Gå til innhold

Eirik Rusten

Administrators
 • Innholdsteller

  2 664
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  15

Eirik Rusten vant dagen sist April 18

Eirik Rusten hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Eirik Rusten

 • Rang
  aka MrHunk
 • Bursdag 28. aug. 1971

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Eirik Rusten

  Elv- og bekkefiske 2018

  Er ikke bestandig kos på disse fisketurene, spesielt når man ikke har mygg/knott-netting med...
 2. Jeg tror akkurat denne modellen er borte nå. Heter Toketee eller noe, men den versjonen som finnes nå ser mye tettere ut. Det jeg liker med den er at det ikke er en hel jæskla jakke, så det blir ikke varmt på sommern og jeg har noe greit å feste håven i bestandig feks.
 3. Den var bare rett og slett i veien, selv om den faktisk hang på ræva Synes det var styr med å vri den rundt for å finne ting, og ofte han den på siden, og da viklet lina seg rundt alt mulig. Har også hatt den saken som lars p over her viser, og selv om den sikkert bare veier noen få gram føles det som 20 kilo rundt halsen. Nei, har funnet den perfekte vesten:
 4. Bruker vest. I tillegg har jeg ofte dagstursekk for ekstra fluebokser om nødvendig. Har hatt rumpetaske men aldri mer.
 5. Eirik Rusten

  Catch-and-Release forskning

 6. Eirik Rusten

  Stillevannsfiske 2018

  Fikk en finfin ørret på nesten 1,6 kg for en uke siden. Tok en danseflue.
 7. Eirik Rusten

  Feil med tapatalk

  Konfigurasjonsfeil . Skal sjekke ved anledning.
 8. Eirik Rusten

  Hva har du kjøpt i dag?

  Var på Nordisk Fiskeutstyr i forgårs og kjøpte ny McLean håv. Den jeg har er helt fin og fjong og ikke ødelagt, men i størrelse Small. Den blir for liten for de større fiskene - slet skikkelig med den største fisken i fjor. Ikkje bra. Kjøpte derfor en Medium nå. Det betyr vel at jeg ikke får en eneste fisk over 400 gram denne sesongen. Jinx!
 9. Eirik Rusten

  Stillevannsfiske 2018

  Lurer på om vi må låse denne tråden til isen har gått hos meg Morsomt at folk fanger fisk!
 10. Eirik Rusten

  Elv- og bekkefiske 2018

  Veldig bra, Rune, men dette betyr rødt kort i hele mai
 11. Eirik Rusten

  inspirasjonstråd: Landinnsekter

  Det er jo snart en måned siden sist daddy ble lagt inn her, så på tide med en ny Dette er en av ca 3 typer jeg bruker. Jeg har en annen lik, men uten foam. I tillegg har jeg også en som ikke er forlenget, som kanskje egentlig blir mest brukt. Har jo noen andre teste-fluer, men det er disse som stort sett drar opp trua.
 12. Eirik Rusten

  Hva har du kjøpt i dag?

  Kjøpte noen flotte poser CDC fra engerlie.no . Har fra før en 5grams pose fra ham som er virkelig flott bulk-pakke. Med den nye CDC'en der må jeg jaggu binde litt døgnfluer, tenker jeg.
 13. Eirik Rusten

  Når tar sesongen til i år?

  Hmm, begynner å lure på om helgen 21/22 april ikke blir fiskehelg likevel. 4 uker til tror jeg blir litt snaut. Jeg hadde jo lagt frekke planer om å fange minst 10 smellfeite ørreter på nøyaktig 650 gram! Selv om snøsmeltingen går fort nå, så er det jo et par kilometer tykk is som også skal bort etter denne istiden. Dere som isfisker; åssen har egentlig isen vært i vinter? Mykje tjukkar?
 14. Eirik Rusten

  Når tar sesongen til i år?

  I fjor hadde jeg første fisketur 2 april - da var det bittelitt is igjen i vannet. Det aller vanligste mener jeg er ca 15 april, og det blir det nok fort i år. Fikk ikke fisk før 23 april i fjor da, og da så det slik ut:
 15. Eirik Rusten

  Muggsopp i vadebukse

  Er det svartsopp eller muggsopp, og er de like "farlige" begge to? Sånne små svarte prikker bryr jeg meg ikke så mye om. Er bare koselig Men kanskje ikke så koselig om det er farlig for snurrebass eller lunger?
×