Jump to content

Tørrflua

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  428
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Tørrflua last won the day on April 30

Tørrflua had the most liked content!

1 Follower

About Tørrflua

 • Rank
  Ivrig
 • Birthday 12/23/1966

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.tørrflua.no

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hakadal
 • Fornavn
  Knut
 • Etternavn
  Olufsen

Recent Profile Visitors

2172 profile views
 1. Ja nå har mine gamle lette Patagonia vadesko begynt å gå opp i sømmene. Ønsker noen lette og ikke så klumpete og tunge som mine simms riverhead. Sett på simms flyweight og Patagonia ultralight. Hva tror folket ? Andre forslag ?
 2. Har nå tittet på kart opp og ned fra km og tilbake. Funnet noen interessante omr/ elver men er fortsatt usikker. Tror jeg må ta opp et nyttig triks, ringerunde for å få noen nye gode plasser som backup før turen himmelrettning blir valgt.
 3. Med eller uten mothake på flua.
 4. Jepp, nord øst. Kommer jo ann på om det er små vann, belly vann eller andre kriterier som ønskes. Send pm
 5. Flere fisk i løpet av dagen (300-600g) eller mulighet for 1 over kiloen
 6. Jeg er nok en av de som ikke prioriterer nymfefisket så høyt at en investering i ny stang blir uaktuell med det første. Får heller finne fram en gammel Kaitum 9,6" #4 som jeg kjøpte hos Lennarth Bergquist for en god stund siden. Todelt klinge som trolig Powell har produsert. Mulig den kan testes på indikatorer.
 7. Fiske alene eller med andre
 8. Fiske i Ferskvann eller saltvann
 9. Tørrflue eller våtflue
 10. Tenkte å lage en tråd om HVIS DU MÅTTE VELGE som man kun svarer med pokal eller smilefjes, som er under liker knappen. Nytt innlegg = nytt spørsmål. Bør være fiske relatert. Alternativ 1 er alltid pokal alternativ 2 er alltid smilefjes. Velg kun en av alternativene som tråd henviser til pr spørsmål. Starter du nytt innlegg, kan du ikke svare selv. Her er det bare å fyre løs.
 11. Ja det er jo en annen ting som kan gjøre en helt maktesløs. Hvilke uke blir best .... Er jeg for langt opp eller for langt ned, er det bedre på andre siden av fjellet,mulig bedre vær og vind der.
 12. Allerede... det er juks. Grattis med fin fisk og flott bilde.
 13. Ser den Truls, lyr er en cool fisk på fluestanga. ( har en knall plass i indre Oslofjord som jeg kan dele med deg) Men har ikke nok utstyr for alle til sånt fiske. Får nok holde oss i innlandet i et telt ved en elv. 2 av de som er med er helt ferske med fluestanga og har så vitt knekt koden.
 14. Sitter å titter på kart etter passende elver som faller utenfor min sikkerhetssone. Har endt opp med 2 områder. Nord for Røros/ Femunden og opp litt forbi Trondheim. Tenkte da på lakseelvers øvre strekninger som ikke er lakseførende. Det andre er området rundt Hardangervidda sør vest side og Nord side. Vill ikke gå for mye i detaljer for å ikke ødelegge for andre. Noen som har vært i de områdene, hva bør jeg styre unna ol. Tar gjerne noen tips, gjerne på pm hvis det blir detaljert.
 15. Minner meg om teknikken jeg brukte med markstanga når jeg var liten, kast å følg. At det er effektivt på harren som man kan omtrent kan tråkke på når man vader er greit. Fisket mange harr her i elva med å bare se på overgang mellom fortom og flueline. Hvordan løser mann da denne type fiske etter ørret som gjerne er 12-20 meter unna ?
×
×
 • Create New...