Jump to content

bushman

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  163
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

bushman last won the day on June 2

bushman had the most liked content!

About bushman

 • Rank
  Ivrig

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Asker
 • Fornavn
  Bush
 • Etternavn
  Man

Recent Profile Visitors

805 profile views
 1. Hei, var oppe på cca 1000m på stillevann, det klekket en del fluer størrelse 14/16 som var veldig mørke i vingene. Trodde først det var beatis men nå tviler jeg, den klekker vel bare i elv? Svare fisk har vaket etter disse, men jeg fant ikke riktig immitasjon, hender de vaket etter klekkere men spørs er, hvailken insekt var det? Dumt nok har jeg ikke tatt bilde, jeg var sikkert dette var beatis..
 2. Hvor store/lange er de? Skall på fjell om et par uker og tenkte å binde et par slike..
 3. Jeg har en pent og forsiktig brukt Winston Boron III X 8,6´ i klasse 5. 3 år gammelt. Små ubetydelig ripe (cca 2mm) på enden av den tykkeste delen, se siste bilde øverst, ellers knall stand. Selger da jeg "oppgraderte" til 9´. Ønsker 2.900,- Kjøper betaler porto, forhåndsbetaling via VIPPS eller bank overføring.
 4. bushman

  Tåke

  Erfaringsmessig så kan dyr/insektene/fisk mye mer om vær som er og som kommer enn vi mennesker eller modeller fra yr til sammen :-)
 5. 360 sider.. da har jeg å gå gjennom noe i hele året :-D Har du kanskje bilde av hva du bruker? Det har jeg faktisk ikke tenkt på Rune, tospann.. takk! Cdc har jeg ikke prøvd heller, selve min dun hadde mindre ving enn de som lå på vann, cdc mygg i 19 var for liten tenkte jeg men.. kroppmessig har den nor matchet den lille kroppen.. det var relativt mye tåke og en av de mest mystiske dager jeg har opplevd, så jeg er usikkert om jeg har sett den likevel men prøver neste gang, takker for konkrete tips..
 6. da koker det med vespertina nordøst ofa. kilosfisk 10m fra land.. likevel uansett hva jeg serverte, funka det ikke. klekker fra robban / andreas kastett ved siden av vak og handtvista sakte, parachute i forskjellige størrelser som bare lå der mens ørreten tatt 30cm ved siden og til slutt etter et par timer kasting og null napp satt jeg på håpeløss zonker men den funka ikke heller. prata med @Tørrflua et par dager siden som anbefalte dun i 16 str, men jeg må binde tidligvis noe grunnlegende feil. kan dere gi meg et hint pg legge ved bilde / video om tilgjengelig hva slags immitasjon dere bruker? skuffa yet happy på en måte, fint tur..
 7. Den siste uke var det gangske mye vind på dagen og jeg prøvde å bli ute tidlig eller sent når det blåste nesten ingenting. Når det blåser mot 5ms og oppover så syns jeg det er vanskelig, både å kaste og ikke minst finne steder hvor fisk står. Jeg ser at både @Rune Stokkebekk og @Pål Hedenstad hadde bra fiske under disse, for min del, vanskelige forhold og søker litt råd her. Er det slik at fisken i stillvann endrer sin vanlig lokasjon når det blåser for mye? Jeg ser gang på gang at fiskene vaker helt de samme steder i vann som de har gjurt i fjord for eksempel. Hva er deres strategi - finne et sted i le og se om det vaker fisk der selv om dere vet det pleier ikke å vake der, eller finne i utgangspunktet et vann dere vet hvor fisk pleier å vake og som forhåpentligvis er i le? Ev andre tips?
 8. Må ta det gradvis jeg.. gikk en kjapt tur etter levering til flyplassen oppe på åsen. null aktivitet overflate, satt på en grønn / brun marabou klump, «min» egen pattern med kulehudet.. fikk en svar overraskende fort, 850g.. kjempet såpass at bremsa fått kjørt seg og firestang var bøyet som aldri før, trodde 1 kilos men må vente litt til :-)
 9. ..det eneste jeg ser på vann er pollen. og den magiske grey zonker som fanget fisk når ingenting funka, funker ikke heller..
 10. Takk. Det som er merkelig er at det er ingen aktivitet på overflate i det hele tatt..
 11. Kom det vespertina nord av oslo? var oppe i Lunner og på OFA men det var helt død de siste turer (kveldstiden)
 12. Hei, skal til Killingholmen ved Sande / Holmestrand i helga, noen som kan tipse om bra SØ fiskesteder?
 13. Bommen i Nannestad er åpent, se Almenningsdrift Romerike på FB for oppdatert info. Siden siste år så åpner de absolutt alle bommer. Lukker bare når dumme folk ikke høre på å ikke tenne bål ved totalforbud..
 14. Lurte om hvordan og hvor fisker dere lp nymfer, ala: Sinkende / flyt linje, midt i tjern, dypt/ved kanter? Inntrek kjente jek skal bli rolig handtwist?
 15. Store forskjell på OFA nord øst og RFA. Var til OFA siste to dager, få vak, nesten ingen aktivitet og lite insekter. Fikk plutselig bilen i dag så måtte utnytte, dratt oppe fra Nannestad. Det var fult aksjon, selv om vann som jeg besøkte var cca samme høyde som i OFA. Det var danseflua oppe, masse mygg og ikke minst, Marginata.. Fikk til sammen cca 10 ørret av mindre størrelse som ikke slått min pers. Kommer snart :-)
×
×
 • Create New...