Jump to content

RolvS

Styret - øvrig
 • Content Count

  1100
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  118

Everything posted by RolvS

 1. Facepalm. Jeg har to rader rs-libeller med litt skeiv bakkropp, fordi jeg bandt inn før liming...
 2. Todelt Guideline LPXe #6 (den finnes ikke som todelt, roper kjennere...) som j kjøpte på Agdars ikke alt for lenge etter 2002. I tillegg har jeg en RimFly snelle fra typ 1990 på fluestanga til sønnen min.
 3. Barry Ord Clarke gjør dette på flere av videoene sine, så for en live demo er dyret et bra startpunkt. Personlig syns jeg den teknikken er tungvint. Bare pinch-wrap, og holder et fast grep med tommel og pekefinger når jeg strammer til. Fyllte en boks med Dyret før jeg reiste til Kola, så da fikk jeg øvd
 4. Har shoppa beads og forskjellig nips på taimen.com. Polsk butikk, stort utvalg. Men det var før toll-greiene ble justert. Kommer til å handle der igjen!
 5. På Kelly Galloups «ant acid» er wipfinnishen bak dubbinghodet. Du er i greit selskap
 6. Selger en ubrukt magic tool fra petitjean, fortsatt i originalforpakning. Tenker meg 350,- for pakken, kan sende men da må kjøper ta frakt.
 7. Må skyte inn at jeg har superlyst på Heaven-originalen, men jeg kommer ikke til å shoppe før den kan kjøpes uten tarp og liggeunderlag... noen ting vil jeg velge sjæl 😅
 8. Bilde av prototypen?
 9. Disse passer vel ikke no sted... ? Men jeg skal ha litt mer tyngre «micro streamere» i boksen i år, samt en del «junk flies.» Noe å gjøre på når man skal kontaktnymfe i litt grumsete vann...
 10. Ribben er gul fluo 12/0 (?) veevus. Lakka med Liquid Glass fra Nfisk Veldig nice.
 11. «Thin to win» som man sier. Perdigons skal få større plass i boksen og mer fisketid i år
 12. RolvS

  God jul !

  God jul ja! 🎅
 13. Jeg bruker CDL for de meste, om ikke det står fasan i mønsteret... ikke av annen grunn enn at det er det som er poppis. 🙄 Det sagt. De fluene der fanger.
 14. Endelig kommer det no ut av stikka - satt langt inne å komme i gang igjen denne høsten. Dette er blitt «brødvarer» i nymfeboksen: Egans frenchie og Devins Olsens gulrotnymfe. (Ikke til å forveksles med Runes gulrotflue.) Jeg har noen millioner fluer å binde før sesongen starter, både tørt og vått - så det er vel bare å henge i.
 15. RolvS

  Kurvekast

  Du har et tydelig talent for «parterapi», @Rune Stokkebekk...
 16. RolvS

  Kurvekast

  Ja, lite synlig bevegelse på hånden hans i videoen. Han treffer lovlig nært blinken tre av tre ganger... bare å komme seg ut på plena og trene!
 17. RolvS

  Kurvekast

  om det var forklaringen ville vel trærne rundt hatt litt mer action...
 18. Det slår meg at dette er relevant for cdc-boble-klekkere og - fordi bobla gir fibre som stritter samme vei som ved tuppene først montering. (Nå ser bobleklekkere selvsagt ganske dust ut, men likevel...)
 19. Jeg sover i hovedsak på siden i Amok’en Som deg sover j ikke bra på ryggen...
 20. Den j lenka til over vel Om du syr en selv må du poste her!
 21. ... en sak å legge til om hengekøye, er at det er mye lettere å finne et fornuftig sted å henge den opp, enn med telt. Alt som trengs er to trær med noenlunde riktig avstand. Ingen flere endeløse søken etter en stor tilstrekkelig flat flekk!
×
×
 • Create New...