Gå til innhold

Eirik Rusten

Administrators
 • Innholdsteller

  2 682
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  15

Eirik Rusten vant dagen sist April 18 2018

Eirik Rusten hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Eirik Rusten

 • Rang
  aka MrHunk
 • Bursdag 28. aug. 1971

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Eirik Rusten

  Stillevannsfiske 2019

  Anbefaler også daddys uten forlenga kropp, synes ofte det fungerer bedre (i alle fall om høsten da). Daddy, maur (ofte type guu), cdc-mygg, buzzers, mini-zonker, dansefluer, libellenymfer og små comparaduns er de som tar mest plass i boksen min.
 2. Eirik Rusten

  Videotråden 2017

  Ja, gjør det. Er gratis og enkelt på Youtube, altså. Måtte ta bort videoen din i tråden, da den tok for mye plass og ikke minst båndbredde...
 3. Eirik Rusten

  Videotråden 2017

  Du bør legge videoer ut på Youtube eller Vimeo og legge link her. Da blir det bra.
 4. Eirik Rusten

  Kor tung e han? (2)

  Se på quiz Kor tung e han? (2) Ny quiz der man skal gjette vekt på fisk. Skal bare sjekke at quiz-motoren funker som den skal :) Submitter Eirik Rusten Type Gradert Modus Tid 1 minutter Total antall spørsmål 6 Category Gjett vekt Submitted 20. okt. 2018  
 5. Eirik Rusten

  Kor tung e han? (2)

  • Gradert Modus
  • 1 minutter
  • 6 Spørsmål
  • 16 Players
  Ny quiz der man skal gjette vekt på fisk. Skal bare sjekke at quiz-motoren funker som den skal :)
 6. Eirik Rusten

  Stillevannsfiske 2018

  Ute for et par helger siden og fikk kanskje årets siste storing. Her var metoden å sette seg på enkleste plassen i vannet for kasting, og holde på til fisken tok en minizonker. Jeg var heldig, og ørreten på 1,1 kom til slutt labbende forbi og ville smake.
 7. Eirik Rusten

  Nisselue anyone..?

  Fang og slipp på fisk under minstemål er dog helt innafor.
 8. Eirik Rusten

  Fluefiskevest

  Tja, si det. Akkurat den versjonen skal du kanskje ha flaks å finne, da visst har oppgradert den. Jeg kjøpte min hos Gero for 2 år siden.
 9. Eirik Rusten

  Stillevannsfiske 2018

  Da har etter-sommer-sesongen kommet i gang med et lite brak får en si. Ute på søndag for første gang etter elvetur i begynnelsen av juli og fanget enn liten villbass på 1,1kg. Nå starter forhåpentligvis myggen opp om en stund, og kanskje det blir litt maur fremover. Håper jeg får litt ledige helgedager til å ta flere slike. 2-3 måneder med sesong igjen Skrytebilde:
 10. Eirik Rusten

  Fluefiskevest

  Umpqua Toketee. Kjempevest.
 11. Eirik Rusten

  Elv- og bekkefiske 2018

  Er ikke bestandig kos på disse fisketurene, spesielt når man ikke har mygg/knott-netting med...
 12. Jeg tror akkurat denne modellen er borte nå. Heter Toketee eller noe, men den versjonen som finnes nå ser mye tettere ut. Det jeg liker med den er at det ikke er en hel jæskla jakke, så det blir ikke varmt på sommern og jeg har noe greit å feste håven i bestandig feks.
 13. Den var bare rett og slett i veien, selv om den faktisk hang på ræva Synes det var styr med å vri den rundt for å finne ting, og ofte han den på siden, og da viklet lina seg rundt alt mulig. Har også hatt den saken som lars p over her viser, og selv om den sikkert bare veier noen få gram føles det som 20 kilo rundt halsen. Nei, har funnet den perfekte vesten:
 14. Bruker vest. I tillegg har jeg ofte dagstursekk for ekstra fluebokser om nødvendig. Har hatt rumpetaske men aldri mer.
×