Jump to content

Tørrflua

Styret - øvrig
 • Content Count

  588
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  51

Tørrflua last won the day on January 4

Tørrflua had the most liked content!

2 Followers

About Tørrflua

 • Rank
  Aktiv

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.tørrflua.no

Recent Profile Visitors

2988 profile views
 1. Mye klar tekst i fra Lars og jeg ser en betydelig bedre forklaring fra han en hva OFA gjør. Etter hva jeg hører i fra erfaringer fra de som har fisket der i en mannsalder er gjennomsnittlig fisk mindre en før og de over kiloen er meget sjeldne.
 2. Tørrflua

  Vadestøvler

  Simms str 8. Lite brukt( ser nye ut) øverst par på bildet. Cool water str 7 Lite brukt( ser nye ut) midtre par på bildet. Vangen str 41 mener de er ubrukt. Lengst ned på bildet 1000 lapp som samlet. Åpen for forslag. Kan hentes eller sendes, da +frakt
 3. Ser at mange har sett. Blir nå kastet. Ville ikke bare kaste om det var noen som samlet. Tråd kan slettes
 4. Når det gjelder plassering av kast i elv så er det en tommelfingerregel at jo mere oppstrøms du kaster jo lengere synketid som gir dypere dybde. Sammen med nappindikator er dette både giftig og spennende. Legger gjerne en liten nedstrøms loop rett før lina passerer meg. Dette kan gi mange meter med ekstra fiske.
 5. En grei måte å komme ned med flua. Men husk at ved veldig tung fortom oppfører Lina seg annerledes i selve kastet. Ved slutten av utrulling framover og bakover blir det spesielt merkbart, ved at det blir litt som en pisk og tyngden spenner stanga litt rart og er godt merkbart i hånden.
 6. Rydder for å få plass til alt annet rot. Så hvis det er noen som vill ha Elbe, Berkley, Fenwick RS fluer, Hardy kataloger fra ca 1995_2002 så har jeg en bærepose full. + napp og nytt 1997 Blir nok mere etterhvert.
 7. Veldig enig i de svarene du har fått over. Spesielt det med å legge andre stenger hjemme og ta bare flueutstyr på dagstur. Finn et vann eller elv med muligheten for baksleng. Kast litt, stopp så for å tenke litt. Viktig. Det beste er jo å prøve seg på et kastekurs hvis det lar seg gjøre. Ellers er det mange fine video på nett, liker godt Staffans tilnærming til fluekasting., synd at han har gått bort. Så en liten advarsel.... Det er veldig lett å bli hekta på fluefiske og alt det innebærer, så det er mulig at de andre fiskesakene du har ikke får så mange sjanser de neste 10 år.
 8. Nydelige disse fluene da, må si du har samarbeids villige pølser, Roaas Bruker selv mye polly vinger når jeg binder fallskjerm fluer ( litt off topic)
 9. Ja da har jeg kommet ganske langt med Hammock protoen min. Mye tid har godt med og jeg tror dette er faktisk noe som kanskje en produsent er interessert i. Derfor har jeg ikke lagt ut noen bilder og oppbygging her på forumet ennå. Håper nå det er noen som er her inne som vet hvordan man bør gå fram så at man ikke sitter igjen med svarteper. Kanskje noen til og med kjenner en som jobber innenfor teltbransjen som er til å stole på. Var i kontakt med Amok vdr noen forslag til små endringer på draumr, men fikk meget merklige svar og jeg tror den som svarte på mail kom rett fra skolebenke
 10. Den jeg lager er basert på 9cm exped synmat lux, og vil passe alle exped matter under det.Jeg har selvfølgelig stoltrekket på så man kan sitte godt. Bilde på pm kommer når jeg har fått alt som jeg ønsker. Lurer nemlig på å kontakte noen som kan være interessert i å lage/kjøpe patentet. Det :er opphenget og ligge komfort som er i fokus nå. Ferdig design er oppe i hodet enn så lenge.
 11. Har testet litt. Noe som var vellykket, noe som må justeres.. Totalt sett en bra første opphenging av Proto.
 12. Må først se om den holder, og om ligge komfort er bra.
 13. Etter bare drittvær ble det mye tid på sofaen og hammock proto. Blei mye grubling men ble omsider ferdig med det meste. Mye sying fikk det sammen. Den er ikke prøve hengt ennå. Kan bli litt riski da den er sydd av gardiner og dynetrekk. Kan brukes som telt på bakken og hengekøye.
 14. Tørrflua

  God jul !

  Fortsatt god jul til alle
×
×
 • Create New...