Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. I dag
 2. I går
 3. Jeg har tidligere bygget en bloke xl50 klasse 6, men jeg klarte å knekke den ved et selvforskylt uhell. Det sa jeg også fra om når jeg spurte om jeg kunne få kjøpt en ny bunndel. Jeg fikk tilsendt en ny bunndel kostnadsfritt. Mange hevder reklamasjonsbetingelser er en årsak som forsvarer mange premium-merkers høye prislapp. Likevel måtte jeg betale 75 dollar for en ny stangdel hos winston, men fra bloke så fikk jeg gratis. Det er veldig god service, og jeg betalte vel 750 for hele klingen... Bygger opp ny bunndel med ferdiglaget håndtak og fightingbutt, noe jeg nesten aldri gjør, men jeg vil ha den raskt ferdig og klar til bruk om fiskelysten blir for stor.
 4. Pål Hedenstad

  Intermediate snøre - vedlikehold

  Jeg ville nok ikke brukt det man har til synkesnører på flyte-delen om du ønsker at den flyter..... Tmc Line Dressing på skytedelen dersom du har fiska gjedde i skikkelig sølevann. Men ofte så er en slik "Sink Tip" såpass tung i front at det drar ivei uansett. Det er nok ikke denne lina som krever nok stell. Men det er aldri feil å ta godt vare på linene sine.
 5. sltca

  eldre Sage 3200 snelle

  Ønskes kjøpt. Sage 3200 snelle av gamletypen, noen som har en slik i god stand og vil selge den? jeg greidde å knekke en del av rammen på min egen og må ha en erstatning..likegyldig om det er sort eller sølv farget spole.
 6. Siste uke
 7. Erlend S

  Hva lærte du i sesong 2018

  At man kan klare seg gjennom hele sjøørretsesongen med kun Berulfsens Craft fur shrimp At man bør ta noen kast nærme land før man vader ut (både i salt- og ferskvann)
 8. Ørjan Pretorius

  Inspirasjonstråd: HOTTE NYMFER

  Mangler siste touch men greit nok....
 9. Truls

  Intermediate snøre - vedlikehold

  Bruk det du har for synkesnører.
 10. Hei! Kjøpte et intermediate snøre tiltenkt gjeddefiske, men spørsmålet som dukket opp da er om det skal glides med flytemiddel eller om jeg skal brukedet samme midlet som jeg benytter på synkesnørene. Klumpen er intermediate, og resten av lina er flyt. Har ikke vært borti intermediate før, men slikt jeg har skjønt det går den såvidt under vannfilmen? takker på forhånd for svar :-)
 11. Jan_Haukaas

  Sjøørretfiske i sjøen

  Fiska en times tid idag rett ved iskanten. Det var nordavind fra alle kanter og litt utfordrende å kaste, men det ble da litt fisk. 4 stk i hoven og noen "long distance release". Utrolig gøy, selv om det er bikkjekaldt Jan
 12. simen corneliussen

  Hva lærte du i sesong 2018

  Ufortyngede streamere og nymfer.. Er vel verdt å kjøpe ny snelle for det?
 13. Rune Stokkebekk

  Inspirasjonstråd: Fjærmygg, fjærmyggklekkere

  Har sveivet meg opp noen "GB Quill Buzzere" uten GB , men med cdc. Tipper denne her kan bli passe skummel. Svart tråd som kropp, quillrib, rød holo flashabou krage og cdc flottør..
 14. Eivind Saurdal

  Kor tung e han? (2)

  Jeg har akkurat fullført denne quizen. Min poengsum 0/100 Min tid 40 sekunder  
 15. John Sand: Peily Krok: Mustad 73100 #10:
 16. Ørjan Pretorius

  Inspirasjonstråd: HOTTE NYMFER

  Litt søndagspussel med å legge på hvitt før hovedfarge skal på.
 17. Truls

  Sjøørretfiske i sjøen

  Nydelige forhold for kystfiske! Fortsatt lav vanntemperatur, men det blir mer liv så fort den heves littegrann..
 18. RolvS

  Sjøørretfiske i sjøen

  Var ute i ruskeværet. Trakk meg etter et par timer. Skal ikke si været var utålelig. Men 3 grader, 7m/s og regn kjennes etter en liten stund.
 19. Thomas Opsahl Svensen

  Navngi døgnfluer

  Jeg har akkurat fullført denne quizen. Min poengsum 12/100 Min tid 50 sekunder  
 20. Thomas Opsahl Svensen

  Kor tung e han?

  Jeg har akkurat fullført denne quizen. Min poengsum 20/100 Min tid 29 sekunder  
 21. Thomas Opsahl Svensen

  Kor tung e han? (2)

  Jeg har akkurat fullført denne quizen. Min poengsum 0/100 Min tid 38 sekunder  
 22. John Sand: Ingrid Hook: Mustad 73100 #10 Hook: #10-14 Tail: Tuft of red nylon floss Rib: Oval silver Body: Peacock fiber Hackle: Black
 23. Emil

  Kor tung e han? (2)

  Jeg har akkurat fullført denne quizen. Min poengsum 0/100 Min tid 42 sekunder  
 24. bushman

  Hva lærte du i sesong 2018

  og det er bare starten. vadebuksa passer ikke til stanga fargemessig heller, og det kom jo ny modell likevel. men når ny vadebuksa er på plass då er det ok med nye sko og, jakka er bare et pølse i slaktetiden og en caps pluss nye pola briller og jo småtteri. impregnerings middel, fortommer og fluer som jeg bundet prøver jeg å beholde ;-)
 25. RolvS

  Hva har du kjøpt i dag?

  Den lomma øverst henger ikke fast, det er den nye chestpacken. Kan henges på stroppene til sekken. Toppen rulles sammen.
 26. Jarle TL

  Hva har du kjøpt i dag?

  Snerten sak Rolv! Sexy lomme øverst også! Eller er det en liten hip pack? Tiltalende
 27. Jarle TL

  Whiting hackle og kvalitet

  Ja det har jeg også lagt merke til. Dette gjør at hacklet innerst på fjæra blir vanskelig å surre rundt for eksempel en døgnfluevinge. Men har ikke opplevd at fjærfibrene er asymmetriske.
 28. RolvS

  Hva har du kjøpt i dag?

  Mulig de får en testtur alt i morgen...
 1. Last inn mer aktivitet
×