Gå til innhold

Christopher

Medlem NFF - Standard
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Christopher vant dagen sist Desember 26 2017

Christopher hadde mest likt innhold!

Om Christopher

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

400 profilvisninger
 1. Christopher

  Go-pro tips

  Den sitter bra faktisk, må presse flyteelementet litt sammen i bakkant men påvirker ikke flyteevnen.
 2. Christopher

  Go-pro tips

  Har ved prøving og feiling funnet ut av at det beste er å feste kameraet på hodet med GoPro Head Strap. Tidligere brukte jeg GoPro Chest Mount, men syntes fluelina hektet seg for ofte opp i denne og det ble et irritasjonsmoment. Kan anbefale å ha en caps under Head Strap-festet, da legger Goproen seg fint på oversiden av capsen og vekten blir jevnt fordelt. Har brukt den mye med lue under og til og med rett på hodet, med lue går det greit men å ha den rett på hodet kan bli litt risikabelt ettersom den kan skli av under kasting (anbefaler på det sterkeste å kjøpe "redningsvesten" GoPro selger, har reddet meg mange ganger). Lykke til!
 3. Christopher

  Sjøørretfiske i sjøen

  Stort sett isfritt bortsett fra i brakkvannsområder, for eksempel innerst i Bunnefjorden, i Hallangspollen osv. Var en tur ved Oscarsborg i dag, ingen antydning til is.
 4. Christopher

  Clouser vs Jiggy

  Spurte Runar hos Nordisk Fiskeutstyr om eksakt dette spørsmålet for en stund tilbake siden, og han kom ikke på noe som skulle gjøre den ene bedre enn den andre. En klar fordel med Clouser (min mening) er derimot at den tar betraktelig mindre tid å binde ettersom den ikke krever epoxy/UV-lim. Har selv kun Clousere i boksen.
 5. Christopher

  Fluevalg til Unsetåa/Tysla/Nordre Rena

  Tusen takk for gode tips, Jarle! Skal bindes opp.
 6. Hei! Jeg har planlagt en tur til Unset for å fiske ørret og harr fra den 22. til 24. juni. Både Unsetåa, Tysla og Nordre Rena skal testes, men jeg har aldri vært i disse områdene før, så råd angående hvilke døgnfluer som klekker her og generelt sett hvilke fluer som bør være med i boksen mottas med et stort takk. Mvh Christopher.
 7. Christopher

  Sjøørretfiske i sjøen

  Jeg tok dette bildet på vei hjem med fly i går, dersom man zoomer en del skal det være mulig å se hvor det er is og hvor det er åpent. I sentrum av bildet er Jeløya og Moss.
 8. Christopher

  Sjøørretfiske i sjøen

  Fisket på Nesodden et sted. Tror denne fisken var mer flaks enn noe annet, møtte en kar da vi kom som hadde vært der lenge uten å kjenne noe. Skitt fiske videre!
 9. Christopher

  Sjøørretfiske i sjøen

  Var ute en kort tur i går rett før det ble mørkt, mest for å lære opp en nybegynner i gamet. Rakk noen få kast etter opplæringen, men det var lavvann, tåkete og vindstille, det så med andre ord helt håpløst ut. Jeg så ett bittelite vak helt inne på grunna en meter fra land, og klarte å legge flua akkurat midt i. Etter noen få drag så jeg plogen komme etter. Den var stor! Jeg satte fart på flua og fisken tok så hardt at den kroket seg selv på utsiden av kjeven. Etter en 15-minutters lang drakamp med fisken kunne jeg håve inn min største sjøørret så langt. Flua satt så vidt og løsnet da fisken kom på land. Veide den inn til 2,2 kilo fordelt på 64 cm, ingen tjukkas, men likevel en fantastisk opplevelse.
 10. Christopher

  Scott Radian eller Hardy Wraight

  Hei Ole, brukte en 8,6' Radian i #5 til sjøørretfiske en periode i fjor høst helt problemfritt. Clousere i størrelse fire var det tyngste jeg utsatte stangen for, og ettersom stangen taklet det vil jeg ikke tro en Morrish Mouse skal være noe problem. Lykke til med kjøp! Mvh Christopher.
 11. Christopher

  Organisering av fluebindeutstyr

  Gode løsninger begge to, skal gi det et forsøk! Takk for svar! Mvh Christopher.
 12. Christopher

  Organisering av fluebindeutstyr

  Du mener ikke tilfeldigvis denne her?
 13. Christopher

  Organisering av fluebindeutstyr

  Har kommet godt i gang med fluebindingen nå, og utstyret har allerede begynt å hope seg opp. Til nå har jeg stappet alt ned i en liten skuff, men ser det er på tide med en mer permanent løsning ettersom skuffen begynner å bli vanskelig å lukke. Er det noen med smarte løsninger der ute? Mvh Christopher.
×