Jump to content

Rune Stokkebekk

Administrators
 • Content Count

  5759
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  288

Rune Stokkebekk last won the day on March 29

Rune Stokkebekk had the most liked content!

8 Followers

About Rune Stokkebekk

 • Rank
  Guru

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fluefiskesiden.no
 • Skype
  runefisker

Recent Profile Visitors

7150 profile views
 1. Hvor fikk du tak i den skuffeseksjonen der?
 2. Han jobba ei stønn med den sru og det var vel det egentlige motivet her. Tipper det var godt med litt anerkjennelse @RolvS ! Ikke noe å skamme seg for, helt tidsriktig... mener jeg så Stordalen sitte å strikke foran peisen her før i uka..
 3. Det å basere fiskekultivering på rappoerter er temmelig håpløst. For mange gidder ikke og data man samler inn mangler mye verdifull informasjon. Skal man kultivere vann og få et godt bilde av status så må man rett og slett fiske der selv og knytte til seg personer som kan være med å fiske der man ikke rekker selv i tillegg. Slik praktiserer jeg/vi i våre vann. Får man besøkt vannet noen ganger ila sesongen på gode tidspunkter så får man en ganske god pekepinn på tetthet, kondisjon og vekstrate. Status på et vann forandrer seg ikke over natta heller så i mange tilfeller holder det lenge å besø
 4. Skal vel mye til for at vi evt. havner i en situasjon som nede på kontinentet med kun lov til å gå på butikken og ikke bevege seg fritt ute i naturen. Om jeg ikke kan reise utenlands, ja det lever jeg fint med. Selv om jeg gjerne skulle tatt et par planlagte utenlands turer snart men det kommer vel forhåpentligvis andre tider. I fjor på denne tia var det faktisk ikke is på vannene og jeg tok første på tørrflue 27 mars. Nå ligger isen passe tykk på opptil halvmetern og det er fint for de som liker isfiske... god gammel normal vinter...
 5. Lett å knyte og vinkle knuten, binde inn er.... ganske irriterende innimellom... men de tåler jo alt
 6. De der bruker jeg nå lett faux på nå ja :-) Bra jobba!
 7. Hei Magnus og andre som lurer på myggen, sjekk tipset her ang hvordan du prepper og snurrer: Tråden er "hacklestammen" og sentrerer du fibrene, dvs. du har lange nok så får du mer fylde... Brett all cdc bakover slik at det er lettere å surre uten å binde ned fibre... bilder i link.
 8. Lag en Streaking med vinge til krokbøyen maks... så lager du slep av grå og oliven antron blandet som du spetter med mørk tusj. Tmc 100 str 8 typ. De gangene jeg har sett grandisen klekke så går det ganske raskt ut av skallet med framkroppen... mens den blir sittende ganske mye lengre å tørke vingene nesten rett opp som en "vulgata", trodde faktisk det var en slik på litt langthold en gang. Skinnet kan sitte en stund på kroppen mens dette foregår..
 9. Kjøp deg en påsa med fin naturbrun cdc, det kan brukes til absolutt alt. Kan dog være litt vrient å få tak i bra saker.
 10. Det er måten cdc beina sitter på vannet som gjør flua så killer, flyter høyt og fint når den er fresh og er meget livlig. Med cdc er det også lett å lage rett lengde på beina btw, de hacklene du har der er alt for store til mygg krok 16-20.
 11. Lær deg å lage fine Cdc Mygger, super allrounder som fanger nesten støtt!
 12. Har sittet å laget meg litt fluer til dropperfiske, eller klink & dink om du vil. Disse har jeg laget på barbless (Fasna F100 #12) for å teste det litt og fordi disse fluene skal inn i sortimentet til Guideline etterhvert.. Her en maur som jeg kommer til å bruke ende i skauen også :-) Det er 2mm tippet ring i rompa på den og den er festet med 015 fireline og fått litt lim. Midtseksjonen er rød holo tinsel, fikk et lite lyst øyeblikk er når jeg funderte på å få inn litt attraksjon uten å måtte bytte tråd underveis..
×
×
 • Create New...