Jump to content

Tørrflua

Styret - øvrig
 • Posts

  648
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  64

Tørrflua last won the day on May 14

Tørrflua had the most liked content!

2 Followers

About Tørrflua

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.tørrflua.no

Recent Profile Visitors

3652 profile views

Tørrflua's Achievements

 1. Alurør er fikset, rør lommer er ferdig. Nå har jeg laget rør holdere med forsterkning.
 2. Litt uheldig med valg av fiskedager hittil. Ting har bare blåst bort. Men fortsatt har jeg ikke jukset ennå. Har landet et par fisk, men fortsatt til gode å kaste på vak som ikke gir tilslag på flua. Takk for tips Jarle 👍
 3. Enn så lenge har det ikke vært annet på spissen en den flua. Har fått greit med slag på flua sammenlignet med vind og føre. Ser at jeg er nesten tom for hane hackel nakke i grizzly. . Har mye for 18-20 krok litt for 16. Vurderer å gå for sadel for 12,14 og 16 krok. Ikke hatt tørr sadel før, Anbefalinger ?
 4. Superpuppan ja ( Kosp). Ingen frisering foruten den som blir gjort i stikka. Tro mot mønster, men ulik størrelse på krok og kropp blir det. Samme hackel, så sant jeg har nok her hjemme.
 5. Som navnet på tråden, En flue, en sesong leker jeg litt med tanken på nettopp det i denne sesongen. Flua kommer da til å bli brukt på de utfordringer jeg måtte møte. Skal være tro mot mønsteret men vil ha den i 4-5 størrelser og med tynn og tykk kropp. Flere her som har tenkt på det samme/ hva tror dere eller er det noen som har prøvd ??
 6. Du kan alltids kontrollere hvor god polariseringen er på de ulike brillene, noe forskjell er det faktisk. Man kan holde 2 briller mot hverandre , se igjennom det ene glasset, vri den ene brillen 90 grader. Den ene veien skal det ikke gå ann å se igjennom, den andre veien lett og klart å se.
 7. Tørrflua

  Ørn

  Vri på hånda og si øøøørn øøørn 🤭
 8. Tørrflua

  Ørn

  Hva er likheten mellom moped og rovfugl ????
 9. Stolsekken er stort sett med meg til dit jeg skal fiske. Så man kan ta med det som måtte ønskes. når det kommer til vest liker jeg best at de store lommene i front er vertikale. Dette har nok mye å gjøre pga kroppsformen som er slank. Horisontale lommer kommer liksom i veien. Jeg setter stor pris på en stor rygglomme som dekker hele ryggen. Fint til ekstra genser/ regnjakke mm. Gjerne i mesh ( hullete stoff) som gjør den lett og gjerne med polstring rundt nakke og skuldre. Det finnes mange ulike gode leverandører, og sikkert derfor vanskeligere å velge. Men stor rygglomme kan jeg ikke være uten.
 10. Huff da, god bedring. jeg går fri, hadde for 3 uker siden 🥳
 11. Takk for hyggelig formiddag med kasting 👍👍👍
 12. Litt stopp i arbeidet, må få tak i noen sterke alu rør
 13. Ikke boller 😂😂 drar fra Hakadal i 0930-0945 tiden via gjelleråsen Lillestrøm har plass i bilen
×
×
 • Create New...