Gå til innhold

Quizzes

    Kategorier

    Quiz 2022

    7 quizzes

    Fluefiskesiden inviterer herved til Quiz 2022 for våre medlemmer. Det vil være en ny Quiz ca hver måned hele 2022. Det vil bli annonsert når de legges ut, og innen hvilken dato de må være tatt. De tre beste hver måned vil bli premiert med gavekort i en valgfri norsk fiskebutikk (hvor vi faktisk kan ordne gavekort, da):

    1. premie: Gavekort 1500 kroner

    2. premie: Gavekort 1000 kroner

    3. premie: Gavekort 500 kroner

    Det er antall riktige svar OG tidsbruk som vil bestemme vinnerne. 

    I tillegg vil du få ett lodd for hver måned du er med på quizzen, og er i slutten av året med i en trekning med dine lodd. Her vil følgende premier gjelde:

    1. premie: Gavekort 3000 kroner

    2. premie: Gavekort 2000 kroner

    3. premie: Gavekort 1000 kroner

    Når det gjelder selve quizene er det varierte spørsmål. Det vil være lette spørsmål og det vil være vanskelige spørsmål. Noen quizer vil være flere riktige svar per spørsmål, mens andre bare har ett. Noen spørsmål har bilder som spørsmålet omhandler, noen har bare tekst. Du har begrenset tid til rådighet, og hvor mye du har igjen av tid vises hele tiden.

    Det er ikke anledning til å klage på spørsmål eller svar som anses som riktig. Forekommer det feil, så er det svært beklagelig, men da er det likt for alle. Ved delte plasseringer, kjører vi evt: 1-1-3, 1-2-2, 1-2-3-3 (alt etter hva som er mulig).

    NB: Det er viktig å huske på er at det ikke er mulig å bytte skjermbilde etter at quiz'en har startet, da vil man tape. Det lureste er å logge av alt annet, slik at du ikke plutselig feks får opp en melding du klikker på.

×
×
  • Opprett ny...