Jump to content

Eirik Rusten

Administrators
 • Posts

  3207
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  83

Eirik Rusten last won the day on May 1

Eirik Rusten had the most liked content!

3 Followers

About Eirik Rusten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Eirik Rusten's Achievements

 1. Ny påminnelse! Bare noen dager til mai er over og quizzen låses. Ta den nå om du ikke har tatt den
 2. Ville kjørt daddy i 5 størrelser, men kommer aldri til å tørre
 3. Solgte speilrefleksen for flere år siden, så har overhodet ikke fulgt med på hva som skjer i markedet. Men den gangen var det liksom Tamron og Sigma som hadde de rimeligste. Tamron 90mm hadde jeg og det var et fint objektiv for makrofotografering og portrett også. Sigma 105 var det også noen som hadde som var fornøyde med. Tipper du må ut med noen skjorter uansett hva du går for, men Finn (og sikkert foto.no om det er operativt fortsatt) er vel lurt å se på.
 4. Nais. Spørs om det ikke blir slike neste gang. Men det er slik at du ikke kan bruke dem i bil, ikke sant?
 5. Jeg har en Umpqua vest. Toketee tror jeg den heter. Den har vel kommet i litt oppgradert og annerledes versjon siste år. Hadde en Simms-vest før som omtrent var som å ha på seg en 100 liters sekk rundt hele kroppen, helt jæskla diger og bulkete. Er veldig glad i denne vesten. Den er lettvekt, og ikke varm på noe vis. Har som regel med kun to fluebokser med av typen stor. Kan nok ha flere, men da synes jeg den blir for svær. Andre bokser får gå i sekken. Ellers har den selvfølgelig alt. Fortommer, tippets, tippetringer, flyemidler, synkemidler, klipper, amadou, mud, peang, nappindikator, myggmiddel og håv med sånn spiral-håvutløser. Vesten er 100% klar hele tiden og er bare å slenge på. Kunne nok lagt litt mere av stæsjet i sekken, men er greit å ha det der. Kjøpte meg ny belly med årer, og da kommer vesten i veien for effektiv roing. Da blir det vel å legge ting i lommene på bellyen, men litt kjipt med flytting frem og tilbake før og etter. Eventuelt får jeg bare ro sakte
 6. Jeg har solbriller med styrke og progressive glass. Det ble jo svindyrt. Forrige gang valgte jeg veldig mørke glass, og da så jeg nesten ikke noe når det ble litt overskyet. Så nå har jeg valgt mere brunlige glass og det er mye enklere å bruke dem hele tiden. Skulle gjerne i stedet hatt fotokromatiske glass, men fikk vite at de ikke funker i en bil (siden bilens ruter tar mye uv-stråler), så gikk ikke for det. Men skulle kanskje tatt det uansett for bruk utenfor bil. Er det noen som har fotokromatisk og kan si noe om hvordan det er å bruke som vanlig brille OG solbriller? Funker det inne og ute helt fint? En ting som jeg synes er greit med dyre vs billige briller er at man uansett tar mye bedre vare på briller som koster litt. Legger dem i eske, pusser dem med skikkelig klut etc. Holder i alle fall automatisk mye lengre bare pga det. Kvaliteten ER bedre, ikke minst passform som nevnt over.
 7. Første quiz er nå unnagjort og Aprils vinnere ble: 1. Jarle TL - 90% på 01:09 2. Torleiv Grøndalen - 80% på 01:39 2. SveinungB - 80% på 01:39 Gratulerer ! Jeg kontakter vinnerne for å finne ut hvor gavekort skal ordnes Quiz for mai er straks klar!
 8. Minner om at april-quizzen låses om et par dager. Ta den før det er for sent Husk, selv om du ikke når opp i quizzen, er det et lodd til trekningen på slutten av året!
 9. Rødt kort hele sesongen nå. Deilig!
 10. Jeg er ikke noe god på å lage ordentlige apper, så det blir nok mere en grei webside. Det eneste som er dust med det, er at man må ha internett. Der jeg fisker er det dessverre altfor ofte ikke nett tilgjengelig Sliter litt da. Mulig jeg kan fikle til et mellomlager av noe slag. Kanskje jeg må forske på hvordan lage ånkli mobil-app.
 11. Har vel samme som de fleste her. Tur nr, Dato, Varighet, Hvor, Vekt, Flue, Fluestørrelse, Fluedetalj (type rib og slikt om uvanlig), Klekking (generelt om hvordan forholdene var), Annet (hvem jeg var med, hvilke andre steder vi var om vi var innom andre steder jeg ikke fikk fisk) Det vanskeligste er faktisk å huske å fylle ut. Har flere ganger glemt å fylle inn fisk, og noen ganger har jeg notater på telefonen som jeg ikke engang skjønner Burde nok hatt en app på telefonen for enklere registrering. Mulig jeg lager meg noe kjapt ass.
 12. Det er bare å gå på quizzen (scroll helt ned til "quiz 2022 - april") og klikke på den grønne knappen "ta denne quizzen",
 13. Ja, quizzen kutter på 2 minutter, og du blir stående med det du har svart.
 14. Jepp, da har vi startet opp en runde med quizzer. Kommer en quiz ca hver måned, og det premieres både månedlig i tillegg til en trekning på slutten av året. Mer her:
×
×
 • Create New...