Gå til innhold

Eirik Rusten

Administrators
  • Innlegg

    3 595
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    173

Eirik Rusten vant dagen sist 17. mars

Eirik Rusten hadde mest likt innhold!

5 følgere

Om Eirik Rusten

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Eirik Rusten sine prestasjoner

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Bidragsyter Fluedatabasen Sjeldent
  • Flott bidragsyter Fluedatabasen Sjeldent
  • Ekstremt populær Sjeldent
  • Posting Machine
  • Collaborator

Nylige merker

2k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hurra! Nå er det like før. Alle har blitt fordelt rundt på rommene, og du vil få informasjon om hvor du skal ligge når du kommer til Åstjern. Har du glemt å be om å få sove på samme rom som BFF'en? Det kan fortsatt være mulighet, så send meg en melding. Oppmøtetid på Åstjern er mellom kl 16 og en stund før kl 20 (foredrag). Når du kommer dit finner du en i styret slik at du kan registreres, og få vite hvor du skal sove. Det er sikkert flere som har noen teknikker eller fluer som vises rundt omkring på bordene, så her er det bare å følge med, spørre og evt tilby å vise sidekompisen et triks eller to. Om du trenger hjelp til noen grunnleggende teknikker, er sikkert de fleste interessert i å hjelpe deg. Er bare å spørre! Hva bør du ta med deg? - Bindesaker (duh). Skulle du glemme noe, så får du sikkert låne noe. - Skjøteledning og lampe. Er du som meg så trenger du 89 millioner lumen for å klare å binde på krok 4, så medbrakt lys er lurt. - Sengetøy eller sovepose. Det er dyne og pute der, ta eventuelt ditt sengetøy over beskyttelsen som allerede er på. - Ta med egen mat til frokost, lunsj og kvelds. Det er kjøkken som vi kan lage mat på. På lørdag vil det bli servert middag: Pulled chicken burger med hjemmelagd brød (kommer også til å være noen glutenfri) og masse tilbehør. Er du veldig allergisk mot noe som kan bli servert, er det kanskje lurt med medbrakt middag. - Drikke. Vi har lov til å nyte medbrakt, så her kan du ha med dine favoritter. Er ikke langt til Brandbu, så er du tom for noe på lørdagen kan det vel svippes ned en tur dit for å fylle på. Antar at det finnes en plass der som i det minste selger en Ringnes eller to. - Godt humør og ørepropper Parkering. Det er en stor parkeringsplass utenfor tunet som brukes. Vi kan ikke parkere inne på tunet, da brannvesenet ønsker fri adkomst der. Det er forresten bomavgift på skogsveien - lurt med samkjøring.
  2. Ta med kona til Åstjern. Har tomannsrom for sånt
  3. Om det er noen som vil dele rom så må de si fra. Ellers blir man bare plassert litt tilfeldig rundt. De som var med sist og på samme rom, deler nok denne gangen også altså.
  4. Fredag kl 2000 kjører vi igang dette på Åstjern:
  5. @Roaas tipset om en fet håndlaget bindematte fra Timber & Fins i Canada. Fikk laget slike til premiering, og minst en av dem blir med til Åstjern og brukt som premie der.
  6. Så det dere egentlig sier er at resultatet ble "var jo en flott tur da, det er det viktigste"?
  7. Jeg synes ikke det er noe behov for flere typer. Jeg kjører vanlig wf flyt uansett hva jeg fisker med i skauen. Jeg har flere slike wf-liner, men som regel er det bare den siste jeg satte på snellene jeg bruker. Er bittelitt forskjellige egenskaper, men som regel funker det uansett til mitt fiske. Akkurat nå har jeg to sneller med 4-line, og to sneller med 5-line. Den største forskjellen på dem er klump-lengden. Vet jeg at jeg må og kan kaste langt, kan det hende jeg velger den ene typen fremfor den andre. Jeg er ikke spesielt god kaster, så det er egentlig ikke spesielt viktig da det nok ikke utgjør svært stor forskjell om jeg skal være ærlig Er nok lurt å begynne med færrest valg, og så øke på etterhvert med stenger, liner og sneller.
  8. Om små fisk så er det morsommere med 4 enn 5, men det kommer litt an på stang også. Har stort sett ikke så mye å si. Vi fisker vel bare fra 2 kilo og oppover uansett. 😎
  9. Primærstangen min er en i klasse 4, det er den jeg bruker mest. Spesielt til tørt. Skal jeg fiske streamer bruker jeg helst en i klasse 5, men de streamerne jeg bruker er så små at det går med klasse 4 også. Jeg har som regel begge med ut, der 5 er rigget med minizonker eller libellenymfe, mens 4 er rigget med en maur (før jeg vet hva som skjer) Er det en del vind, kan det hende jeg bare bruker femmern.
  10. Jeg må ha stort krokgap på duns, så jeg bruker tmc 112 tr og forlenget kropp. Har brukt 200r på noen klekkere men husker ikke hvordan de kroker.
  11. Hvis du har lagt til bilder som ikke skal brukes, må de fjernes fra listen over bilder under innlegget når du er i redigeringsmodus
  12. Husk at dersom du vil komme på rom med kompisen, så må du si fra til meg så skal jeg se om vi får til å rokkere på ting. I all hovedsak vil de som var med i fjor komme på samme rom i år.
  13. Tvilsomt, her blir det jury som kommer til å bedømme
  14. Jepps, har bestilt opp et par med FFS logo på. Blir premie på fluebindehelga tenker jeg
×
×
  • Opprett ny...