
 25. Truls

  Hva har du kjøpt i dag?

  Fikk en del klinger i posten i dag. Har bestilt meg en sort satin klinge i klasse 6 fra bloke, komplett som sett med snellefeste håndtak og det hele. Utrolig kvalitet for pengene. Kjøpte også en soft action dyp grønn klinge i klasse 4 til ørretfiske etter litt større fisk, og en glassfiber i orange i 7 for klasse 3. Denne skal faktisk bli en slukstang ut av. Med andre ord ikke til meg selv, men det kan bli et artig prosjekt å prøve seg på i vinter. Begge fra bloke
 26. Truls

  Flexi floss?

  Ikke akkurat vettugt, men dette var linken jeg burde lagt ved i forrige post.
 27. Rune Stokkebekk

  Flexi floss?

  Flexfloss'n fra Nfisk kan splittes den mener jeg, de fleste kan det. Men ikke alle er like fine å splitte, dvs. man får ujevne tråder og frynser.. Jeg har noe Stretchy Body Floss fra H2o, denne er veldig fin å splitte. Ellers så er de fra både Wapsi og Spirit River ok. Glem den tråden på ebay, ikke brukendes til dette her. Har noe sånt og de er ikke fine å splitte og tykke er dem au... samt litt gummi i konsistensen og det er no dritt.
 28. Morten D.

  Flexi floss?

  Har gått til innkjøp av UNI-flexx, men det er jo bare å kjøre på med erfaringer av andre produkter hvis det er noen som har noe vettugt å anbefale..
 29. Morten D.

  Flexi floss?

  Ser ingen link, men høres jo ut som noe midt i blinken:)
 1. Last inn mer aktivitet
×