Jump to content

RolvS

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  935
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  98

RolvS last won the day on March 31

RolvS had the most liked content!

About RolvS

 • Rank
  Aktiv

Profile Information

 • Location
  Skedsmo
 • Fornavn
  Rolv
 • Etternavn
  Seehuus

Recent Profile Visitors

2844 profile views
 1. RolvS

  Nitelva

  Løp en tur i dag, og passerte Nitelva. Aldri sett så lite vann i elva som nå. Gjett, fra grafen under, når jeg passerte. De ser ikke normale ut, de utslagene der, men de kommer ikke av feil på måleutstyret. Lett å se i elva... Dataene er fra målestasjonen litt nord for åneby... pleide det ikke være en ved Sagdammen og?
 2. Hei @larserlassie! Hva med å poste et bilde av flua di? Kanskje noen her greier se hva som er galt.
 3. Kult! Nå kjente jeg antydning til bitte litt fiskesug ja
 4. Har supplert med et par libeller «fritt etter RS-Dragon» med marabou i halen i steden for antron. Blir spennende å se hvordan de fisker! Marabou gir alltid godfølelsen. Litt sparsom denne dog, men det var den jeg hadde med farge i den retningen jeg ønska...
 5. Finnes ikke dårlig vær osv. Har du åpent vann altså? Kanskje komme seg en tur på skauen og kikke en av dagene...
 6. Jeg må vel kunne si at jeg har åpna sesongen når jeg har fanga årets første ørret i rennende vann? Denne tok en ikke veldig tung svart copper john fisket på «fransk» i en forholdsvis glatt del av en kulp. Fornøyd med å finne fisk på første turen i en ny strekning i mars! Absolutt ingen kjempe, men klart den vakreste ørreten jeg har sett til nå i år.
 7. Måtte hive inn et par «daves damsel» - vannymfemønster etter David McPhail. Usikker på om fisken tar dem som vannymfer - men de kan nok fjngere fint på intermediate-lina sammen med noen buzzere i mai, tenker jeg...
 8. Karantene-dragons? Bra vær og bra «uteklima» for å binde nå...
 9. Kern må vel ha vært i Norge allerede, om eventet skulle ha funnet sted:
 10. @bushman Høres ut som tuppen på lina di synker? Hvilken line har du og hvor mye har du ute når du forsøker kaste?
 11. RolvS

  Test

  Test
 12. Eksperimenterer i retning en «lettkastet» baitfish. Jeg syns det nærmer seg. Dette er en deceiver, bundet i hovedsak med craftfur og icedub. Enkelt å binde, mye variasjonsmuligheter.
 13. Jeg skulle ønska jeg gjorde mer nymfing med indikator på Kola selv da jeg var der. Det er en av mine store kilder til anger i livet. Lett å gå seg fast i «stripping av Chernobyl Ant/Caddis på brekket-kjøret.» Nydelig boks!
 14. Bra disse er kjappt å binde da Fire bunter, litt lim...
×
×
 • Create New...