Jump to content

Truls

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  4566
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  429

Truls last won the day on February 12

Truls had the most liked content!

About Truls

 • Rank
  Storprater

Recent Profile Visitors

9289 profile views
 1. Oi oi! Heftig bra orden i sysakene der. Imponerende jobb!
 2. Godt skrevet Håper det kan ta retning av at man får en kunnskapsbasert debatt. Nå oppleves det litt sånn at ordvekslingen blir preget av at man skal klubbe ihjel hverandres argumenter heller enn å sette seg ned og finne gode løsninger.
 3. Nå ser det ut som kulda er i ferd med å slippe taket, og da kan man kanskje håpe på at det kommer en anledning til å krype vekk fra sofa og peis en liten stund. Tynn clouser i lys rosa med litt flash.
 4. Disse her blir gode. Tar litt tid, men det er snakk om et kvarter her og der, ellers gjør mye seg selv. God tid til elting og heving er viktig.
 5. Oi, den var stilig. Blir sikkert flotte farger i den når sola skinner gjennom. Original og et annerledes minne å ha fra drømmefisken. Mine drømmefisker siste 10 år og fremtidige blir nok i beste fall avbildet, og gjenutsatt. Sånn set er jo det du har fått laget et c&r-vennlig minne. Meget god ide dette her!
 6. Måtte prøvebinde en daddy nå som jeg har masse fine nybehandlede nakker å lage vinger av. Denne skal jeg binde opp mange av 👍
 7. Ja, her er det prinsippet som gjelder synes jeg. Og om ingen hadde tatt den kampen, så hadde det neppe blitt forbedringer. Ofte så er det først når de oppdager hvor kostbart det er å gjøre opp for feil de selv har gjort at de reagerer og prøver å forhindre at det skjer igjen. Så du gjør helt rett i å stå på prinsippet synes jeg! Det har forøvrig gått problemfritt de siste gangene jeg har bestilt!
 8. Nydusjet og fine og straks klare til bruk!
 9. For den sarte leser, så vil jeg påpeke at det er svak varme, og det er en rist i mellom som gir mer avstand enn det ser ut som, og jeg sitter rett ved siden av hele tiden, under konstant overvåking.
 10. Fikk en gjeng med indiske nakker i dag, og har vasket, renset og behandlet de "etter alle kunstens regler" Har muligens funnet fluebinderens versjon av den klassiske norske øvelsen "brannutrykning til svidd grandiosa i ovnen etter bytur"
 11. Jeg bruker veevus 12/0. Binder bare hardt fremover etter at jeg har tatt noen løsere turns rundt hårene først. Ganske snill når jeg surrer meg bakover langs kroppen, så jeg ikke klemmer hårene helt flate. Fast men ikke hardt, om det gir noe mening. Velkommen til forumet forresten!
 12. Jeg måtte kutte ned en del på mengden hår, la flere løse surringer først før jeg strammet og bandt meg gjennom bunten med hår som peker mot krokøyet mens jeg fortsatt holder i bunten. Binder tilbake gjennom bundten og surrer så kroppen bakover med ikke fullt så stramme surringer.
×
×
 • Create New...