Gå til innhold

RolvS

Medlem NFF - Standard
 • Innholdsteller

  555
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  41

RolvS vant dagen sist Desember 30 2018

RolvS hadde mest likt innhold!

Om RolvS

 • Rang
  Aktiv

Nylige profilbesøk

1 678 profilvisninger
 1. RolvS

  Flexi floss?

  Vinylribb er vel noe annet... Her er noe som er samme type materiale som uniflexx/flexifloss fra panduro. Angrer på at jeg ikke kjøpte med det samme jeg var der. Mulig farvene hadde noe med saken å gjøre? Må stikke innom i morgen
 2. RolvS

  Flexi floss?

  Her er @Pål Hedenstad‘s versjon: Selv har jeg brukt flexfloss til cheeks også når jeg har bundet disse. Da bruker jeg den «hvite» som jeg tusjer med rød tusj. Om du youtuber «McPhail grey boy» kan du se en teknikk for å bruke flexifloss til cheeks. På #18 har jeg måttet splitte flossen på langs. Produktet kommer med flere navn. UNI sin heter UNI-Flexx () De pleide ha den på Stonefly tidligere - fant den ikke på web nå... Jarle og Bjørnar har og noen spoler liggende. Jeg har flere farver, men den hvite går det mest av. Ellers kan det lønne seg å sjekke panduro o.l. Jeg har i alle fall nært lifetimesupply ett eller annet sted her fordi kona hadde kjøpt en diger spole på en sybutikk en gang med x hundre meter (det selges under tittelen «smykketråd» om jeg ikke husker helt feil. Prisen på disse varene går opp når de deles opp i mindre kvanta og blir stemplet som «fluebindemateriell» )
 3. RolvS

  Hva har du kjøpt i dag?

  Fisken den er under vann, vettu!
 4. RolvS

  Hva har du kjøpt i dag?

  Materialer for å lage en mark-imitasjon
 5. RolvS

  Hva har du kjøpt i dag?

  Se hva postbudet kom med i dag ‘a!
 6. RolvS

  Bloke XLSG 7,6 4wt

  Vi finner ut av det! (Sola kommer høyere og nå, så det er overraskende kort tid til stanga må være klar til å hive utpå den første myggen!)
 7. RolvS

  Hva har du kjøpt i dag?

  Ikke sett! Verdt penga?
 8. RolvS

  Hva har du kjøpt i dag?

  For de ni-av-ti timene ved elva det ikke vaker.
 9. RolvS

  Stillevannsfiske 2019

  Mævver! Also, @bushman; @Rune Stokkebekk har skrevet et par poster om taktikker for stillevannsfiske med streamer fra land (og libellenymfer m.v.) somewhere her. Vel verdt en kikk!
 10. RolvS

  Bloke XLSG 7,6 4wt

  Thanx gutta. Jeg tok den mest skremmende varianten (ingen merker vil være synlige etter litt polering.) Har og sendt melding til Bloke-Man. Kanskje får jeg ny, hvis ikke blir det bare noen surringer ved korken.
 11. RolvS

  Bloke XLSG 7,6 4wt

  Siden vi snakker om Bloke XLSG i denne tråden. Hjælp! (Nå rikker den seg ikke en mikrometer)
 12. Jeg kom liksom aldri dit jeg, i fjor. Nytt forsøk i år!
 13. RolvS

  Stillevannsfiske 2019

  Isen kan jo gjerne gå i starten av mars, med døgnsnitt på 5 grader fram til påske...
 14. RolvS

  UV- og UV2-behandlede materialer

  Her er en artikkel som oppsummerer faktorer som kan påvirke utfallet: Ultrakortversjonen er at Ørretens tapper har andre følsomhetsområder enn mennesker, og at ungfisk faktisk har en ekstra tapp som fanger opp UV-lys. Et relatert tema er nattsyn - Jeg ble overrasket over å lese at tilpasningen til nattsyn i ørretøyet er knyttet til at tappene trekkes bak stavene - det er jeg ikke i stand til å tro på uten videre, i alle fall ikke uten å finne det i tyngre kilder... Nå vet jeg strengt tatt ingenting om hvordan denne tilpasningen skjer i noen øyne, og om beskrivelsen stemmer er det i så fall veldig fascinerende!
 15. RolvS

  UV- og UV2-behandlede materialer

  Jeg funderer på å kjøpe denne: Den har visst i alle fall noen svar
×