Jump to content

Tørrflua

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  513
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

Tørrflua last won the day on March 7

Tørrflua had the most liked content!

1 Follower

About Tørrflua

 • Rank
  Aktiv
 • Birthday 12/23/1966

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.tørrflua.no

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hakadal
 • Fornavn
  Knut
 • Etternavn
  Olufsen

Recent Profile Visitors

2564 profile views
 1. Ennå godt. Liker ikke tjuvstart på sesongen.
 2. Vandret litt langs Nitelva i dag å plukka søppel. Så ingen vak, men var veldig klar for å svinge stanga litt. Må nok vente litt her ennå. Fortsatt 70cm is i marka.
 3. Hei Aronnes71 og velkommen til forumet. Er ukjent med dette stangemne. Mulig at Truls eller Terje kan hjelpe deg videre ved valg av emne. Når det gjelder bygging finnes det mange gode tråder som omhandler dette. (finnes på 2 forskjellige plasser under stangbygging) Man må ha noe som gjør at stangen kan ligge stille når man surrer på tråden. det må også være jevn belastning på tråd. jeg fikk mange gode tips når jeg bygget stang nr 2,4 og 4 her på forumet. mulig noen av mine tråder kan hjelpe deg litt også. Bloke XLSG 7,6 4wt Bygging av Epic 476 og hjelpemidler Tørrflua
 4. Er så heldig at jeg har tilgang på isopropanol (som er helt blank) som jeg bruker for å tynne ut lakk/epoxy. Bruker isopropanol også til mange andre ting som for eksempel rengjøring før liming,uttynning av fugemasser, lete etter hull i vadebukse, mm. Bare må ha ei flaske i mitt skap for alle rare ting jeg driver med.
 5. Ja så spørs det om han ønsker å fly, ta tog , osv i disse Corona tider.
 6. Har tenkt å lage Amadou selv. Fant en gammel tråd her men bildene var borte. Noen som har bilder om hvordan man lager Amadou av kjuken ?
 7. Auda. da tror jeg at surring også må av. Mulig du kan komme til luftboble i i fra innsiden ved å pirke litt med en nål. For så å bruke en sprøyte med spiss for å sprøyte inn fortynnet lakk. Har ikke prøvd dette selv, men det kan funke.
 8. Tørrflua

  Tørrflua

  Samme type flue med blå bakgrunn. (Tror ikke det er samme flua )
 9. Tørrflua

  Tørrflua

  Fikk inn bilde
 10. Flue nr 1 med fallskjerm hackle, prøv å få hackel helt nede ved kroppen. Så ut til å være riktig antall surringer. Gul klekker med fallskjerm hackel, mulig 2 tørn for mye hackel. Når jeg binder klekker med fallskjerm pleier jeg å vinkle vinge framover, mer som klinkhammeren som du har her. BWO klekker, mulig det er litt lite cdc for å holde den flytende. Gjør en test i ei bøtte. Ellers synes jeg dette fortsatt er supert for en som er i startgropa.
 11. Tørrflua

  Boobies

  Hva fornavn har du døpt denne til.........gotteriflua, eller pinkeyes
 12. Fine fluer ja, ser at håndlaget blir bedre og bedre. Nå er det proporsjoner som øyet må trenes til. Lengde kropp,torax,vinger,halefibre osv. Synes du treffer ganske bra. Jeg synes vinger i naturmaterialer er verst, bruker derfor ofte syntetisk materiale som kan trimmes til rett størrelse. Halefibre benytter jeg stort sett hackel som binder løst inn. Gjerne litt for langt før jeg trekker de tilbake mot krokøyet for å se at de får riktig lengde. Klipper og fester og eventuelt sprer hackel etter at jeg er fornøyd med lengde. Leste igjennom hele tråden nå og så at dette var gammelt nytt.
×
×
 • Create New...