Gå til innhold

Tørrflua

Medlem NFF - Standard
 • Innholdsteller

  362
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  16

Tørrflua vant dagen sist Januar 18

Tørrflua hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Tørrflua

 • Rang
  Ivrig
 • Bursdag 23. des. 1966

Nylige profilbesøk

1 864 profilvisninger
 1. Tørrflua

  Tre Røye

  Takk takk. Utrolig hva litt maling med pensel og svamp kan gjøre. Ble litt prøving og feiling for å finne ut hvordan få det til å se naturlig ut. Ble faktisk ikke så halvgæærnt, litt flaks da dette er første gang jeg gjør noe sånt.
 2. Tørrflua

  Nitelva

  Hei Rodswinger. Takk for hyggelig tilbakemelding. Det er jo som det er med lokale innbyggere, enten så har du et godt forhold til elva eller så regner du med at det er ei kloakk renne og er overhodet ikke interessert. Tipper forholdet er her 2% for, 98% bryr seg ikke. Det ble laget en gruppe av bønder/ grunneiere som gjorde et stunt for å få inn penger på fiskekort. Mener det var på 90 tallet. Det ble snekret ei handicapp brygge ved Rotnes, satt opp noen fiskeplass skilt. Det var det hele jeg merket. Selve elva ble det ikke tenkt på i det hele tatt. Prøvde selv noen spede forsøk på å få til noe rundt den tiden. Men ble veldig alene med eventuelle gjøremål. Litt enklere nå som ungene er voksne. Forslaget ditt om en forening er nok ikke dumt. Har faktisk tenkt tanken. Nittelvas venner. Tror jeg må drodle det med Knut først, det er han som er den drevne av oss 2. Bare for å nevne det en gang til, denne elva har kjempe potensiale for godt fiske for alle, også rekruttering av nye stangsvingergenerasjoner. Vi må bare få de folk til å våkne opp som sitter å styrer (og steller)
 3. Tørrflua

  Nitelva

  Flott jobba Knut. Har selv ikke vært like aktiv med å oppdatere her på nett. Uheldigvis er det ikke noen forandring i henhold til kjøring og vannstand. Her er noen bilder og plott. Ikke lett å være vannlevende dyr når elva bunnfryser.
 4. Tørrflua

  Tre Røye

  Kun lineoppheng og noe småplukk igjen.
 5. Tørrflua

  Hva har du kjøpt i dag?

  Va......... der også
 6. Tørrflua

  Forby fluefiske i Oslofjorden!

  Mener å ha lest at 1L silosaft kan ta knekken på oksygen i 5000L vann, her er det algeblomstring som starter når silosaften kommer i vannet som medfører fall i oksygen. Dette gjelder dog i ferskvann. Dersom slammet har tilsvarende effekt vil nok de nedre lag i fjorden slite. Dette er kun synsing fra min side, men når jeg fikk vite at dypvannsdeponiet kun var på ca 70 m ble jeg sjokkert. Trodde det dreide seg om 200m+
 7. Tørrflua

  Hva har du kjøpt i dag?

  Jaså, du skal bli en finesmekker av en meitefisker ?
 8. Tørrflua

  Tre Røye

  Tja,tok tid dette med finnene. Får liksom ikke helt dreisen på riktig farge. Har faktisk tatt lengre tid å male finnene en selve fisken. Tror jeg får ta en kompetanseheving på finne maling. Noen som vet om et bra kurs ? Ellers er jeg ganske fornøyd med selve fisken. Etter att jeg la ut bilde har jeg også fjernet noe av halefinne, da den ble litt stor i øvre del. Har nettopp lakket og det er mulig det blir nytt bilde i morgen.
 9. Tørrflua

  Hva har du kjøpt i dag?

  Mange humle poppere , greit når fisken trenger litt oksygen.
 10. Tørrflua

  Forby fluefiske i Oslofjorden!

  Full fangst stopp for alle, uten unntak i en 2-3 års periode. Ingen kan sutre. Tror også da at man bør se om det finnes forbindelse med oksygen mangel og forurensning, slamdeponi, mm. som artikkel Truls henviste til.
 11. Tørrflua

  Bloke XLSG 7,6 4wt

  Auda, Rolv Vedrørende Line valg satset jeg på ei fra Bario. Har kun prøve kastet på plen med begrenset omr. Så vanskelig å gi deg holdbar tilbakemelding, sorry. Bare kidnappe tråden, ikke noe problem Terje. Godt at noen svarer Oppdaget først nå at Rolv har hatt noen spørsmål. må våkne nå.
 12. Tørrflua

  Tre Røye

  Ble en del timer med maling i dag på røya. Enn så lenge er den uten øyne og jeg har ikke helt riktig farge på finnene. Har laget hann røye finner for så å legge mørkere farge over for å få den rette looken. Så skal hele greia lakkeres med klær lakk. Innfesting av Line holder skal også ordnes, men nå begynner det og ligne noe i alle fall.
 13. Tørrflua

  EPIC 580

  Ja dette ser lekkert ut, regner med vi får et bilde av ferdig stang, helt eller delt. Så et spørsmål vdr kork. Er du ferdig med utforming av håndtaket, eller skal du justere det ved prøvekasting ?
 14. Tørrflua

  Tre Røye

  Da er finnene på. Snodig, la inn en feil med vilje på bildet før jeg satt fast finnene men ingen så det Blir litt mere farge neste gang jeg legger ut bilde av fisken. God jul alle sammen.
 15. Tørrflua

  Tre Røye

  Fikk flere timer i dag til fisken. Nå er finnene kuttet til av stiv aluminium. Nå må de slipes så at de får struktur. Hull må lages for å lime de fast i riktig vinkel og på riktig sted. På bildet er finnene bare lagt under fisken for å gi et inntrykk om hvordan det blir.
×