Jump to content

Christopher

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Christopher last won the day on December 26 2017

Christopher had the most liked content!

About Christopher

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Interests
  Sjøørret, brunørret

Recent Profile Visitors

744 profile views
 1. Var ute en tur i sola i dag, og etter å ha prøvd flere plasser uten hell fant jeg endelig en bukt som huset fisk. Isen gikk for noen dager siden på denne plassen, og ettersom flere bekker og elver renner ut her er vannet veldig farget. Vanntemperaturen overrasket meg da jeg først vadet uti, det var mye varmere enn på de andre plassene jeg hadde vært på tidligere selv om det fortsatt var is noen hundre meter unna. Har en teori om at det fargede vannet varmes raskere opp av sola da det absorberer mer av lyset, men vet ikke hvor mye hold det er i det her. Uansett ble det fisk på første kast, en s
 2. Den sitter bra faktisk, må presse flyteelementet litt sammen i bakkant men påvirker ikke flyteevnen.
 3. Har ved prøving og feiling funnet ut av at det beste er å feste kameraet på hodet med GoPro Head Strap. Tidligere brukte jeg GoPro Chest Mount, men syntes fluelina hektet seg for ofte opp i denne og det ble et irritasjonsmoment. Kan anbefale å ha en caps under Head Strap-festet, da legger Goproen seg fint på oversiden av capsen og vekten blir jevnt fordelt. Har brukt den mye med lue under og til og med rett på hodet, med lue går det greit men å ha den rett på hodet kan bli litt risikabelt ettersom den kan skli av under kasting (anbefaler på det sterkeste å kjøpe "redningsvesten" GoPro selger,
 4. Stort sett isfritt bortsett fra i brakkvannsområder, for eksempel innerst i Bunnefjorden, i Hallangspollen osv. Var en tur ved Oscarsborg i dag, ingen antydning til is.
 5. Spurte Runar hos Nordisk Fiskeutstyr om eksakt dette spørsmålet for en stund tilbake siden, og han kom ikke på noe som skulle gjøre den ene bedre enn den andre. En klar fordel med Clouser (min mening) er derimot at den tar betraktelig mindre tid å binde ettersom den ikke krever epoxy/UV-lim. Har selv kun Clousere i boksen.
 6. Tusen takk for gode tips, Jarle! Skal bindes opp.
 7. Hei! Jeg har planlagt en tur til Unset for å fiske ørret og harr fra den 22. til 24. juni. Både Unsetåa, Tysla og Nordre Rena skal testes, men jeg har aldri vært i disse områdene før, så råd angående hvilke døgnfluer som klekker her og generelt sett hvilke fluer som bør være med i boksen mottas med et stort takk. Mvh Christopher.
 8. Jeg tok dette bildet på vei hjem med fly i går, dersom man zoomer en del skal det være mulig å se hvor det er is og hvor det er åpent. I sentrum av bildet er Jeløya og Moss.
 9. Fisket på Nesodden et sted. Tror denne fisken var mer flaks enn noe annet, møtte en kar da vi kom som hadde vært der lenge uten å kjenne noe. Skitt fiske videre!
 10. Var ute en kort tur i går rett før det ble mørkt, mest for å lære opp en nybegynner i gamet. Rakk noen få kast etter opplæringen, men det var lavvann, tåkete og vindstille, det så med andre ord helt håpløst ut. Jeg så ett bittelite vak helt inne på grunna en meter fra land, og klarte å legge flua akkurat midt i. Etter noen få drag så jeg plogen komme etter. Den var stor! Jeg satte fart på flua og fisken tok så hardt at den kroket seg selv på utsiden av kjeven. Etter en 15-minutters lang drakamp med fisken kunne jeg håve inn min største sjøørret så langt. Flua satt så vidt og løsnet da fisken k
 11. Hei Ole, brukte en 8,6' Radian i #5 til sjøørretfiske en periode i fjor høst helt problemfritt. Clousere i størrelse fire var det tyngste jeg utsatte stangen for, og ettersom stangen taklet det vil jeg ikke tro en Morrish Mouse skal være noe problem. Lykke til med kjøp! Mvh Christopher.
 12. Gode løsninger begge to, skal gi det et forsøk! Takk for svar! Mvh Christopher.
 13. Har kommet godt i gang med fluebindingen nå, og utstyret har allerede begynt å hope seg opp. Til nå har jeg stappet alt ned i en liten skuff, men ser det er på tide med en mer permanent løsning ettersom skuffen begynner å bli vanskelig å lukke. Er det noen med smarte løsninger der ute? Mvh Christopher.
×
×
 • Create New...