Jump to content

Jarle TL

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  977
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

Jarle TL last won the day on April 2

Jarle TL had the most liked content!

About Jarle TL

 • Rank
  Aktiv
 • Birthday 09/01/1980

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Fornavn
  Jarle Tveitan
 • Etternavn
  Larsen

Recent Profile Visitors

2534 profile views
 1. Helt enig i det. Fluene som er små og søte i stikka blir ofte store sammenlignet med de ekte insektene. De no-hackle Leptoene på bildene over er på 102y #17. I teorien en riktig krok og størrelse til Vespertina. Men i virkeligheten må man ofte ned på str 19. Uhyre strøken comparadun Morten! De proporsjonene der er innafor :-)
 2. Høres merkelig ut. Tørr og impregnert Cdc flyter veldig godt og høyt. Du har ikke klipt av cdc-flottøren?
 3. Prøvde meg på CDC Double Wing NoHackle som Rune har lagt i databasen vår. Jeg tenkte å teste denne som Vespertinaimitasjon. Kul å binde! På de minste døgnfluene våre står det for meg mellom denne typen imitasjon eller shmaen-typen (for de som kjenner den). Ser at jeg må ned på str 19 for å imitere de minste Vespertinaene. Her på krok TMC 102y #17:
 4. Mye god innsats som legges ned da. Fortsetter det sånn så må det da bli bedre og bedre?!
 5. Selv bruker jeg bare McLean med fast skaft og er storfornøyd. Takk for at du deler Kim Roger, så kan jeg slette den sammenleggbare versjonen fra ønskelista :-)
 6. Renaflua i dagens utgave. Cdc i kroppen, Staffans polygarn i vingen og rådyrhackle. Litt Zap og Uv-lim holder orden på hackelet og vingen. På Hanak 280BL #12
 7. Du verden! Lekkert! Veldig pene nymfer. Ganske proppa med fluer når du bruker samme sporet til to fluer!
 8. Dærsken, her var det mye snacks! Well done mister. Den Pale-cdc-dun var strøken! PS: cdc-bobla på den nederste klekkeren kunne vært halvparten så stor. Men dette er litt smak og behag.
 9. Jarle TL

  Flere stenger

  Samme her; 6'er til streamerfiske i ferskvann og 7'er i sjøen. Stort sett. Skulle jeg valgt kun en streamerstang til ørret så hadde det blitt en kjapp #6. Men siden du også har tenkt til å bruke den til litt laksefiske, så hadde jeg i ditt tilfelle gått for en sjuer.
 10. Her er et par Dansefluer til bruk på tidlige godværsdager på vårparten etter isen går. Etter inspirasjon fra Runes Har erstattet fasan med Faux bucktail og hønehackle med cdc. Bundet på TMC 2488 #16 med forlenget kropp av micro polychenille
 11. Jarle TL

  Boobies

  Har bare testet boobies i grelle farger etter regnbue i Sverige. Dersom man ønsker å fiske veldig sakte eller få flua til å hovre, så er nok boobies løsningen. Spennende prosjekt! Må jo fungere til markaørret også?!
 12. Jarle TL

  Pisspreik

  Takk for dagens beste tips! Har aldri skjønt hvorfor stroppene er han og hun :-)
 13. Skal prøve å få tatt turen jeg også. Hvor er det? Adresse? PM dersom det ikke ønskes det på nett
×
×
 • Create New...