Gå til innhold

RolvS

Medlem NFF - Standard
 • Innholdsteller

  632
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  54

RolvS vant dagen sist Mars 17

RolvS hadde mest likt innhold!

Om RolvS

 • Rang
  Aktiv

Nylige profilbesøk

1 942 profilvisninger
 1. RolvS

  Sjøørretfiske i sjøen

  Var ute i ruskeværet. Trakk meg etter et par timer. Skal ikke si været var utålelig. Men 3 grader, 7m/s og regn kjennes etter en liten stund.
 2. RolvS

  Hva har du kjøpt i dag?

  Den lomma øverst henger ikke fast, det er den nye chestpacken. Kan henges på stroppene til sekken. Toppen rulles sammen.
 3. RolvS

  Hva har du kjøpt i dag?

  Mulig de får en testtur alt i morgen...
 4. RolvS

  Hva lærte du i sesong 2018

  Hm - hva er bruken? (Jeg kjøpte synk-fort til sekseren i våres - tenkte det kunne holde. Men kanskje ikke? Øyner mulighetene for å kjøpe ei snelle til her...)
 5. RolvS

  Whiting hackle og kvalitet

  @Pål Hedenstad skrev noen kommentarer om dette et sted her på siden. Det var generelt om genetiske hackle. Husker ikke konklusjonen i farta. Kanskje Pål kan peke.
 6. RolvS

  Nitelva

  In vanndirektivet we trust. Men det er vel strengt tatt så mye uhumskheter i elva oppigjennom at det blir bratt å imøtekomme de krava... Særlig når du ser at dette henger sammen med «gammel moro» på søppelfyllinga på Brånåsen osv, hvor MultiConsult har estimert opprydningsjobb i miliardklassen.
 7. RolvS

  Hva lærte du i sesong 2018

  Jeg ser at både @Tørrflua og @Truls risikerer å lære noe nytt i 2019.
 8. RolvS

  Hva lærte du i sesong 2018

  * Harr i Rena (og da sikkert andre steder) tar gjerne en diger dyret scatet over elva midt på dagen når det ikke skjer noe annet (nå hører jeg puristene sette kaffen i halsen nedover rekka.) * Sik er mer kilne å få kroka enn ørret og harr * Sommeren er kort, vinteren er lang (mye forbedringspotensiale her i år, mtp effektiv fisketid.) * Nymfene må dypere, Rolv! De må dypere! * Gjør som fysioterapeuten sier Rolv, så slipper du å få avkorta fluesesongen unødvendig! Oppsummerer vel det viktigste tenker jeg...
 9. RolvS

  Farver på tørrfluer

  @bushman jeg anbefaler å se alle tre! (Konklusjonen er jo til syvende og sist at vi har skikkelig dårlige odds som fiskere ) Var og skikkelig kult å se «forstørrelsesglasseffekten» når flua kommer inn i «vinduet»
 10. RolvS

  Farver på tørrfluer

  Kunne like gjerne vært «sesong-prep» i tittelen. Anyways. Som alle fluefiskere funderer jeg på hvor mye farven på tørrflua har å si for hvor bra den fisker (det er jo egentlig et tema som burde evne skape ganske mye diskusjon, men det er ikke mye å se av den slags...) Jeg har myst litt på videoserien «The Underwater world of trout» (som «new flyfisher» nå har publisert på ‘tube) og det stiller for meg hele saken i ett nytt lys! (Svaret er selvsagt «det kommer an på»... De for meg mest spennende segmentene (ettersom jeg alltid kaster lengre enn 25 fot - har jo kjøpt langtkastende fluemaskin av en grunn, og mesteparten av starten av filmen skjer ca 25fot fra fisken... ) er rundt :40 uti filmen. Noen lyspunkt, for de som ikke gidder kikke: - Lysavtrykket flua lager på overflaten teller - Høyt lys: fisken ser bare silhuett, lavt lys: kommer an på hvilken side av «vinduet» flua er i. Silhuett eller farver. - Farven på flua er sannsynligvis mer relevant på fluer som sitter dypt i filmen (daah, kanskje, men det er noen kule illustrerende klipp.) Ellers må selvsagt dette med farver ikke overdrives ettersom fisken ser farver dårligere enn oss.
 11. RolvS

  Inspirasjonstråd: HOTTE NYMFER

  Getting down and dirty!
 12. RolvS

  Inspirasjonstråd: HOTTE NYMFER

  Tnx, @Jan Ingvar! Dette er en #16 krok, med 3.0mm bead og noen wraps av 0.010 bly bak hodet.
 13. RolvS

  Inspirasjonstråd: HOTTE NYMFER

  Rainbow warrior esque.
 14. RolvS

  SA Mastery MPX #5

  Solgt!
×