Jump to content

Truls

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  4087
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  301

Truls last won the day on May 15

Truls had the most liked content!

About Truls

 • Rank
  Storprater
 • Birthday 03/29/1976

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Fornavn
  Truls H.
 • Etternavn
  Johnsen

Recent Profile Visitors

7708 profile views
 1. Truls

  Gjeddefiske

  Jeg tok en tur på ettermiddagen til et vann i nærheten av der jeg bor. Vannet har veldig klart vann og det var litt artig for jeg fikk øye på ei gjedde som sto på bunnen rett ved en stein på halvannen meters dybde. Artig å se de, veldig godt kamuflert. Jeg fikk bra med fisk så lenge det var overskyet, men når sola tittet fremså ble det mer vrient. Fikk fire på 3-4 kilo og et par mindre, og så mistet jeg tre på omtrent samme størrelsen. Fisken sto i kantene inn mot bukter hvor de gyter, og alle tok i en forholdsvis lang pause og rolige rykkvise inntrekk.
 2. Truls

  Gjeddefiske

  Jeg er skikkelig i siget med store gjedder om dagen Dette var en heftig madam. Skikkelig drøy skalle på den
 3. Stroft funker. Har selv brukt dette i en årrekke. Kan det være at det har ligget og vært utsatt for uv stråler over tid..? Ligger det mørkt og 'kjølig så holder det lenge uten å bli forringet. Stroft er noe av det jeg er tryggest på å sette på.
 4. Regner med at et referat ligger i kortene. Sorry, klarte bare ikke å la den gå...
 5. Lang og tynn eller kort og tjukk? (Ørret altså)
 6. It's a dirty job but someone got to do it Jeg burde egentlig fått en timeout i skammekroken for den der... Beklager min forrige støtende post. Håper ingen barn leser her inne!
 7. Truls

  Gjeddefiske

  Prøvde å filme litt med mobilen den siste delen av kampen med den siste store gjedda. Begrenset hvor bra det blir med mobil og kjøring av fisk med hver sin hånd, men gøy var det!
 8. Truls

  Gjeddefiske

  Har nettopp kommet meg hjem etter en spinnvill tur etter gjedda. Valget falt på en vann jeg bare har vært ved en gang tidligere, og da var det helt dødt. Men i dag skulle det klaffe noe så til de grader. Halvveis ut i turen så hadde jeg gitt opp vannet. Konkluderte med at det var håpløst og skulle bare fiske av den siste bukta jeg hadde sett meg ut og da begynte haraballet. Først smalt det til en mindre fisk, før det var en til på i neste kastet. Så la jeg flua inn i en lite luke mellom sivet og det bølget til noe veldig der inne, og det var bare å dra til. Det svarte skikkelig tung der nede, og det ble en heftig kamp før en skikkelig madam ble landet. Noen kast senre var det et drøyt take men den slapp raskt. God tyngde på den også. Fikk noen mindre til, og så skulle det gå nesten en time før det var noe mer liv. Det var på andre siden av bukta. Jeg fisket dypt og da dro det til men jeg var uoppmerksom og fikk ikke kroket den. Det satt heldigvis på neste kastet. Trakk rolig med begge hender og det tok noe så drøyt der nede, og det var en rå styrke og tyngde! En heftig fight og opp kom nok en drøy dame. Noe senere skulle jeg få enda en drøy fisk som kom som en kule fra innsiden av sivet og tok så jeg så hele siden på fisken. Nok en solid fight og det som skulle bli den siste digre gjedda for dagen ble landet. Med fire fisk over og rundt meteren, og største over 110 så kan jeg trygt si at dette er noe av det råeste jeg har vært borti. Så drøyt harde takes og sånn enorm tyngde og råskap disse gjeddene dro til med så er det ikke rart man blir hektet fullstendig! Bare se siste bildet på hvordan stålfortom og flue så ut etter den største fisken...
 9. Truls

  Gjeddefiske

  To den første 'skikkelige' turen etter gjedde i dag, og det endte bedre enn jeg forventet. Nå er jo selvfølgelig drømmen når man fisker gjedde før gyting å få en diger rognstinn dame, og det lyktes jeg ikke med, men jeg fikk rundt 8 (?) Gjedder til sammen og hadde nesten like mange kontakter så det var overraskende mye action. Ble noen heftige takes og bra bøy på stanga!
 10. Sprutvak eller head&tail?
 11. Fiske morgen eller kveld?
 12. Sveive med høyre eller venstre (høyre = the right side)
 13. Egenkomponert gjeddeflue på 20+ cm i fargen 'motoroil' som er riktig hett blandt de som bruker gummi... Forhåpentligvis så frister denne noen gjedder i et par vann med krystallklart vann.
 14. Ser den. Det er nå noe helt spesielt med denne ørreten ! Sier ikke nei takk til en lyrplass Om tanken i den retningen skulle sette seg hos dere har jeg noen stenger og sneller til det bruket, som godt kunne vært brukt mer enn hva jeg får.
×
×
 • Create New...