Jump to content

Jarle TL

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  868
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

Jarle TL last won the day on April 1

Jarle TL had the most liked content!

About Jarle TL

 • Rank
  Aktiv
 • Birthday 09/01/1980

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Fornavn
  Jarle Tveitan
 • Etternavn
  Larsen

Recent Profile Visitors

1995 profile views
 1. Tror ikke du kommer til å angre! Jeg har vært særdeles fornøyd med mine.
 2. Hot hot hot! Ser bra ut! Men klemmes ikke streamerne sammen når du ruller den inn?
 3. Jeg gikk til innkjøp av en KAI-saks etter å ha lest gode innlegg om disse. Synes den er for grov til å klippe nette fluer med, men fungerer utmerket til SØ-fluer og streamere. Jeg har havna på en rimelig saks fra apotek som er laget for å klippe neglebånd. Denne bruker jeg til finklipping når seg må nærme innbindingspunktet. I tillegg bruker jeg en grovere saks fra Loon som heter Ergo All Purpose Scissors. Den tar alt fra kobbertråd, blytråd og tinsel. God å håndtere med mykt håndtak. Loon har forresten kommet med en rekke sakser til de fleste formål, uten at jeg har fått testet de andre. Nå ga du meg muligens 600 kroner i nært forestående utgifter Pål :-)
 4. Husker klassikeren "Hi-Lo" wobbleren fra Abu Garcia med justerbar skjed. Kostet en formue for et barn/ungdom, men den fanget flere storgjedder. Rød og hvit var selvsagte farger på denne. Har trua på flua di!
 5. Les denne tråden, det finnes noe info her (som virker lovende)
 6. Du kan teste hele strekket mellom Selvik og Bjerkøya. Det går en markant marbakke etter langgrunnene som du bør kaste over. Ikke vad helt ut til marbakken, men kast av over før du går ut. Det skal være fine plasser på Bjerkøya også, men der har jeg ikke fisket. Mye fisk i området. Vil tro du har god sjans på makrell, sei og horngjell på denne tiden, i tillegg til SØ. Prøv kveld/natt hvis du ikke lykkes på dagtid. Vadere er nødvendig i området.
 7. Jeg var en tur innover i Østmarka sør her om dagen, og det var masse Vespertinaspinnere i sivet og steinene. Så ikke noe klekking denne dagen, så det hadde nok skjedd før jeg var ute. Det vaket litt på mygg her og der, men det som var veldig kult var plaskvak av større fisk. Ganske store mudderfluer surra over vannet og ørreten kasta seg over dem! Insektet lagde små ploger på vannflata. Satt på en brun VagWing caddis i str 12 og det funka fint. Måtte dra flua sakte i overflata og det hugg på noen ørreter. Dette var uventet og morsomt fiske! Litt som vårfluefiske på fjellet. Ble ingen store på meg, da jeg måtte hjem og hente i barnehage, men fikk fire fine ørreter mellom 200-250g. Morro på firrerstanga!
 8. Fortvilelsen er til å ta og kjenne på! Kul film!
 9. God tur Morten! Heldiggris :-)
 10. Har tenkt på en slik en jeg også, isteden for å stå å fikle med stanga under armen, hoven mellom bena og flua i fingern..
 11. Dærsken steike! Har nesten ikke sett på makan! Gratulerer!
 12. Har god erfaring med mine Simms Vapor. Er vel på 4. sesongen nå. Brukt mest i elv, men også i saltvann. Har skylt de etter bruk i saltvann. De er relativt lette, men dette går på bekostning av hvor stødige og stive de er. Veldig gode å gå i. Gummisåle. Jeg vurderer å kjøpe et nytt par av samme utgave den dagen mine er utslitt.
 13. Forsatt muligheter i sjøen! Bra aktivitet i fjorden siste uka med mye vaking, beitende fisk og byttedyr. Nå har makrellen og horngjellen kommet så man må regne med litt bifangst. Temperaturen i indre Oslofjord ligger på ca 11-12 grader etter mine målinger. Mye stang ut for meg i år, men et par har det da blitt.
×
×
 • Create New...