Jump to content

bigbluetrond

Medlem NFF - Standard
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bigbluetrond's Achievements

 1. Jeg har vært inne på tanken, men er redd det kanskje kan bli litt for lett igjen ? Jeg vet ikke...
 2. Virker som de fleste snørene i Amplitude serien er en halv klasse over normalt. Hvis det er noen som har noe tips om ett snøre som har de kvaliteter som nevnte snøre, men som er litt lettere så tar jeg gjerne imot tips. Fisker mye i stille vann så lite minne er en fordel.
 3. Disse snørene er vel beregnet på raske stenger vel ? Jeg har en Sage ( moderat rask) og en Winston som er mykere ( begge firer) Prøvde snøret på Sage'en og følte at jeg måtte jobbe for å holde snøret oppe. Mulig det er en vane sak, men jeg følte det litt stressende.
 4. Ser i ettertid att det står på nettet att det er ett litt tyngere snøre så det er jeg som har gjort litt for dårlig research. Sånn er det når man shopper først og tenker etterpå.😂
 5. Kjøpte meg nytt snøre i Vpt 2.0 i år. Hadde hørt så mye skryt av dette snøre. Er tilhenger av SA snører, har brukt High water i mange år nå. Men jeg må si jeg ble litt skuffet. Snøret virker veldig tungt, nesten så jeg mistenker at det er feil merket. Dette er ett WF- 4 F snøre. Er det noen andre som har erfaring med det samme?
×
×
 • Create New...