Jump to content

Tørrflua

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  450
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Tørrflua last won the day on November 7

Tørrflua had the most liked content!

1 Follower

About Tørrflua

 • Rank
  Ivrig
 • Birthday 12/23/1966

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.tørrflua.no

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hakadal
 • Fornavn
  Knut
 • Etternavn
  Olufsen

Recent Profile Visitors

2383 profile views
 1. Med eller uten mothake på flua ?
 2. Brukte nymfe sist jeg var i Rena da det regnet hele tiden. Brukte av dotten jeg fikk av Pål på treffet. Har brukt larva lace som rør. Funka som bare f. Blei noen harr også. Brukte Dilly wax som impregnering.
 3. Flott. Rene elver er vi glade for. Så litt for topic. Skjer det noe med fiskekort prisene. Var ei ikke både høye og vanskelige å få tak i ? Tenker da på njff ønske at tilgjengeligheten for vanlig dårlige sikres når det er pøst ut millioner av statskroner
 4. Isfiske eller vente på våren?
 5. Vår eller høst fiske med mygg
 6. Tørrflua

  Nitelva

  Enig med Knut, det begynner å skje litt nå. Jeg har også blitt kontaktet og pratet med prosjektleder for undersøkelsen. Han ønsket bilder og video. Så nå er vell postkassa hans full . Vi pratet om mine observasjoner fra forrige høst og vinter. Jeg sa også om de ønsket kunne jeg være med å vise de plasser jeg har fulgt mest med på. Så vi får se hva det blir. Han kunne også opplyse at det skal være elfiske om noen uker. Blir spennende fram over nå.
 7. Må faktisk innrømme at nymfa ble brukt for et par helger siden. Var først ved Rena, så noen timer i Glomma ved Koppang. Mye regnvær og 0 vaking. Da gikk jeg for indikator. Klarte å lure noen men heldigvis løsnet de selv rett før håving. Setter jo ut 95% av all fisk som jeg får i elver så det var jo vinn vinn. Indikatoren var av den typen som mr. H viste ved Trysil treffen. Brukte 9 fot fortom med ca 80cm spiss. Indikator ble plassert ca 150cm fra nymfe. Kastet oppstrøms. Må faktisk innrømme at det er bedre å fiske med nymfe når det er helt umulig å få på tørt, spesielt når man har reist et stykke for å fiske.
 8. Så den viste hvem jeg var . Vi har en avtale om et par år ved spinnerfall. Fram til det må den få prøve seg fram litt først.
 9. Har måtte kvitte meg med campingplassen jeg hadde i Larvik. Vurderer derfor å selge båten Trifoil som ble bygget en gang på slutten av 70 tallet tror jeg. Det er en norsk bygget ( strømmen) båt som er meget stødig sideveis da den har konstruksjon med 3 kjøler. Den har en helt flat dørk ( gulv) innvendig. Ikke noe som kan hekte i langs båt kanten for uten motor og årepinner. Båten er også selvlendsende. Det sitter en 25hk Tohatsu som gikk som en klokke sist jeg brukte den. Den står på en opplastninger som ble kjøpt for 4 år siden og ser ny ut. Selvfølgelig er dette en gammel båt som trenger litt fiks om du gidder. Etter min mening er dette en suveren båt for fisking, ikke minst for fluefisking da den er utrolig stødig uansett hvor du står i båten. Selger alt som nevnt over for 16 000kr ( 15 000 om du henter den selv i Larvik omr)
 10. Har du merket noe til sand inne i skoen Lars ? Skoene har vell noenlunde samme løsning på vann utslipp.
 11. Når jeg plages av vinden og hender det at jeg napper i lina rett før lina treffer vannet. Har da ca 50% sjanse for at det lykkes med utlegget. En annen ting som også Rolv nevner er å kaste nær/ parallelt med vannet. Det hender også at jeg åpner buktene og lager de store for å få flua litt lengre fra hode. Hender det er risiko sport når man er ute i fjæra etter sjøørret og havabbor. Har man vinden direkte fra siden og mot kastearmen, kan man snu seg med ryggen mot vannet, kaste mot land,for å avslutte i bakkastet.
 12. Tørrflua

  Tåke

  Når tåka kommer gir det seg å vake, sånn er det bare. Samme om det er elv eller vann. Fisker du med tørt er valget å gi seg eller bytte til noe vått Med andre ord, best å gi seg så kan fisken svømme videretil en annen dag.
 13. Da er skoene testet i elv. Her er noen tillegg om skoen. Synes faktisk de ble ennå litt mere behagelige etter at de ble våte. Merket ingen ting til de klumper som jeg nevnte over. De er fortsatt ganske lette da det virker som at simms har valgt materiell som ikke trekker mye vann. Fant kun en litt negativt ting ved skoen. Hullene som er tenkt for å drenere ut vann kan slippe igjennom ultrafin sand som igjen gjorde att etter en fiskeøkt fikk jeg puter under tærne. (Skal sjekke om det er noe å gjøre med det) gir skoene terningkast 5 pga sand
×
×
 • Create New...