Jump to content

RolvS

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  938
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  98

Everything posted by RolvS

 1. RolvS

  Boobies

  Kanskje rosa er en trigger for flyndre? Tilsvarende forhold - grunne med sand som bikker ned til dypere vann.
 2. RolvS

  Boobies

  Jeg var ute etter sjøørett her på søndag, og lot en av de rosa boobiesene henge på fortommen i ny og ned (jeg bytter flue hvert femte minutt eller så.) Det var den eneste flua jeg så så fisk på - hadde en følgefisk typ 5hg. I tillegg fikk jeg en slags fisk på den, se bilde. Fangst eller ikke, etter å ha fiska litt med en slik er jeg ganske sikker på at de kommer til å få litt fortomstid denne sesongen. Måten de beveger seg på i vannet, når de er dratt under, er ooohlala. :)
 3. Dritfett! Håper det kommer flere filmer fra deg Rune Mere mygg, goo maur, rs-damsel/dragon, misc stankelbein ... du har jobb lang tid framover nå
 4. RolvS

  Nitelva

  Løp en tur i dag, og passerte Nitelva. Aldri sett så lite vann i elva som nå. Gjett, fra grafen under, når jeg passerte. De ser ikke normale ut, de utslagene der, men de kommer ikke av feil på måleutstyret. Lett å se i elva... Dataene er fra målestasjonen litt nord for åneby... pleide det ikke være en ved Sagdammen og?
 5. Hei @larserlassie! Hva med å poste et bilde av flua di? Kanskje noen her greier se hva som er galt.
 6. Kult! Nå kjente jeg antydning til bitte litt fiskesug ja
 7. Har supplert med et par libeller «fritt etter RS-Dragon» med marabou i halen i steden for antron. Blir spennende å se hvordan de fisker! Marabou gir alltid godfølelsen. Litt sparsom denne dog, men det var den jeg hadde med farge i den retningen jeg ønska...
 8. Finnes ikke dårlig vær osv. Har du åpent vann altså? Kanskje komme seg en tur på skauen og kikke en av dagene...
 9. Jeg må vel kunne si at jeg har åpna sesongen når jeg har fanga årets første ørret i rennende vann? Denne tok en ikke veldig tung svart copper john fisket på «fransk» i en forholdsvis glatt del av en kulp. Fornøyd med å finne fisk på første turen i en ny strekning i mars! Absolutt ingen kjempe, men klart den vakreste ørreten jeg har sett til nå i år.
 10. Måtte hive inn et par «daves damsel» - vannymfemønster etter David McPhail. Usikker på om fisken tar dem som vannymfer - men de kan nok fjngere fint på intermediate-lina sammen med noen buzzere i mai, tenker jeg...
 11. Karantene-dragons? Bra vær og bra «uteklima» for å binde nå...
 12. Kern må vel ha vært i Norge allerede, om eventet skulle ha funnet sted:
 13. @bushman Høres ut som tuppen på lina di synker? Hvilken line har du og hvor mye har du ute når du forsøker kaste?
 14. RolvS

  Test

  Test
 15. Eksperimenterer i retning en «lettkastet» baitfish. Jeg syns det nærmer seg. Dette er en deceiver, bundet i hovedsak med craftfur og icedub. Enkelt å binde, mye variasjonsmuligheter.
 16. Jeg skulle ønska jeg gjorde mer nymfing med indikator på Kola selv da jeg var der. Det er en av mine store kilder til anger i livet. Lett å gå seg fast i «stripping av Chernobyl Ant/Caddis på brekket-kjøret.» Nydelig boks!
 17. Bra disse er kjappt å binde da Fire bunter, litt lim...
 18. Litt guilty pleasure disse bucktail-streamerne... Tenker dyppe denne etter gjedda i April. Fire tiger BULKhead deceiver, hvor forreste er «skjult» ved at hårene er «hollowtied.» Tenker den skal pushe ganske mye vann. Gamakatzu F314 #2, fire bunter bucktail, litt flash og påfugl. Lar seg kaste med en sekser tenker jeg.
 19. Har et veldig pent brukt Rio Outbound Short F/I #7 (nyeste versjon.) Dette er en flyteline med halve klumpen intermediate (typ sink-tip.) Jeg ønsker å bytte til meg en hel-intermediate snøre av tilsvarende type; ROS I eller SA Titan I i klasse 7 eller 8. Ligger og på Face.
 20. 6cm BULKhead deceiver. Craftfur i halen, litt flash, ellers bare bucktail.
 21. RolvS

  Boobies

  Hot pink candyfloss booby munschin trout hunter magic rocket.
 22. RolvS

  Boobies

  Tenker disse lekkerbisknene går rett inn i sjøørettboksen...
 23. Fett å se hva du får til allerede @Roaas! Skal ikke stå på fluene dine i alle fall i 2020.
×
×
 • Create New...