Gå til innhold

Truls

Medlem NFF - Standard
 • Innholdsteller

  3 977
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  278

Truls vant dagen sist Januar 7

Truls hadde mest likt innhold!

Om Truls

Nylige profilbesøk

7 345 profilvisninger
 1. Truls

  Hva har du kjøpt i dag?

  Fikk en del klinger i posten i dag. Har bestilt meg en sort satin klinge i klasse 6 fra bloke, komplett som sett med snellefeste håndtak og det hele. Utrolig kvalitet for pengene. Kjøpte også en soft action dyp grønn klinge i klasse 4 til ørretfiske etter litt større fisk, og en glassfiber i orange i 7 for klasse 3. Denne skal faktisk bli en slukstang ut av. Med andre ord ikke til meg selv, men det kan bli et artig prosjekt å prøve seg på i vinter. Begge fra bloke
 2. Truls

  Flexi floss?

  Ikke akkurat vettugt, men dette var linken jeg burde lagt ved i forrige post.
 3. Truls

  oppdrettsinspirasjon

 4. Truls

  Flexi floss?

  Antar denne er mer brukbar mht prisnivået det bør ligge på. Samme materiale, bare mye mindre, til en langt høyere pris.
 5. Truls

  Flexi floss?

  Elastisk strikk..? Bare å dra i den så blir det omtrent så tynt du vil.
 6. Truls

  Forby fluefiske i Oslofjorden!

  Så jeg glemte å legge ved linken jeg skulle å ha med i forrige innlegget.
 7. Truls

  Forby fluefiske i Oslofjorden!

  Dypt vann er nok dessverre relativt. Deler av drammensfjorden blandt annet er omtrent fiskefri fra 35 m. Jordbruk og kloakk får skylden, men ikke et ord om mudring som kveler bunnen der den slippes..?
 8. Truls

  Tre Røye

  Har gått glipp av disse bildene. Imponerende arbeid synes jeg!
 9. Vet det var en periode med problemer på disse. Regner med at det er rettet opp i. Hadde selv varianten uten zip noen sesonger. Den første var lekk rett fra boksen, men når jeg reklamerte og fikk ny så holdt de bra. Størrelsen husker jeg som romslig, særlig rundt magen, og på den tiden var jeg tjukk selv også.
 10. Truls

  Forby fluefiske i Oslofjorden!

  Både indre Oslofjord og Drammensfjorden har et økende problem med områder som ikke har oksygen. Gift og mudder som er synderen..? Litt skummelt å utelukke fritidsfiskerne synes jeg uten at jeg ser noe annen måte, men jeg er bekymret for at det betyr fritt frem for ulovlige garn osv. Baglimit, min og maxmål..? Ikke vet jeg, men streng kontroll og en eller annen form for vern må til. Yrkesfiske og trål ut. Men vil det hjelpe mot oksygenmangel?
 11. Truls

  Forby fluefiske i Oslofjorden!

  En eller annen form for vern må til. Men hva må til for å hjelpe fjorden opp..?
 12. Truls

  Hva har du kjøpt i dag?

  Skal ha masse poppere klare til bruk i løpet av vinteren
 13. Truls

  Stillevannsfiske 2019

 14. Truls

  Stillevannsfiske 2019

  Daddy er et nok den jeg får mest på tror jeg. Har pleid å bruke skumkropp, men har lyst å prøve på noen med chenille bakkropp også. Blir nok bundet noen slike utover vinteren. Maur (skogsmaur) med skum, hackle og dubbing, mygg (cdc mygg) vårfluer (hjortehår og harelabb), noen enkle klekkere, og døgnfluer i den perioden de er aktive utgjør det jeg har behov for å ha i boksene gjennom sesongen. Først og fremst så håper jeg at kommende sesong byr på mer normalt vær og dertil normalt yrende inseksliv og mer behagelige temperaturer enn i fjor.
 15. Belly er nesten en nødvendighet mange steder, er en helt annen verden å komme til på utsiden av siv, vannplanter og ut mot marbakkene enn å prøve seg de få stedene man kan komme til fra land. Jeg har brukt en litt kvass stang i klasse 7 og synes det holder fint. Litt tilvenning må til. Ganske spennede å kaste fluer på størrelse med en kattunge med en diger krok, flagrende rund ørene. Setter man seg fast i siv eller en busk, så er det bare å ta spenntak og dra... ganske fascinerende!
×