Jump to content

Rune Stokkebekk

Administrators
 • Posts

  5946
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  395

Rune Stokkebekk last won the day on December 3

Rune Stokkebekk had the most liked content!

About Rune Stokkebekk

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fluefiskesiden.no
 • Skype
  runefisker

Recent Profile Visitors

10813 profile views

Rune Stokkebekk's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • Well Followed Rare
 • Extremely Popular Rare
 • Bidragsyter Fluedatabasen Rare
 • Dedicated
 • Reacting Well

Recent Badges

4.4k

Reputation

1

Community Answers

 1. Har sett de, men styrer unna chuck i mine, vil ha de litt mer "clean". Men kanskje jeg skal teste et par sånne i tillegg..
 2. Her er hva jeg mener @Truls Dette er en 2488 str 18 og lengden på thorax ink øye er 3mm. Bare surra no fort sammen her... driver å binder comps her nå. Disse fluene sitter jo med rumpa rett opp i været og fisken ser trolig bare halve flua hvis den ser fra undersiden... Jeg har tenke å lage noen slike å teste hvis de da gidder å plukke så mye duns, haha!
 3. Jeg vet ikke hvilken str. du bruker Truls på vespertina compara. Jeg har kjørt mye på krok 19 for å få de litt mindre enn originalen, de krummer jo veldig på kroppen osv.. Det har funka bra. Og de er temmelig slanke. Er spesielt en variant med Hends BQ nr 10 over mørk brun tråd jeg liker godt, trico dub i thorax. Den er også veldig god i elva. Annet... hva med å lage en para på krok 20 med haler, thorax og ikke no spes kropp... og høy vinge.. som en 16 nesten..
 4. Får aldri nok cdc mygg i boksen 😄 17-19-21... Er strax på de selv, fikk en sånn fresh smhaen twister i posten i dag fra nfisk, måtte ha litt nye leker 😁 Så det blir vel å sette seg ned å sortere ut en bataljon med cdcfjør strax før jeg setter igang produksjonen. Nå går det litt i maur her, har en sånn 12'er maur som jeg au tenkte å filme... Tipper den er på mot neste helg.
 5. View this video Description Her er ei gromflue som har reddet dagen mange ganger når vespertinaklekkingene drar seg til og fisken blir selektiv på å spise kun nymfer rett under overflaten.  
 6. Her er ei gromflue som har reddet dagen mange ganger når vespertinaklekkingene drar seg til og fisken blir selektiv på å kun spise nymfer rett under overflaten. 
 7. Herlig, det er noe av det kuuleste jeg har lest på lenge.
 8. Jeg pleier å starte med å rydde i boksene og se om det er noe jeg ønsker å endre på. Har jo en drøss med bokser for ulike tider på året og år om annet gjør jeg om litt. Når jeg får kasta ut skiten og maltrakterte fluer så er jeg i gang. Men har veldig lett for å bare sette meg ned å surre litt for å ha noe å pusle med. Det hender jeg ikke orker å rydde også i en boks og da kjøper jeg ny og binder opp alt fresht 😆
 9. View this video Collections Fluebinding Description Minizonkervideo in english. Materiallister til fluene finnes også her: Dirty Yellow: Natural Grey:  
 10. Minizonkervideo in english. Materiallister til fluene finnes også her: Dirty Yellow:  Natural Grey:  
 11. På vespertina, lag de små nok, selv om de er oppi krok 16 når du strekker kroppen ut så ser de mye mindre ut på vannet da de sitter lett og med bakkroppen opp... Jeg lager mine på TMC 102y str 19 og dresser de ganske lett. Nå har det gått i bodyquill i bakkroppen i flere år over en mørk brun tråd. Og ikke glem å ha gode nymfer på disse, det er viktigst 🙂 Spesielt vespertina så blir fisken temmelig kresen og matlei hvis du er i vann med gode klekkinger, da er det bare å kaste tørrfluepurismen dit peppern gror, få på nymfe og fiske smart med gode presentasjoner. Et eksempel på marginata, Og et på vespertina:
 12. Noe ligger vel under artikler i hovedmenyen her. Andre saker vel de "ble ikke med" når vi la ned "forsiden". Men det er vel mulig å gjenskape litt av det tror jeg. Skal se om det er noe der som vi kan hente tilbake som er verdt å ha.
 13. Den er god da er det som jeg svarte over..
 14. LPX Tactical er litt dypere i klasse 5 og har litt jevnere aksjon. De der dog i samme nisje vil jeg si, typisk 5er til tørrfluefiske. Det ny LPX du mener og ikke gamle LPXe? For dette er totalt ulike stenger...
 15. Gikk fint da etter å få geleida fisken litt innpå 🤣. Ekstra gøy var det at vi alle tre fikk fin fisk i går.
×
×
 • Create New...